Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Cincinnati, VS live - Uitslagen van wedstrijden en resultaten (Tennis ATP)

Er zijn geen wedstrijden in de categorie Cincinnati, VS Tennis. Hier zijn de wedstrijden van de afgelopen dagen.


ATP Cincinnati, VS Mannen Enkel
ATP - ATP Cincinnati, VS Mannen Enkel

Exclusieve aanbieding

Maximale bonus van $200

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Kalender Cincinnati, VS

20 aug. 16:30
Carlos Alcaraz
Novak Djokovic
7 5
6 7
6 7

Cincinnati Open - Mis nooit een slag! 

Het oudste tennistoernooi in de Verenigde Staten dat nog steeds in de stad van herkomst wordt gespeeld. De Cincinnati Open wordt gespeeld op de harde buitenbanen van het Lindner Family Tennis Center in Mason, Ohio en bestaat al sinds 1899. Het maakt nu deel uit van de ATP Masters 1000 en WTA Tour 1000 kalender. Als een van de meer intieme locaties op beide tours, is het een evenement dat een goede interactie biedt tussen fans en spelers. Het is het op twee na grootste tennistoernooi in de Verenigde Staten na de US Open en Indian Wells en vanaf 2025 wordt het toernooi uitgebreid van 56 spelers in het eerste enkelspel naar 96 spelers, waardoor het toernooi 12 dagen langer duurt. De meest succesvolle spelers in het herentoernooi waren Roger Federer (7 overwinningen), George Lott, Bobby Riggs en Mats Wilander (beide 4 overwinningen) en Novak Djokovic, Pete Sampras en Andre Agassi (elk 3 overwinningen). De meest succesvolle speelsters van het vrouwentoernooi zijn Clara Zinke (5 overwinningen), Pauline Betz (3 overwinningen) en verschillende speelsters met twee overwinningen, waaronder de huidige sterren Serena Williams en Victoria Azarenka.

Ontvang de Toto bonus!

Welke Cincinnati Open data toont SportyTrader's Livescore interface? 

Als een van de grootste non-Slam evenementen van het seizoen is de Cincinnati Open altijd een groot evenement voor mannelijke en vrouwelijke sterren op de ATP en WTA tours. Een goede verslaggeving van het evenement kan echter moeilijk te vinden zijn. Dat is nog meer het geval als je een service zoekt die niet alleen statistische gegevens van het toernooi biedt, maar ook gegevens voor wedders.

Ga naar de Livescore-pagina's voor de Cincinnati Open op de SportyTrader-site en dat is precies wat je zult vinden. Van de eerste opslag in de openingswedstrijd in de eerste ronde tot het winnende punt in de finale - je kunt je ogen de kost geven met een kolossale hoeveelheid gegevens over het evenement en de deelnemende spelers. 

Een van de belangrijkste gegevens voor zowel mannen- als vrouwentoernooien is de loting. Je kunt deze volledig bekijken op de Livescore-pagina. Niet alleen dat, maar als je op een komende wedstrijd tussen twee spelers klikt, krijg je een schat aan statistieken te zien. Dit omvat historische gegevens over hoe de spelers hebben gepresteerd in recente toernooien. Daarnaast kun je dieper in de statistieken en gegevens duiken door naar verschillende onderdelen van hun tennisspel te kijken, zoals serveren en terugspelen, en hoe ze er in recente wedstrijden voor staan.

Een deel van het onderzoeksproces bij het overwegen van een weddenschap voor een tenniswedstrijd is het bekijken van hoe de spelers hebben gepresteerd in eerdere rondes van het evenement. Met de Livescore-pagina's voor de Cincinnati Open kun je bijhouden hoe de spelers in elk van de voorgaande rondes hebben gepresteerd, waarbij de gegevens voor elke wedstrijd in context worden weergegeven.

Dat betekent dat je de gegevens van de speler ziet op basis van hun status en vorm op dat moment, in plaats van zoals ze er nu voor staan. 

Een andere geweldige eigenschap van de service is dat naast alle gegevens en statistieken die je krijgt voor dit enorme tennistoernooi, onze experts ook bezig zijn. Ze zullen verschillende wedstrijden van dit evenement bekijken en hun eigen onderzoek doen om met voorspellingen te komen. Je kunt er dan voor kiezen om de voorspellingen van de experts te volgen, of misschien je eigen voorspellingen te bedenken. 

En fans van live wedden mogen ook niet ontbreken. De Livescores Cincinnati Open Live pagina brengt je de gegevens van elke wedstrijd in het mannen- en vrouwentoernooi live en in realtime. Dit betekent dat als je kijkt hoe de wedstrijd zich ontvouwt en gegevens wilt hebben waarmee je beter geïnformeerde In Play weddenschappen kunt afsluiten, dan kan dat. 

Dus of je nu alleen tennis volgt als fan, of een serieuze gokker bent die de meest accurate gegevens in de kortste tijd nodig heeft, de SportyTrader Livescore-service is de perfecte keuze voor al je behoeften aan tennis gegevens.

Maak een account aan bij Unibet!

Moet ik de live score pagina van de Cincinnati Open volgen? 

Het is duidelijk dat het antwoord op deze vraag, als je een tennisfan bent of iemand die wedt op tennis, is dat je dat zeker moet doen. Maar er zijn meer redenen dan alleen het leuk vinden of wedden op de wedstrijd om de pagina's voor de Cincinnati Open bij SportyTrader te volgen. 

Ten eerste komt het toernooi op een heel belangrijk moment in het seizoen. Het grasseizoen loopt ten einde en spelers richten hun aandacht op de harde velden van Flushing Meadow in New York en de start van het laatste Slam-evenement van het jaar; de U.S. Open. 

Cincinnati biedt spelers de kans om zich op deze ondergrond te begeven en een aantal aspecten van hun spel te ontwikkelen, tegen tegenstanders van de hoogste kwaliteit op de Tour. Toch ligt het zo ver voor de U.S. Open dat spelers nog tijd hebben om een paar dingen recht te zetten voordat de volgende Slam begint.

De kwaliteit van het deelnemersveld in zowel het mannen- als vrouwentoernooi in Cincinnati is ook aantrekkelijk voor gokkers die willen wedden op wedstrijden waarin de beste spelers ter wereld tegen elkaar uitkomen. Vanaf de eerste ronde van het toernooi vinden gokkers veel wedstrijden van hoge kwaliteit erg aantrekkelijk om op te wedden. 

Daarom hebben ze een betrouwbare informatiebron nodig en dat is precies wat ze krijgen met de Livescore-pagina's voor de Cincinnati Open. Niet alleen dat, maar ze kunnen ook de voorspellingen lezen van de teams van experts om te zien of hun mening over een bepaalde voorspelling over een wedstrijd wordt gedeeld door een andere tennisfanaat.

Met de Live pagina's die realtime updates van gegevens bieden, kunnen gokkers deze service ook gebruiken om In Play te wedden op wedstrijden. Inzetten op de momenten in wedstrijden waarop het momentum van de wedstrijd verandert en een speler die eerder een underdog was, aan de top begint te komen.

Volledig gratis, gemakkelijk te navigeren en met een enorme keuze aan andere tennistoernooien en andere sportevenementen, is er geen twijfel mogelijk dat als je van tennis of tennisweddenschappen houdt, je nu de Cincinnati Open Livescore pagina's op SportyTrader moet volgen!

Ontvang de Toto bonus!

De volgende live Cincinnati, VS wedstrijden:

Er zijn momenteel geen wedstrijden voor deze competitie.

Onze huidige Cincinnati, VS voorspellingen:

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer