Taal  
sportweddenschappen, prognose, wedden

Prognose Olympische Spelen

In totaal vinden 302 evenementen in 26 sportdisciplines plaat in de Britse hoofdstad. De meest gevolgde sporten zijn atletiek, voetbal en basketbal. De Engelse voetbalploeg zal thuis een gouden medaille proberen te winnen, ook al zijn Brazilië en Spanje favoriet. Wat basketbal betreft, wordt het Amerikaanse ‘dream team’ gezien als grote winnaar van het evenement.

In 2008 haalde China thuis de meeste medailles binnen tijdens de Spelen van Peking. Dit jaar zal Amerika alles op alles zetten om te winnen en Rusland en China achter zich te laten. Engeland hoopt op haar beurt op het podium op eigen terrein.

De 100 meter: de koningsrace van het toernooi

Herinnert u het zich nog: er schoot een bliksemschicht door het Nid d’Oiseaux in Peking in 2008 tijdens de finale van de 100 meter. Usain Bolt werd de snelste man in de geschiedenis zonder daar echt veel moeite voor te doen en zette een record neer van 9,69 seconden. Dit jaar is Bolt er weer bij op de zomerspelen nadat hij zijn record in 2009 heeft verbeterd tot 9,58 seconden. En zelfs met Tyson Gay, Yohan Blake en Christophe Lemaitre op zijn hielen, heeft Bolt nog steeds een voorsprong op zijn concurrenten. Zijn winkans is 1.60 bij Betclic.

Olympisch voetbaltoernooi : wie volgt Argentinië op?

4 jaar geleden behaalde de generatie Messi en Di Maria de gouden medaille tijdens het Olympische toernooi. Dit jaar wil Engeland het goud bemachtigen op de geboortegrond van het voetbal. Maar de grote favorieten van de bookmakers zijn Brazilië en Spanje. De winkans van de Brazilianen is 3.25 bij Betclic, en voor de Spanjaarden 3.75. De twee teams zouden elkaar vanaf de kwartfinale tegen kunnen komen!

Olympisch tennistoernooi : nog een keer Nadal?

Rafael Nadal behaalde in 2008 de gouden medaille en is de grote favoriet als zijn eigen opvolger op het gazon van Londen. Maar op gras presteren ook andere grote namen uit de tenniswereld heel goed. Novak Djokovic is de favoriet van de bookmakers met een winkans van 2.75 bij Betclic. En dan is er natuurlijk Roger Federer die graag de zomerspelen in het enkel spel zou winnen. Andy Murray heeft het voordeel dat hij voor eigen publiek speelt. De grote verrassing kon wel eens komen van Berdych. Twee keer halve finalist op Wimbledon, en dus in staat om voor een verrassing te zorgen!

Klik hier en krijg uw weddenschap in de Olympische spelen cadeau!

Artikel "Prognose Olympische Spelen" van 03/10/2012

Sportwedden actueel