Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

ATP Wimbledon Championships Wedden op de beste odds - ATP

ATP - ATP Wimbledon Championships
Volgende wedstrijden

Geen wedstrijden om te tonen voor ATP Wimbledon Championships Tennis. Hier zijn de odds van de afgelopen dagen.


Hard gras, Wimbldeon is het enige Grand Slam toernooi dat op deze ondergrond wordt gespeeld. Zoals je al hebt begrepen, is het een perfecte gelegenheid om een paar weddenschappen te plaatsen tijdens de twee weken van de wedstrijd. Er worden maar weinig toernooien op gras gespeeld gedurende het jaar en het is belangrijk om de specifieke kenmerken van deze ondergrond onder de knie te krijgen. Om betrouwbare weddenschappen te plaatsen op het Wimbledon toernooi, moet je rekening houden met de odds van de bookmakers. Kansen zijn per definitie numerieke waarden die worden bepaald door wedkantoren. Ze zijn gebaseerd op de waarschijnlijkheid van een uitkomst in een wedstrijd of competitie. Het is belangrijk om de beschikbare winkansen op de wedstrijden van Wimbledon te bekijken voordat je een weddenschap plaatst, omdat je aan de hand van de winkansen ook weet wat je potentiële winst is. De tennisspecialisten van SportyTrader letten altijd op deze waarden bij het analyseren van een wedstrijd in dit toernooi. Het zijn deze factoren die hen helpen te bepalen welke weddenschappen de hoogste waarde hebben.

De logica achter de winkansen is als volgt: hoe lager de winkansen, hoe groter de kans dat de weddenschap met deze winkansen wint. Omgekeerd geldt: hoe hoger de winkans, hoe kleiner de kans dat de weddenschap wint. In termen van potentiële winsten, zal een lagere winkans je minder geld opleveren dan een hogere winkans, maar de winkans is ook procentueel groter. Als je deze logica begrijpt, weet je hoe winkansen werken bij sportweddenschappen.

Registreer je bij Bet365

Wimbledon odds berekenen: verschillende factoren om rekening mee te houden

Om de kansen op Wimbledon te berekenen, moet je in je analyse rekening houden met verschillende factoren. Allereerst moet het niveau van de spelers worden bekeken, evenals hun huidige vorm, hun geschiedenis op gras en hun prestaties in recente edities van het toernooi. Al deze factoren en details zijn belangrijk, maar sommige hebben meer of minder invloed op de kansen die bookmakers bieden. Daarom is het essentieel om elke Wimbledon wedstrijd te analyseren voordat je je weddenschappen plaatst. Hierdoor kun je de verschillende winkansen voor de resultaten van een wedstrijd inschatten en kiezen voor winstgevende wedlijnen door de meest voordelige winkansen te vinden met betrekking tot jouw evaluatie.

Het is belangrijk om te begrijpen dat Wimbledon odds numerieke waarden zijn die de waarschijnlijkheid weergeven dat een uitkomst wel of niet gebeurt in een wedstrijd. Deze kansen helpen je dus om de favoriet en de underdog van een wedstrijd te bepalen. Er zijn kansen voor veel verschillende soorten weddenschappen. Bij bookmakers kun je bijvoorbeeld weddenschappen vinden op het resultaat van de wedstrijd, welke speler ten minste één set zal winnen of het aantal games of sets dat tijdens de wedstrijd wordt gespeeld. Je kunt zelfs wedden of er een tie-break wordt gespeeld of niet, of wedden op het aantal aces dat een speler zal hebben in een wedstrijd. Aan elk van deze aanbiedingen zijn kansen verbonden, die hoger of lager zijn afhankelijk van de geschatte kans dat de weddenschap uitkomt. Of het nu gaat om het spelniveau van de atleet, hun vorm of hun prestaties op gras, al deze factoren worden meegenomen in de beoordeling van de kansen op Wimbledon.

Nog steeds moeite met het kansensysteem? Laten we dan een concreet voorbeeld gebruiken om het concept te illustreren. Stel dat Daniil Medvedev Adrian Mannarino ontmoet in de kwartfinales van Wimbledon. Er is een groot aantal quotes beschikbaar bij de bookmakers voor dit duel. Medvedev is in goede vorm en hoger geplaatst dan Mannarino, waardoor de Rus de favoriet is in de wedstrijd. Hierdoor zijn de winkansen voor Medvedev (bijv. 1.30) lager dan die voor Mannarino (bijv. 3.50). Het winnen van de underdog in deze wedstrijd zou daarom als een verrassend resultaat worden beschouwd.

Om consistente kansen te kunnen bieden, vertrouwen sportweddenschappen op een groot aantal gegevens, zowel numeriek als anderszins, die een grotere of kleinere invloed hebben op het verloop van een wedstrijd. Zo zal een speler als Novak Djokovic, met zijn ervaring en eerdere successen op Wimbledon, vaak als favoriet worden beschouwd tegen een lager geklasseerde speler die het moeilijk heeft op gras. Er moet ook rekening worden gehouden met de vaardigheden van elke speler op deze ondergrond, want het is bijvoorbeeld mogelijk dat een speler slecht presteert op gras terwijl hij uitblinkt op gravel. Dit geldt met name voor Casper Ruud, die gewend is om de rondes op Roland Garros met gemak door te komen, maar op Wimbledon gemakkelijker wordt verslagen. Andere informatie zoals de motivatie van de spelers voor het toernooi of recente uitspraken in de media kunnen ook worden meegenomen in het berekenen van de kansen. Probeer altijd zoveel mogelijk elementen mee te nemen in je analyse, want zo kun je de kansen zo nauwkeurig mogelijk inschatten.

Ontvang de Unibet bonus!

Wat zijn de voordelen van het bestuderen van de kansen op Wimbledon?

Het bestuderen van de winkansen op Wimbledon kan om verschillende redenen erg voordelig zijn. Het eerste voordeel is dat je je potentiële winst kunt inschatten met behulp van de winkansen, omdat deze het bedrag bepalen dat je kunt winnen als je succesvol bent. Om uit te vinden hoeveel je kunt winnen met een bepaalde weddenschap, vermenigvuldig je simpelweg de winkansen van je weddenschap met je inzet (winkansen x inzet = brutowinst). Daarna hoef je alleen nog maar je inzet af te trekken om je potentiële nettowinst te krijgen.

Laten we teruggaan naar ons vorige voorbeeld. Als je €100 inzet op de overwinning van Medvedev met een winkans van 1.30, win je €130 als de Rus wint. Aan de andere kant zou een soortgelijke weddenschap op Mannarino met een kans van 3.50 €350 opleveren. De winkansen geven je ook een indicatie van hoe waarschijnlijk het is dat een speler wint. Als je inschat dat Medvedev de duidelijke favoriet is om Mannarino te verslaan en de bookmakers bieden een kans van 1.30 voor hem om te winnen, dan komt dit neer op een geschatte kans op een overwinning van 77% (1/1.30). Deze kansen komen overeen met jouw schatting, dus het is niet per se de moeite waard om erop te wedden. Als de kansen op een overwinning voor Medvedev hoger zijn, bijvoorbeeld 1,80, dan komt dit overeen met een geschatte kans op een overwinning van 56% (1/1,80). In dit geval is het duidelijk de moeite waard om in te zetten op de overwinning van Medvedev, mits je geen belangrijke informatie hebt gemist, zoals een recente blessure of een vormdip.

Het is belangrijk om te weten dat de kansen in de loop van de tijd kunnen variëren, afhankelijk van de informatie die de bookmakers verzamelen. Het is daarom handig om Wimbledon live te volgen om op de hoogte te blijven en de wedkantoren een stap voor te blijven. Zo kun je fouten in de gepubliceerde kansen opsporen voordat ze veranderen.

Maximaliseer je winst door je bij zoveel mogelijk bookmakers in te schrijven

Tot slot hebben we nog een advies voor je over winkansen. We raden je sterk aan om je aan te melden bij zoveel mogelijk legale, gelicenseerde wedkantoren. Zoals hierboven vermeld kunnen de winkansen per wedkantoor verschillen, wat invloed kan hebben op de hoogte van je potentiële winst, afhankelijk van de aanbieder waar je je weddenschap plaatst. Als je ziet dat een bookmaker hogere winkansen biedt, maar je hebt geen account bij hen, dan kun je geld op tafel laten liggen door elders in te zetten.

Door een account te hebben bij elke betrouwbare en veilige bookmaker, kun je er zeker van zijn dat je altijd de best mogelijke quotering krijgt bij elke weddenschap die je plaatst. Dit zorgt er weer voor dat je de meeste waarde krijgt door je potentiële winst te maximaliseren. Ons overzicht van de beste bookmakers is er om je te helpen bij het maken van je keuze. Bovendien bieden veel online wedkantoren aantrekkelijke welkomstbonussen, zodat je een goede start kunt maken met sportweddenschappen. Veel succes met het bestuderen van de Wimbledon odds!

Registreer je bij Jacks

De odds voor de volgende wedstrijden Wimbledon

Onze Wimbledon voorspellingen van het moment

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer