Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Champions League: Onze voorspellingen voor de tweede etappe van de Ronde van 16

door Max Lanters | door Max Lanters

image Champions League: Onze voorspellingen voor de tweede etappe van de Ronde van 16
Niets is uitgemaakt in deze laatste 16 Champions League duels. Napoli en Real Madrid namen in de eerste ontmoeting een grote voorsprong, maar zullen hun kwalificatie veilig moeten stellen. In de andere twee wedstrijden is de spanning aanwezig en kan er van alles gebeuren. Ontdek op deze pagina de adviezen van onze experts over de Champions League wedstrijden van deze week!

Al onze voorspellingen voor de Champions League wedstrijden van deze week!

voorspellings Champions League - Real Madrid vs Liverpool

Voetbalfans kunnen deze week weer hun hart ophalen! Er staan namelijk nog vier Champions League wedstrijden op het programma, met mooie wedstrijden als Manchester City - Leipzig, of Real Madrid - Liverpool. Opnieuw onthullen onze wedstrijdspecialisten hun voorspellingen voor de vier wedstrijden van deze week!

Porto - Inter Milan: een must voor de thuisploeg!

Na het nipte verlies in Lombardije (1-0), heeft FC Porto nog steeds alle kans om zich te plaatsen voor de kwartfinales van de Champions League, vooral omdat ze dit keer in hun eigen stadion zullen spelen. Met 7 doelpunten in hun laatste 3 wedstrijden zal Porto kunnen rekenen op hun aanvallende kracht om te proberen het verschil te maken voor hun publiek. Inter, aan de andere kant, heeft geen van hun laatste drie wedstrijden gewonnen en heeft in die periode slechts één doelpunt gescoord. De Nerazzurri zouden het opnieuw heel moeilijk kunnen krijgen om het verschil te maken en dit verklaart onze voorspelling voor Porto - Inter Milaan.

Bet365 biedt hier een bonus aan ]

Manchester City - Leipzig: alles nog om voor te spelen voor de Sky Blues

In de eerste leg speelden beide teams met 1-1 gelijk, ondanks een licht Engels overwicht. Manchester City moet nu thuis het verschil goedmaken om zich te plaatsen voor de kwartfinales. De nummer twee van de Premier League heeft de voorkeur van de bookmakers, en onze analyse van de voorspelling Manchester City - Leipzig bevestigt dat. Pep Guardiola kan in deze tweede etappe rekenen op een compleet elftal, en het duo De Bruyne-Haaland kan de verdediging van de tegenstander opnieuw pijn doen. In een goede dynamiek zien we Manchester City dit duel winnen.

TOTO biedt hier een bonus aan

Real Madrid - Liverpool: Merengue moet het karwei afmaken

De eerste etappe van de tweede ronde van de Champions League is een van de meest verwachte wedstrijden van het seizoen. Het is een van de wedstrijden van de laatste 16 van de Champions League waar het meest naar wordt uitgekeken. De ploeg uit Madrid domineerde de wedstrijd op Anfield (3-0) en nam een riante voorsprong in aanloop naar de tweede ontmoeting. Nu moeten ze hun kwalificatie veiligstellen en de aanvallen van de Reds in goede banen leiden. Real Madrid was vorig seizoen al eens opgeschrikt door Chelsea, toen het voor de tweede etappe al met twee doelpunten voorsprong stond. De mannen van Carlo Ancelotti zullen zich dat moeten herinneren om niet dezelfde fout te maken. Wij verwachten in ieder geval een doelpuntrijke wedstrijd en dus een open duel. Daarom bieden wij je deze Real Madrid - Liverpool voorspelling aan.

Unibet biedt hier een bonus aan .

Napoli - Eintracht Frankfurt: gemakkelijke overwinning voor Napoli?

Dit is misschien wel de minst evenwichtige wedstrijd van de tweede ronde van 16 van deze week. Napoli was indrukwekkend op reis in het eerste been en won met gemak (2-0). De moeilijkste klus is geklaard voor de koplopers in de Serie A, die zich zonder twijfel zouden moeten plaatsen voor de kwartfinales van de Champions League. Frankfurt, dat geen enkele van zijn 4 wedstrijden heeft gewonnen, zal het moeilijk krijgen in deze wedstrijd, vooral omdat de Duitse club het moet doen zonder hun sterspits: Kolo Muani, geschorst voor deze wedstrijd. Onze voorspelling Napoli - Eintracht Frankfurt geeft het voordeel aan Napoli, en andere interessante voorspellingen zijn ook te ontdekken.

ZEbet biedt hier een bonus aan

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer