Eerste Divisie • Dag 1
06/08/2021 14:00
Telstar
Telstar
1 - 1
Afgelopen
45' : 1 - 1
Emmen
Emmen

Wedtip Telstar - Emmen

Voorspelling Telstar Emmen gepubliceerd op 3 augustus 2021 om 15:30 - modifiedat 3 augustus 2021 om 16:00

FC Emmen degradeerde vorig seizoen uit de Eredivisie en zal zo snel mogelijk willen terugkeren naar het hoogste niveau. Diverse spelers vertrokken na de degradatie en ook Sergio Pena, die onlangs nog op de Copa America uitkwam, staat op het punt voor 1 miljoen euro te vertrekken naar Malmö FF. Met een karrevracht aan nieuwe spelers, onder meer Lorenzo Burnet, Jeroen Veldmate, Jeredy Hilterman, Jeff Hardeveld, Peter van Ooijen en Teun Bijleveld kwamen naar Emmen, lijkt Emmen serieus voor promotie te gaan. Ook Glenn Bijl staat vooralsnog nog onder contract bij Emmen. De ploeg van Dick Lukkien is ongeslagen in de laatste 4 wedstrijden in de voorbereiding: er werd met 1-1 gelijkgespeeld tegen Go Ahead Eagles, met 4-1 gewonnen van Heracles Almelo, met 0-3 gewonnen van Rot-Weiss Essen en met 1-4 gewonnen van Jong Ajax.

Telstar, dat vorig jaar 13e werd, won in de laatste 3 oefenwedstrijden twee keer: met 2-1 van Koninklijke HFC en met 1-0 van Katwijk, terwijl er met 1-1 gelijkgespeeld werd tegen DEM Beverwijk. Wedstrijden die alleen maar tegen amateurteams werden gespeeld en dus niet ruim werden gewonnen. Eerder in de voorbereding verloor Telstar bovendien met 2-1 van Excelsior Maassluis. De eerdere oefenwedstrijden tegen tegenstanders die als echte graadmeter kunnen worden gezien werden bovendien verloren. De wedstrijden tegen De Graafschap en Cambuur leverden Telstar een 2-1 en 6-0 nederlaag op. De ploeg van Andries Jonker zal dus flink aan de bak moeten.

Belangrijke punten Telstar - Emmen

key points iconFC Emmen zal direct willen promoveren nadat het onlangs uit de Eredivisie degradeerde

key points iconTelstar werd vorig jaar 13e

key points iconVeel nieuwe spelers voor Emmen, waaronder Burnet, Veldmate, Hilterman, Hardeveld, Van Ooijen en Bijleveld.

key points iconSergio Pena doet waarschijnlijk niet mee: transfer naar Malmö in de maak

key points iconTelstar presteerde matig in de voorbereiding: verlies tegen onder meer De Graafschap, Cambuur en Excelsior Maassluis.

key points iconEmmen ongeslagen in de laatste 4 wedstrijden: 3 winst, 1 gelijk

Voorspelling Telstar - Emmen

Emmen beschikt over een hoger budget en op het eerste oog betere spelers dan Telstar. De resultaten van Telstar waren in tegenstelling tot die van Emmen bovendien absoluut niet naar huis te schrijven in de voorbereiding. Wij verwachten dat Emmen aan de haal gaat met de drie punten, al zal dit niet persé makkelijk gaan, daar de selectie van Dick Lukkien waarschijnlijk nog niet volledig op elkaar is ingespeeld.

Welkomstbonus aangeboden door Toto om te wedden op Telstar - Emmen Nu bij Toto. Aanbieding met beperkte geldigheid
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.