Bet365
De aanbieding bekijken
Betcity
 €20  GRATIS!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Bet365   Schrijf je in !
Eredivisie • Dag 15
04/12/2021 10:30
PSV
PSV
4 - 1
Afgelopen
45' : 2 - 1
Utrecht
Utrecht

Wedtip PSV - Utrecht

Gepubliceerd op 1 december 2021 om 11:18 - Gewijzigd op 1 december 2021 om 12:34

PSV Eindhoven heeft zich in de UEFA Europa League in zijn groep naar de tweede plek weten te voetballen door het belangrijke duel thuis tegen Sturm Graz te winnen met 2-0 op de vorige Europese speeldag. Nu wacht de Eindhovenaren een cruciaal duel tegen Real Sociedad aanstaande donderdag waarbij een punt genoeg is om door te gaan. In aanloop van die belangrijke wedstrijd heeft het wat de pech om stugge tegenstander FC Utrecht te moeten ontvangen, een ploeg die het ontzettend goed doet dit seizoen. PSV Eindhoven kan gelukkig wel teren op een goede thuisreputatie dit seizoen om het duel aan te vatten. Van de 7 duels die het speelde won het zesmaal en verloor het 1 keer. De winsten werden geboekt tegen Cambuur (4-1), FC Groningen (5-2), Sparta Rotterdam (2-1), PEC Zwolle (3-1), FC Twente (5-2) en Vitesse Arnhem (2-0). Tegen Feyenoord ging het dan weer pijnlijk de boot in met 0-4, een duel dat inmiddels wel dateert van eind september.

FC Utrecht doet het dan wel goed dit seizoen, het enige wat ze weerhoudt om resoluut mee te draaien aan de top van het klassement zijn de resultaten op verplaatsing. Uit de laatste 5 duels uit puurde het slechts 6 punten. Het verloor de laatste drie uitduels op het veld van Cambuur (2-1), Vitesse Arnhem (2-1), AZ Alkmaar (5-1). De twee wedstrijden daarvoor won het op het veld van Ajax (0-1) en NEC Nijmegen (0-3).

Belangrijke punten PSV - Utrecht

key points iconFC Utrecht haalt op verplaatsing veel minder.

key points iconPSV Eindhoven cruciaal Europees duel in vizier.

key points iconPSV won 6 van 7 duels op eigen grond.

Voorspelling PSV - Utrecht

Hoewel Utrecht natuurlijk de ploeg is die het onmogelijke wist te doen dit seizoen door te winnen op het veld van Ajax, baren de laatste drie uitduels ons toch wat zorgen. Wij kiezen ervoor om te tippen op opnieuw een overwinning voor PSV thuis. Trainer Roger Schmidt zal niets anders wensen dan een optimaal gemoed alvorens de trip naar Sociedad aan te vatten. 

Voetbal accumulators

bet365 voetbal accumulators actie

Met de voetbal accumulators kun je tot 70% bonus pakken op combinatieweddenschappen binnen bepaalde voetbalcompetities. Dit geldt voor pre-matchs selecties van 3 of meer wedstrijden, alleen voor de 'standaard' winst, verlies, gelijkweddenchappen, of uitslag/beide teams scoren weddenschappen. Het bonuspercentage is afhankelijk van het aantal selecties. Om van deze promotie te kunnen profiteren dien je je vanzelfsprekend te registreren bij Bet365.

Voetbal accumulators - Bij de afhandeling van accumulators wordt er 5 - 70% extra toegevoegd aan je uitbetaling bij bet365. Alleen van toepassing op voor-de-wedstrijd accumulators met 3 of meer selecties op de standaardmarkten Eindresultaat, Beide teams scoren of Eindresultaat/beide teams scoren. Het extra percentage hangt van het aantal selecties. Maximale extra uitbetaling is €100.000. Wedrestricties en algemene voorwaarden gelden. Alleen voor nieuwe en in aanmerking komende klanten.

De beste odds om op in te zetten PSV - Utrecht

1
X
2
1
Bet365
1.55
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
X
Bet365
4.33
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
2
Bet365
5.75
De aanbieding bekijken
Wed nu!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Welkomstbonus aangeboden door Bet365 om te wedden op PSV - Utrecht Nu bij Bet365. Aanbieding met beperkte geldigheid
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.