Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Hoe werkt TOTO bonus?

Hoe werkt TOTO bonus

In dit artikel gaan we jou van stap tot stap uitleggen hoe je op een leuke en veilige manier kunt wedden bij TOTO. Om dit te doen zul je een aantal gerichte stappen moeten volgen en hierdoor zul je niet snel in de problemen komen. Lees dus snel verder en meld je aan bij TOTO.

Ontdek de welkomstbonus van TOTO!  

Stap 1: Registreren

Wanneer je nieuw bent bij TOTO zul je moeten beginnen bij de eerste stap. Dit is het aanmaken van een volledig nieuw account op de website van deze bookmaker. Lees eerst de TOTO review, zodat je zeker weet dat je gebruik wilt maken van deze bookmaker. Lees hier de relevante stappen in het registratieproces:

Bezoek de website van TOTO: Het eerste wat je moet doen als je een account wilt aanmaken bij TOTO is op zoek gaan naar de officiële website. Dit kun je doen door naar toto.nl te gaan of de bookmaker op te zoeken via je favoriete zoekmachine. Let hierbij wel goed op dat je naar de officiële website gaat en niet naar een namaak website, waarbij de veiligheid niet gegarandeerd is. 

Ga op zoek naar de knop ‘Registreren’: Zodra je op de website terecht bent gekomen ga je op zoek naar de oranje knop ‘Registreren’. Deze knop is opvallend en is meestal rechtsboven op de homepagina terug te vinden. Mocht je op je telefoon zitten, dan is de knop ook rechtsboven naast ‘Inloggen’ terug te vinden.

Kies een eigen gebruikersnaam en veilig wachtwoord: Vervolgens is de eerste stap om je e-mailadres in te vullen en je eigen wachtwoord te kiezen. Vanwege veiligheidsredenen heeft TOTO enkele voorwaarden bij het kiezen van een wachtwoord. Zo zal het wachtwoord uit twaalf karakters, één hoofdletter en één cijfer moeten bestaan.

Vul je persoonsgegevens is: In de volgende stap zul je je eigen persoonsgegevens moeten invullen. Let hierbij goed op dat je daadwerkelijk je eigen gegevens invult en geen gebruik maakt van onjuiste of illegale gegevens. Deze gegevens moet je immers later weer verifiëren, voordat je überhaupt kunt beginnen met spelen.

Voltooi het registratieproces: Als je deze vier stappen doorlopen hebt en alle informatie klopt, dan kun je het registratieproces ten slotte voltooien. 

Ontdek de welkomstbonus van TOTO!  

Stap 2: Accountverificatie

In deze tweede stap zul je de gegevens die je in het registratieproces hebt doorgegeven moeten verifiëren. Hiermee kun jij aantonen dat jij daadwerkelijk deze persoon bent en onder je eigen naam gebruik maakt van de diensten van TOTO. Dit verificatieproces bestaat uit twee onderdelen:

Verifieer jouw e-mailadres: Direct nadat je je geregistreerd hebt bij TOTO ontvang je op je e-mailadres een verificatielink. Hiermee kun jij aantonen dat je daadwerkelijk gebruikmaakt van dit mailadres en dus niet op iemand anders zijn of haar naam je aangemeld hebt. Door op deze link te klikken wordt je doorgestuurd naar de website van TOTO, waarna het opgegeven e-mailadres geverifieerd en geactiveerd is. 

Voltooi de identiteitsverificatie: Naast het verifiëren van je e-mailadres zul je ook je persoonsgegevens moeten verifiëren. Hiermee kun je dus met behulp van documenten aantonen dat jij daadwerkelijk de persoon bent die gebruik maakt van het betreffende account. Hierbij kan er dus gevraagd worden om een kopie van je identiteitsbewijs, paspoort of rijbewijs op te sturen. Het kan zijn dat je even later bericht krijgt dat je een nieuwe kopie op moet sturen, omdat de vorige niet duidelijk leesbaar is. Hou hier van tevoren dus rekening mee en lever een goede en duidelijke kopie in ter verificatie. 

Het kan soms voorkomen dat het verifiëren van je account langer duurt dan je verwacht. Dit kan te maken hebben met de vereiste documenten of een mogelijke technische storing. Mocht je er toch niet uitkomen waarom het langer duurt dan verwacht, neem dan contact op met de klantenservice van TOTO.

Ontdek de welkomstbonus van TOTO!  

Stap 3: Inzetten op sportweddenschappen

De derde stap in dit hele proces van het wedden bij TOTO is inzetten op sportweddenschappen. Hiervoor moet je opnieuw verschillende onderdelen doorlopen, waarna je eindelijk kunt beginnen:

Log in op je account: Als je stap 1 en stap 2 van de vorige paragrafen doorlopen hebt, kun je hier dus inloggen met je accountgegevens. Als het goed is, is je account geverifieerd en zijn de benodigde documenten ingeleverd. Is dit inderdaad het geval, ga dan door naar het volgende onderdeel.

Stort geld op je account: Ga vervolgens op zoek naar de opvallende oranje knop ‘Opwaarderen’. Door hierop te klikken word je doorgestuurd naar een nieuwe pagina. Hier kun je geld storten op je account met behulp van iDeal. Hou er rekening mee dat je hetzelfde rekeningnummer gebruikt als waar je later je winst op gestort wilt hebben. Bovendien geldt er een minimum storting van €5.

Kijk naar interessante aanbiedingen: Als je geld op je account hebt, kan het interessant zijn om op zoek te gaan naar de TOTO bonus of een TOTO promo code. Bovendien kun je op de website zoeken naar interessante aanbiedingen die op dat moment gelden.

Plaats je eerste weddenschap: Vervolgens is het zaak om je eerste weddenschap te doen. Doe vooraf goed onderzoek, zodat je weet waar je op gaat wedden. Kies dan ook een sport uit waar je al verstand van hebt en begin niet met al te ingewikkelde weddenschappen. Veel plezier met wedden bij TOTO!

In dit artikel hebben wij beschreven hoe je een account kunt aanmaken bij TOTO. Hiervoor moet je een aantal eenvoudige en snelle stappen doorlopen om het proces zo goed mogelijk te doorlopen. Zodra je dit gedaan hebt, moet je kunnen aantonen dat de informatie die je gegeven hebt ook daadwerkelijk over jou gaat. Dit doe je met behulp van e-mail verificatie en identiteitsverificatie. Vervolgens kun je eindelijk beginnen met spelen. In je TOTO-account kun je geld storten en op zoek gaan naar interessante aanbiedingen die je weddenschap mogelijk nog beter maken. Doe wel vooraf goed onderzoek, zodat je daadwerkelijk weet waar je op inzet! 

Ontdek de welkomstbonus van TOTO!

Andere vragen over TOTO

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer