Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

ATP Australian Open live - Uitslagen van wedstrijden en resultaten (Tennis ATP)

Er zijn geen wedstrijden in de categorie ATP Australian Open Tennis. Hier zijn de wedstrijden van de afgelopen dagen.


Australian Open Mannen Enkel
ATP - Australian Open Mannen Enkel
Einde
Alexander Zverev
Cameron Norrie
7 5
3 6
6 3
4 6
7 6
Einde
Novak Djokovic
Taylor Fritz
7 6
4 6
6 2
6 3
Einde
Hubert Hurkacz
Daniil Medvedev
6 7
6 2
3 6
7 5
4 6
Einde
Alexander Zverev
Carlos Alcaraz
6 1
6 3
6 7
6 4
Einde
Novak Djokovic
Jannik Sinner
1 6
2 6
7 6
3 6
Einde
Daniil Medvedev
Alexander Zverev
5 7
3 6
7 6
7 6
6 3
Einde
Jannik Sinner
Daniil Medvedev
3 6
3 6
6 4
6 4
6 3

Exclusieve aanbieding

Maximale bonus van $150

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Kalender ATP Australian Open

11 jan. 18:00
Alexander Ritschard
Giulio Zeppieri
3 6
3 6
11 jan. 18:00
Andrea Vavassori
Mate Valkusz
1 6
4 6
11 jan. 18:00
Atmane, Terence
Emilio Nava
7 6
7 6
11 jan. 18:00
Lukas Klein
Stefano Napolitano
7 6
7 6
11 jan. 19:35
David Goffin
Gabriel Diallo
3 6
6 3
6 2
11 jan. 19:40
Oliver Crawford
Vit Kopriva
4 6
4 6
11 jan. 19:55
Flavio Cobolli
Santiago Rodriguez Taverna
6 4
6 2
11 jan. 20:00
Harold Mayot
Jakub Mensik
3 6
6 7
11 jan. 20:25
Dane Sweeny
Zizou Bergs
5 7
7 5
2 0
11 jan. 20:35
Aziz Dougaz
Dino Prizmic
3 6
4 6
11 jan. 20:45
Abedallah Shelbayh
Omar Jasika
6 2
1 6
2 6
11 jan. 21:00
Jesper De Jong
Camilo UGO Carabelli
7 6
3 6
7 6
11 jan. 21:40
Giovanni Mpetshi Perricard
Hugo Grenier
7 5
4 6
6 7
11 jan. 22:10
Hugo Gaston
Lloyd Harris
0 6
2 6
11 jan. 22:15
Aleksandar Kovacevic
Shintaro Mochizuki
1 6
6 2
6 2
11 jan. 23:00
Alex Molcan
Sumit Nagal
4 6
4 6

ATP Australian Open: Volg elke wedstrijd live!

De Australian Open is een van de belangrijkste evenementen op de kalender voor zowel tennisfans als spelers. Voor de atleten betekent het winnen van dit evenement dat ze nog steeds de kans hebben om de zesde speler ooit te worden die alle vier de Grand Slams in één seizoen wint. Voor de fans is het echt een must-see evenement dat het begin van de ATP Tour inluidt en vaak het grootste publiek van het hele jaar trekt. Het evenement begint midden januari en bestaat uit zeven ronden met snelle, heen-en-weer actie op de harde buitenbanen van het National Tennis Centre in Melbourne Park. 

Onze Livescore-interface biedt de perfecte oplossing voor diegenen die niet naar een tv of stream kunnen gaan om het evenement te bekijken, of voor diegenen die gewoon een handig hulpmiddel willen dat hen voorziet van realtime updates en statistieken van de actie. Of je nu een fanatieke tennisliefhebber bent die alle ATP-evenementen volgt of een gewone toeschouwer die alleen naar de Grand Slams kijkt, er is hier voor elk wat wils. 

Volg al je favoriete spelers zoals Djokovic, Sinner, Alcaraz, Medvedev en Zverev met gedetailleerde wedstrijdstatistieken, tabellen met vorm en recente resultaten, onderlinge ontmoetingen en een evenementenkalender. Vanaf de kwalificatierondes tot aan de laatste confrontatie is er geen betere manier om alle hectische actie in Melbourne te volgen met onze aangepaste Australian Open Livescore interface. Wij bieden de tools die nodig zijn om beter geïnformeerde weddenschappen af te sluiten en nuttige wedstrijdstatistieken te verkrijgen, allemaal slechts een paar klikken verwijderd van SportyTrader! En het beste van alles, het is helemaal gratis te gebruiken!

Ontvang de Unibet bonus!

Wat biedt onze Livescore voor Australian Open wedstrijden?

SportyTrader's Livescore interface biedt een praktische manier om elke wedstrijd van de Australian Open te volgen. Je hebt toegang tot de belangrijkste en meest relevante wedstrijdstatistieken die een directe impact kunnen hebben op je sportweddenschappen analyse en resultaten. Klik gewoon op de wedstrijd die je wilt bekijken en je krijgt een grote hoeveelheid informatie te zien. Bijvoorbeeld, stel je onderzoekt een aankomende ronde van 16 wedstrijd en je wilt zien hoe de twee spelers presteerden in hun vorige wedstrijd. Terwijl sommige andere sites alleen het eindresultaat van de wedstrijd geven, kun je in onze Livescore-interface vitale statistieken zien zoals: aces, dubbele-fouten, breaks, opeenvolgende punten, gewonnen servicegames en nog veel meer!

Door deze informatie van alle spelers binnen handbereik te hebben, kun je je een beter beeld vormen van hoe de atleten presteren tijdens het toernooi. Dit zal leiden tot de mogelijkheid om toekomstige resultaten nauwkeuriger te voorspellen en een beter gevoel te krijgen voor de waarschijnlijkheid van de komende wedstrijden. Daarnaast kun je de beste huidige weddenschappen op de markt zien. Dit zorgt ervoor dat je het best mogelijke rendement krijgt voor je sportweddenschappen.

Maak een account aan bij Unibet!

Belangrijke informatie voor je sportweddenschappen!

Zoals we al eerder hebben vermeld, is de SportyTrader Livescore een droom die uitkomt voor zowel tenniswedders als beginners. Hier kun je eerdere resultaten van spelers en hun onderlinge ontmoetingen grondig bestuderen om je voor te bereiden op toekomstige wedstrijden, of de laatste live updates ontvangen terwijl je je voorbereidt op een weddenschap. Een belangrijke factor in het zijn van een winstgevende wedder is ervoor zorgen dat je altijd voorbereid bent en gewapend met de meest accurate informatie die beschikbaar is.

Zorg ervoor dat je de kennis uit onze Livescore tool combineert met de beste Australian Open odds om er zeker van te zijn dat je altijd de best mogelijke kansen krijgt op je weddenschappen. Bekijk ook zeker de Australian Open voorspellingen van onze tennis experts voor een extra perspectief. Je vindt het hele jaar door wedstrijdvoorspellingen op de ATP Tour met aandacht voor de Grand Slam evenementen, de ATP Masters 1000, ATP 500 en meer!

Ontvang de Unibet bonus!

Waarom de wedstrijden van de Australian Open live volgen?

De Australian Open is een van de meest prestigieuze tennistoernooien ter wereld en zorgt voor een aantal van de meest onvergetelijke momenten in de sport. Als eerste van vier Grand Slam evenementen biedt gokkers een nieuw jaar tennisactie om hun tanden in te zetten. Omdat het het eerste toernooi van het seizoen is, is het ook een belangrijk moment voor sportwedders. Dit is de eerste kans om een aantal van deze spelers te zien sinds hun deelname aan de ATP Finals. Als je erachter komt welke spelers in topvorm zijn teruggekeerd of welke spelers langzaam uit de startblokken komen, kun je je weddenschappen een duwtje in de rug geven.

Daarnaast is het een van je doelen als sportwedder om volledig op de hoogte te blijven van alle actie en uitslagen van de door jou gekozen sport. Dit geldt zelfs als je geen persoonlijke actie of weddenschap op het spel hebt staan. Een goed begrip van de statistieken en resultaten van dit toernooi zal je dus helpen bij het analyseren van het volgende evenement. Probeer het uit en ontdek het zelf!

Maak een account aan bij Unibet!

De volgende live Australian Open wedstrijden:

Er zijn momenteel geen wedstrijden voor deze competitie.

Onze huidige Australian Open voorspellingen:

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer