Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Hoe maak ik een account aan bij Unibet?

Hoe maak ik een account bij Unibet?

Unibet is een van de bekendste en grootste wedkantoren van Nederland en zelfs van de wereld. In dit artikel gaan we beschrijven hoe je zelf snel en eenvoudig een account kunt aanmaken bij Unibet. Als eerste zul je natuurlijk moeten registreren en je gegevens doorgeven. Daarnaast moet je ook nog enkele zaken verifiëren voordat je daadwerkelijk aan de slag kunt. 

Ontdek de welkomstbonus van Unibet!  

Ga naar de Unibet website

De eerste stap wanneer je een account wilt maken bij Unibet, is het openen van je internetbrowser. Navigeer vervolgens naar de officiële website van Unibet door www.unibet.nl in te tikken of gebruik te maken van een zoekmachine. Ook de website van Sportytrader kan je helpen om te navigeren naar de officiële website van Unibet. Lees bijvoorbeeld hoe je de Unibet bonuscode kunt krijgen, om vervolgens vanuit daar naar de website van het wedkantoor te gaan.

Klik op de registratieknop

De tweede stap begint wanneer je actief bent op Unibet.nl. Als je op deze website bent zie je rechtsboven direct twee opvallende knoppen. Zo staat er ‘Inloggen’ op de groene knop en ‘Registreren’ op de gele knop. In deze stap zullen we gebruik maken van de tweede knop: ‘Registreren’. Door hierop te klikken word je doorgestuurd naar een nieuwe pagina waar je kunt beginnen met je registratie. Eerst zul je wel nog je geboortedatum moeten invullen. Wanneer hieruit blijkt dat je minimaal 24 jaar oud bent, ontvang je bovendien de welkomstbonus van Unibet. Ook op de website van Sportytrader kun je de Unibet bonus vinden. Wanneer je inderdaad minimaal 24 jaar oud bent, heb je over het algemeen de keuze uit verschillende bonussen die Unibet op dat moment aanbiedt. Als je eenmaal een account hebt, kun je de volgende keer gewoon via de groene knop ‘Inloggen’ inloggen met de gegevens die je hebt ingesteld. Zo zal het gemak toenemen en kan je ervaring met Unibet alleen maar toenemen.

Ontdek de welkomstbonus van Unibet!  

Maak nieuwe accountgegevens aan

Wanneer je je geboortedatum hebt doorgegeven, word je automatisch doorgestuurd naar het volgende beeld. Hier kun je besluiten om te registreren met iDIN of handmatig. Als je ervoor kiest om te registreren met iDIN dan kun je direct inloggen met jouw vertrouwde bankapp. Hierbij kun je de app van ABN Amro, ASN Bank, bunq, ING, Rabobank, RegioBank en SNS gebruiken. Deze bankapp zorgt er dan voor dat jouw naam, adresgegevens en geboortedatum worden doorgegeven aan Unibet. Je kunt dus ook kiezen om handmatig te registreren. Als je hierop klikt wordt je doorgestuurd naar het volgende scherm waarbij je zelf je persoonsgegevens zult moeten invullen. Je kunt er dus voor kiezen om je gegevens eenvoudig in te laten vullen door je bank op, of je kiest ervoor om dit zelf te doen. Bij beide manieren is het in ieder geval noodzakelijk dat je daadwerkelijk je echte gegevens doorgeeft en geen gebruik maakt van fake gegevens.

Vul je persoonsgegevens in 

De vierde stap is dus het handmatig invullen van je eigen persoonsgegevens. Hierbij hoort je voornaam, je achternaam met eventueel een tussenvoegsel, je e-mailadres, je zelfgekozen wachtwoord, wederom je geboortedatum en je geboorteplaats. Wanneer je vervolgens op doorgaan klikt zul je andere persoonsgegevens moeten invullen. Hierbij horen je huidige adres, postcode, woonplaats en ook je burgerservicenummer. Je burgerservicenummer kun je vinden op je paspoort of je identiteitsbewijs. Ga vervolgens op zoek naar je persoonsnummer. Let wel op met het delen van gegevens als je persoonsnummer, aangezien dit privacygevoelige gegevens zijn. Lees daarom eerst onze Unibet review en maak vervolgens de weloverwogen keuze of je dit wel of niet wil doen.

Ontdek de welkomstbonus van Unibet!  

Verifieer je account

De volgende stap in het registratieproces van Unibet is het verifiëren van je account. Deze stap bestaat eigenlijk uit twee onderdelen waarbij je met verschillende zaken moet aantonen dat jij daadwerkelijk de eigenaar van dit nieuwe account bent. Als eerste zal je een SMS ontvangen op je mobiele nummer, waarmee je je telefoonnummer moet verifiëren. Vervolgens zul je ook moeten aantonen dat je voornaam, achternaam, geboortedatum, geboorteplaats en burgerservicenummer overeenkomen. Hiervoor is het noodzakelijk om een identiteitsbewijs in te leveren. Dit identiteitsbewijs zal vervolgens beoordeeld worden en zodra dit gebeurd is, kun je beginnen met het spelen op Unibet. Meestal gaat deze beoordeling vrij snel, aangezien ze hier tegenwoordig de nodige systemen voor hebben die dit automatisch kunnen controleren. Vaak moet je ook nog een foto van jezelf maken om te laten zien dat jij daadwerkelijk degene bent op het ingeleverde identiteitsbewijs.

Log in op je account

Zodra je de voorgaande vijf stappen doorlopen hebt ben je ingelogd of kun je inloggen in je nieuwe Unibet-account. Hierop kun je jouw dagelijkse limieten instellen en kun je ook gegevens later nog wijzigen. Daarnaast kun je vanuit je account ook beginnen met het spelen op Unibet. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om in te gaan zetten op de verschillende sporten of je maakt gebruik van de andere mogelijkheden die zij te bieden hebben.

Doe een storting

Voordat je begint met het spelen op Unibet zul je eerst een storting moeten doen. De eerste storing moet altijd met iDeal gedaan worden, zodat Unibet jouw rekeningnummer heeft. Dit rekeningnummer wordt later gebruikt om geld terug te storten indien je winst maakt en geld van je account wilt afhalen. Let er dus goed op dat je bij de eerste storting gebruikmaakt van je eigen rekeningnummer, want dit kun je later niet meer aanpassen. Na je eerste storting kun je de volgende keren voor andere betaalmethodes kiezen.  

Een account maken bij Unibet is vrij simpel en bestaat uit enkele korte stappen. Zo moet je eerst naar de officiële website van Unibet gaan en zoeken naar de registreer knop. Vervolgens moet je je accountgegevens instellen, die je later moet gebruiken om in te loggen. Vervolgens moet je met behulp van je persoonsgegevens en een identiteitsbewijs je account verifiëren en verder registreren. Daarna kan het plezier beginnen en kun je geld gaan storten op je account. 

Ontdek de welkomstbonus van Unibet!

Andere vragen over Unibet

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer