Europa Conference League
22/07/2021 15:00
KF Drita
KF Drita
0 - 0
Afgelopen
45' : 0 - 0
Feyenoord
Feyenoord

Wedtip KF Drita - Feyenoord

Feyenoord neemt het in de voorrondes van de Conference League op tegen KF Drita uit Kosovo, dat vorig jaar tweede werd in de competitie in Kosovo. De eerste wedstrijd wordt gespeeld in Kosovo, waarna de tweede wedstrijd volgende week in de Kuip wordt afgewerkt. Feyenoord is het aan zijn stand verplicht om te winnen van de ploeg uit Kosovo, dat voor het merendeel uit spelers uit Kosovo en Albanië bestaat. KF Drita rekende in de vorige wedstrijd af met FK Decic Tuzi uit Montenegro (2-1 en 0-1). Dit betekende de vierde opeenvolgende overwinning voor KF Drita en de 8e wedstrijd op rij in competitieverband dat er niet verloren werd.

Feyenoord zal de eerste serieuze wedstrijd onder leiding van de nieuwe trainer Arne Slot gaan spelen. Er gaan veel geluiden rond dat de Rotterdammers dit seizoen aanvallender willen gaan spelen dan dat het vorig jaar deed onder Dick Advocaat. Feyenoord zal het gaan doen zonder Steven Berghuis (transfer Ajax) en Nicolai Jörgensen (gaat vertrekken). De nieuwe aanwinst Guus Til zal wel kunnen spelen, maar het duel komt nog te vroeg voor Alireza Jahanbakhsh. Feyenoord haalde overwegend goede resultaten in de voorbereiding. Er werd gelijkgespeeld tegen KAA Gent, gewonnen van AEK Athene, Zürich en Werder Bremen en verloren van Young Boys. Feyenoord kwam nu met oefenwedstrijden en wedstrijden in de Eredivisie meegenomen in 9 van de laatste 10 wedstrijden tot scoren, al incasseerde het wel in 6 van die 10 wedstrijden een goal.

Belangrijke punten KF Drita - Feyenoord

  • KF Drita uit Kosovo werd vorig jaar tweede in de competitie

  • KF Drita 8 wedstrijden op rij ongeslagen in nationale competitie en conference league

  • Feyenoord scoorde in 9 van de laatste 10 wedstrijden, maar kreeg een tegengoal in 6 van die wedstrijden

  • Feyenoord won in de oefencampagne van AEK Athene, Zürich en Werder Bremen

  • Feyenoord nog zonder nieuwe aanwinst Alireza Jahanbakhsh

Voorspelling KF Drita - Feyenoord

Hoewel KF Drita al 8 wedstrijden ongeslagen is, is Feyenoord natuurlijk favoriet. De club uit Rotterdam heeft in de voorbereiding bewezen te kunnen winnen van clubs uit de Europese middenmoot en wij verwachten dat Feyenoord ook zal winnen van een op papier kleiner team als KF Drita.

Voorspelling KF Drita Feyenoord gepubliceerd op 21 juli 2021

De beste odds om op in te zetten KF Drita - Feyenoord

1
Toto
13.75
De aanbieding bekijken
Wed nu!
X
Toto
6.8
De aanbieding bekijken
Wed nu!
2
Toto
1.16
De aanbieding bekijken
Wed nu!
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.