Bet365
De aanbieding bekijken
Betcity
 €20  GRATIS!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Bet365   Schrijf je in !
LaLiga • Dag 9
01/12/2021 15:00
Real Madrid
Real Madrid
1 - 0
Afgelopen
45' : 1 - 0
Athletic Bilbao
Athletic Bilbao

Wedtip Real Madrid - Athletic Bilbao

Gepubliceerd op 1 december 2021 om 12:11 - Gewijzigd op 1 december 2021 om 18:09

Leider Real Madrid neemt het op speeldag 15 van La Liga op tegen het nummer acht Athletic Club Bilbao. Na 14 speeldagen staat Real Madrid op kop van het klassement met vier punten voorsprong op de rivalen van Atletico Madrid, een titelstrijd tussen twee ploegen uit dezelfde stad is altijd leuk in het Spaanse voetbal. Athletic Club is echter geen tegenstander die Real zomaar opzij kan zetten, de Basken staan dan wel op een achtste plek, ze hebben zeker de kwaliteit om het Real Madrid in eigen huis meer dan moeilijk te maken.

Belangrijke punten Real Madrid - Athletic Bilbao

key points iconReal Madrid heeft 93 van de 180 La Liga wedstrijden tegen Athletic Club gewonnen alleen tegen Espanyol hebben ze meer kunnen winnen met 104 wedstrijden.

key points iconReal Madrid is ongeslagen in de laatste 12 wedstrijden tegen Athletic Club, ze wonnen acht keer en speelden vier keer gelijk, als ze erin slagen niet te verliezen in deze wedstrijd zou het meteen hun beste reeks ooit zijn tegen de Basken.

key points iconAthletic Club heeft twee van de laatste vier wedstrijden tegen Real Madrid gelijkgespeeld nadat ze in de voorgaande twaalf wedstrijden in Madrid altijd verloren.

key points iconAthletic heeft slechts twee van de laatste 12 uitwedstrijden in La Liga gespeeld op een woensdag verloren.

Voorspelling Real Madrid - Athletic Bilbao

Athletic Club zal ongetwijfeld een punt willen pakken in Real Madrid om op te klimmen naar de Europese plaatsen in het klassement. Real Madrid heeft nu wel voor het eerst een voorsprong op de nummer twee. We denken niet dat de jongens van Carlo Ancelotti deze positie uit handen geven in eigen huis. Een overwinning voor Real Madrid lijkt ons het resultaat waar deze wedstrijd op zal eindigen.

De beste odds om op in te zetten Real Madrid - Athletic Bilbao

1
X
2
1
Bet365
1.45
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
X
Bet365
4.5
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
2
Bet365
7
De aanbieding bekijken
Wed nu!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.