Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Rome, Italië live - Uitslagen van wedstrijden en resultaten (Tennis ATP)

Er zijn geen wedstrijden in de categorie Rome, Italië Tennis. Hier zijn de wedstrijden van de afgelopen dagen.


ATP Rome, Italië Mannen Enkel
ATP - ATP Rome, Italië Mannen Enkel
Einde
Holger Rune
Casper Ruud
6 7
6 4
6 2

Exclusieve aanbieding

Maximale bonus van $150

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Kalender Rome, Italië

21 mei 11:35
Holger Rune
Daniil Medvedev
5 7
5 7

ATP Rome - Mis geen enkele wedstrijd!

De Italian Open (ook bekend als de Rome Masters) werd voor het eerst gehouden in 1930 en is een van de grootste evenementen in het seizoen voor zowel mannelijke als vrouwelijke tennissers. Het vindt plaats tussen de Madrid Open en de French Open en is een belangrijk onderdeel van het gravelseizoen. Het wordt elk jaar gehouden op het Foro Italico in Rome en het is een belangrijk Premier 1000- en Masters 1000-evenement voor respectievelijk de vrouwen- en mannenprofs. Rafael Nadal heeft het record voor toernooioverwinningen op dit evenement met tien overwinningen in zijn illustere carrière en een aantal van 's werelds grootste spelers in het mannen- en vrouwenspel hebben hier gewonnen, waaronder Rod Laver, Bjorn Borg, Ivan Lendl, Mats Wilander, Thomas Muster, Jim Courier, Pete Sampras, Andre Agassi, Andy Murray, Novak Djokovic en de huidige titularis Daniil Medvedev. Winnaars bij de vrouwen waren door de jaren heen onder andere Billie Jean King, Evonne Goolagong, Chris Evert, Tracy Austin, Steffi Graf, Gabriella Sabatini, Conchita Martinez, Martina Hingis, Venus Williams, Monica Seles, Maria Sharapova, Serena Williams, Elina Svitolina, Simona Halep, Iga Swiatek en de huidige houder Elena Rybakina.

Ontvang de Toto bonus!

Wat biedt onze Livescore-interface voor de Italian Open?

Als je van de Rome Masters houdt, of Italian Open zoals het officieel heet, dan weet je dat een goede verslaggeving van het toernooi moeilijk te vinden kan zijn, vooral als je een verslaggeving wilt die gegevens voor de tennisfan combineert met specifieke informatie die ook erg nuttig is voor liefhebbers van sportweddenschappen.

Dit is precies wat de Livescore-interface voor de Italian Open biedt. Van de eerste tot de laatste wedstrijd kunt u op de hoogte blijven van alle belangrijke gebeurtenissen in het toernooi en alle belangrijke en actuele gegevens over de deelnemende spelers.

Als je de loting bekijkt, kun je een voorbeschouwing krijgen van de komende wedstrijden tussen spelers en hun statistieken en vorm van de afgelopen wedstrijden vergelijken. Je kunt historische gegevens zien van hoe ze hebben gepresteerd in eerdere wedstrijden en een statistische analyse van waar de verschillende onderdelen van hun spel zijn in aanloop naar de volgende wedstrijd.

Je kunt ook met terugwerkende kracht kijken naar de wedstrijden die individuele spelers hebben gespeeld in het toernooi, waarbij de gegevens in context blijven, dus de informatie die je ziet over eerder gespeelde wedstrijden waren de gegevens die correct waren op het moment van die wedstrijd, niet zoals de gegevens er nu voor staan.

Onze experts gebruiken deze gegevens om hun voorspellingen voor grote tenniswedstrijden in dit evenement te maken en jij kunt meeliften op hun diepgaande voorspellingen voor een wedstrijd, of je kunt je eigen onderzoek samenstellen uit alle beschikbare gegevens om tot je eigen keuze te komen.

Voeg daarbij de beschikbare gegevens van elke speler voor de huidige wedstrijden die op die dag plaatsvinden, die helemaal up-to-date zijn, en je hebt alle gegevens in handen die je nodig hebt voor de Italian Open en meer, of je nu een tennisfan bent of een tenniswedder, ontdek alles met onze tennis Livescore tool!

Maak een account aan bij Unibet!

Waarom Italian Open live scores volgen?

De Italian Open is een belangrijk onderdeel van het Europese Clay Court seizoen en valt precies midden tussen twee andere grote toernooien, de Madrid Open en de French Open. Daarom is dit een evenement dat niet alleen de beste mannelijke en vrouwelijke spelers aantrekt, maar deze spelers willen ook in de best mogelijke vorm zijn voor Roland Garros.

De Italian Open is dan ook een groot evenement en gokkers willen graag een gokje wagen op de wedstrijden. Vooral als ze niet het geluk hebben om een ticket te bemachtigen om de actie op het veld te volgen.

Dit is waar de Livescore-pagina's voor de Italian Open zo handig kunnen zijn. De site biedt niet alleen een volledige overzicht van de gespeelde wedstrijden via de gisteren, maar je kunt ook vooruitkijken naar de wedstrijden van vandaag of morgen.

Deze pagina's bevatten zoveel gegevens dat het een fantastische bron is voor het onderzoeken van je weddenschappen op de Italian Open, wat betekent dat je kunt proberen de markten te identificeren waar bookmakers de beste waarde bieden op een weddenschap die je hebt onderzocht en waarvan je denkt dat deze een grote kans van slagen heeft.

Bovendien brengt de Livescores-sectie je de scores terwijl ze gebeuren, met gegevens voor elke wedstrijd in realtime. Deze fantastische bron stelt je in staat om op de hoogte te blijven van elke wedstrijd in het toernooi en is vooral handig als je bijvoorbeeld een fan bent van live-weddenschappen.

De toegang tot deze gebruiksvriendelijke en goed toegankelijke pagina's zijn gratis beschikbaar op desktop, laptop en een breed scala aan mobiele apparaten. Als je de laatste informatie over de Italian Open wilt hebben, dan is Livescore bij SportyTrader de plek om naartoe te gaan!

Ontvang de Toto bonus!

De volgende live ATP Rome wedstrijden:

Er zijn momenteel geen wedstrijden voor deze competitie.

Onze huidige ATP Rome voorspellingen:

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer