Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

EK 2021: EK-specials voetbal voorspellingen

door Jory Spekking | door Max Lanters

image EK 2021: EK-specials voetbal voorspellingen
Dat het EK voetbal een toernooi is waar door liefhebbers van sportweddenschappen graag op wordt ingezet, dat is geen verrassing. Vaak beperken spelers zich tot het voorspellen van een specifieke wedstrijd of het voorspellen van de EK-winnaar. Veel bookmakers hebben echter ook interessante EK-specials. Wij nemen een aantal van die specials onder de loep en presenteren een aantal leuke opties tijdens dit EK!

EK-specials, wat zijn dat?

NL EK 2021 2020 specials

Veel goksites hebben naast het klassieke aanbod rondom EK-wedstrijden ook speciale EK-weddenschappen die over meerdere wedstrijden gaan. De opties zijn enorm. De weddenschappen kunnen bijvoorbeeld gaan over de EK-prestaties van individuele spelers van een land of van spelers van verschillende landen tezamen. Om je een beter beeld te geven laten wij jou hieronder een aantal van dit soort wedopties zien. Wij presenteren het type EK-weddenschap in zijn algemeenheid en geven een aantal interessante opties voor een weddenschap. Door het enorme aanbod van speciale EK-weddenschappen kunnen wij je niet alles presenteren, neem daarvoor gerust een kijkje op de website van de bookmaker!

Inschrijven op toto.nl en direct het EK voorspellen!

Het aantal doelpunten op het EK voorspellen

NL EK 2021 prognose weghorst

Je kunt op de goksites tijdens dit EK inzetten op het totaal aantal doelpunten dat valt in de gehele groepsfase van het toernooi, of zelfs over het gehele toernooi genomen. Denk jij bijvoorbeeld dat er in iedere wedstrijd in de groepsfase ten minste 1 doelpunt valt, dan biedt de Nederlandse bookmaker TOTO daar een quotering van 13.00 voor. Denk je dat elk team ten minste een keer tot scoren komt in de groepsfase, dan speel je tegen een quotering van 2.50. Ook worden er weddenschappen aangeboden als: '100 of meer doelpunten in de groepsfase' of '175 doelpunten of meer tijdens het EK'. Aan jou de keuze en om te bepalen of er iets tussenzit dat je interesseert. Je kunt het EK in ieder geval op een hele andere manier gaan beleven!

Registreren op de website van TOTO

Inzetten op hoe vaak een speler op doel schiet tijdens het EK of hoeveel assist hij aflevert

NL EK 2020 aantal doelpunten

Dit type weddenschap kan een andere spannende manier zijn om het toernooi te beleven. Een EK-weddenschap die TOTO bijvoorbeeld aanbiedt tegen een quotering van 2.00 is de weddenschap ‘Lukaku 8 of meer schoten op doel tijdens het EK’. Gezien het succes van Lukaku in de Belgische nationale ploeg (60 goals in 93 wedstrijden), de tegenstanders in de groepsfase (Rusland, Denemarken en Finland) en het feit dat de Rode Duivels het weleens ver in het toernooi kunnen schoppen, kan deze weddenschap interessant zijn. Voor diverse andere spelers worden dit soort weddenschappen ook aangeboden. Zo wordt voor precies dezelfde weddenschap voor Kylian Mbappé momenteel een quotering van 3.75 aangeboden bij TOTO. Heb jij een voorspelling over een andere specifieke speler in jouw hoofd? Kijk dan eens of de bookmaker deze weddenschap aanbiedt.

Koning TOTO worden!

De speciale EK-weddenschappen op Nederland

NL EK 2021 weddenschap Nederlands elftal

Wil jij de wedstrijden van het Nederlands elftal nog intenser beleven? Dan bieden bookmakers de komende maand allerlei specials aan voor het Nederlands elftal. Dit gaat van ‘Nederland scoort een doelpunt in elke wedstrijd van de groepsfase’ tot het aantal doelpunten dat Memphis Depay scoort, en van het totaal aantal doelpunten dat Oranje scoort tot de wijze waarop Nederland wordt uitgeschakeld (penalty’s, verlenging,…). De specials gaan van realistisch tot aan opties waarbij echt alles moet meezitten. Een voorbeeld van een op het eerste oog realistische weddenschap is ‘Nederland scoort iedere wedstrijd in de groepsfase’. Nederland speelt immers niet tegen toplanden en wist de afgelopen 7 wedstrijden ten minste twee keer te scoren. Het is ook niet ondenkbaar dat Memphis Depay 3 doelpunten of meer scoort op het EK. Depay is goed in vorm en neemt bovendien regelmatig vrije trappen en penalty's. TOTO biedt een quotering van 1.91 aan voor deze laatstgenoemde voorspelling, maar er zitten ongetwijfeld ook andere wedopties tussen waarmee jij je de komende weken kunt vermaken. Dat het maar een mooie voetbalzomer mag worden!

Inschrijven op toto.nl en beginnen met voetbalwedden

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer