Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Roland Garros live - Uitslagen van wedstrijden en resultaten (Tennis ATP)

Er zijn geen wedstrijden in de categorie Roland Garros Tennis. Hier zijn de wedstrijden van de afgelopen dagen.


French Open Mannen Enkelspel
ATP - French Open Mannen Enkelspel
Einde
Holger Rune
Francisco Cerundolo
7 6
3 6
6 4
1 6
7 6
Einde
Novak Djokovic
Karen Khachanov
4 6
7 6
6 2
6 4
Einde
Holger Rune
Casper Ruud
1 6
2 6
6 3
3 6
Einde
Carlos Alcaraz
Novak Djokovic
3 6
7 5
1 6
1 6

Exclusieve aanbieding

Maximale bonus van $200

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Kalender Roland Garros

11 jun. 09:10
Novak Djokovic
Casper Ruud
7 6
6 3
7 5

Wil je in real time op de hoogte blijven van alles wat er gebeurt in de wedstrijden van het meest prestigieuze tennistoernooi van Frankrijk? Wil je profiteren van een ideaal hulpmiddel om live voorspellingen te doen over Roland Garros? Dan ben je op de juiste pagina! Deze Livescore is geheel gewijd aan de French Open, en laat je een van de populairste toernooien ter wereld ten volle beleven. Behoudens blessures doen alle beste gravel-court spelers mee, want het is de enige Grand Slam die op deze ondergrond wordt gespeeld. 

Volg de prestaties van de beste spelers ter wereld zoals Djokovic, Nadal, Alcaraz of Tsitsipas op onze oplossing voor live wedstrijden van Roland-Garros! Of het nu gaat om de kwalificaties of de grote finale, elke wedstrijd van de Franse Grand Slam is binnen handbereik. Mis zo'n kans niet om 's werelds grootste tennissers te volgen! Onze tool levert je veel informatie en statistieken over de wedstrijden van dit toernooi, evenals de beste bookmakerskansen voor elk duel. Probeer SportyTrader's Livescore op de French Open, je zult het geweldig vinden!

Wed live op tennis bij Bet365!

Wat onze French Open Livescore biedt

Ontworpen door de tennisspecialisten van SportyTrader, is onze French Open Livescore een van de beste hulpmiddelen voor gokkers en fans van de kleine gele bal. Op deze pagina gewijd aan de live wedstrijden van de French Open, vind je veel informatie zoals de kalender, de loting van het toernooi en de resultaten sinds het begin van de competitie. 

Vervolgens hoef je alleen maar een wedstrijd te selecteren waarin je geïnteresseerd bent en je kunt de beste kansen van de markt op de wedstrijd zien, de live score met de gewonnen games per set van elke speler, maar ook de vorm van de spelers en hun geschiedenis van confrontaties. De statistieken die het nuttigst zijn voor gokkers die live willen wedden worden ook weergegeven, zoals aces, aantal gewonnen opeenvolgende punten, ongedwongen fouten, punten gewonnen op opslag, breakpoints, etc. Met al deze statistieken kun je zien wie er domineert in de wedstrijd, en of het duel close is of niet. 

Kortom, al deze gegevens stellen je niet alleen in staat om meer te weten te komen over de huidige, komende en afgeronde wedstrijden, maar ook om je kennis over het toernooi en de deelnemende spelers te vergroten. 

Registreer bij TOTO!

De beste informatie om het verschil te maken bij de bookmakers!

Elke gokker die zijn vaardigheden op het gebied van sportweddenschappen wil verbeteren, zal zich kunnen vinden in deze gratis Livescore. Door de wedstrijden van Roland Garros live op onze tool te volgen, kun je veel gegevens verzamelen die elders moeilijk te vinden zijn, en zelfs strategieën vinden waarmee je het verschil kunt maken op online wedkantoren. De French Open wordt gespeeld op gravel, de grote specialiteit van sommige spelers. Het is niet altijd duidelijk wie goed is op deze ondergrond, maar onze French Open Livescore helpt je de spelers te vinden die goed kunnen presteren op dit type baan. Onze French Open Livescore is daarom een onmisbaar gratis hulpmiddel voor degenen die meer willen weten over het toernooi en er betrouwbare weddenschappen op willen afsluiten!

Maak een account aan bij Unibet!

Waarom de French Open live volgen?

De French Open Grand Slam brengt een groot deel van de Franse bevolking samen rond een sportevenement. Het vindt slechts één keer per jaar plaats en biedt degenen die niet gewend zijn om naar tenniswedstrijden te kijken de mogelijkheid om van spectaculaire wedstrijden te genieten. Voor degenen die de tennisresultaten het hele jaar door volgen, is het een uitgelezen kans om de beste tennissers ter wereld te zien.

Voor gokkers is het ook een unieke kans om te proberen winst te maken, dankzij hun kennis en de tools die ze tot hun beschikking hebben, zoals SportyTrader's Livescore. Door de specifieke kenmerken van elke speler en zijn huidige vorm perfect te kennen, kun je namelijk zo betrouwbaar mogelijke voorspellingen doen om je winst op de French Open te optimaliseren. De beste bronnen en de beste kansen vind je op SportyTrader!

Wed live op tennis bij Bet365!

Nederlandse spelers: volg de resultaten live

Door de Roland Garros live pagina van SportyTrader te gebruiken voor jouw sportweddenschappen, kun je het nieuws van de Nederlandse spelers in real time volgen, wat erg handig is. Het is belangrijk op te merken dat de Nederlandse spelers veel steun van Nederlands publiek kan krijgen, wat een factor kan zijn om rekening mee te houden bij het analyseren van de French Open wedstrijden, om verrassingen te voorkomen. Als je de wedstrijden van Roland Garros op televisie wilt zien, kun je ze volgen op Eurosport. Anders, bij gebrek aan tv, is onze Livescore de beste oplossing om de resultaten in real time te volgen en niets te missen van wat er gebeurt tijdens dit Roland Garros toernooi.

Registreer bij ZEbet!

De volgende live Roland Garros wedstrijden:

Er zijn momenteel geen wedstrijden voor deze competitie.

Onze huidige Roland Garros voorspellingen:

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer