Bet365
De aanbieding bekijken
Betcity
 €20  GRATIS!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Bet365   Schrijf je in !
Afrika Cup • Group D Dag 2
15/01/2022 14:00
Guinee-Bissau
Guinee-Bissau
0 - 1
Afgelopen
45' : 0 - 0
Egypte
Egypte

Wedtip Guinee-Bissau - Egypte

Gepubliceerd op 12 januari 2022 om 19:10 - Gewijzigd op 13 januari 2022 om 10:58

Op zaterdag 15 januari 2022 ontmoeten Guinea-Bissau en Egypte elkaar in de groepsfase van de Afrika Cup. Egypte hoopt zich na een teleurstellende 1-0 nederlaag op Nigeria te herpakken, terwijl Gineau-Bissau in een doelpuntloze wedstrijd een punt wegsleepte tegen Sudan.

Als één van de toernooifavorieten hoopt Egypte zich na een teleurstellende start van de Afrika Cup te herpakken als groot favoriet in het duel met Guinea-Bissau. Ondanks dat Egypte haar laatste drie wedstrijden verloor was het land in goede vorm gedurende de voorbereiding van de Afrika Cup, in de kwalificatie verloor Egypte geen één van haar wedstrijden. Dit oogt een voortzetting van haar recente resultaten tegen Afrikaanse landen, in slechts 1 van haar laatste 10 Afrikaanse wedstrijden verloor Egypte. Tevens eindigde de ploeg van Mo Salah 4e op de Arab Cup in december 2021, waar het in de strijd om de derde plaats op penalty’s te kort deed aan Qatar. Aan de andere kant bevindt Guinea-Bissau zich in een mindere periode. Het heeft 6 van haar laatste 7 wedstrijden niet weten te winnen en heeft in haar laatste 5 duels geen enkele keer weten te scoren. Met een 106e plaatst op de FIFA ranglijst zal Guinea-Bissau dan ook moeite hebben om hier verandering in te brengen tegen het 45e geplaatste Egypte.

€20 cadeau om te wedden op Guinee-Bissau - Egypte! Nu bij Betcity. Aanbieding met beperkte geldigheid

Belangrijke punten Guinee-Bissau - Egypte

key points iconEgypte heeft 9 van haar laatste 10 Afrikaanse wedstrijden niet verloren.

key points iconEgypte won haar laatste 3 wedstrijden van Guinea-Bissau.

key points iconGuinea-Bissau heeft 6 van haar laatste 7 wedstrijden niet gewonnen.

Voorspelling Guinee-Bissau - Egypte

Na een teleurstellende start van Egypte moet het land zich onder aanvoering van Mo Salah snel herpakken om een blamage in de groepsfase te voorkomen. Met een team dat een stuk sterker oogt dan het elftal van Guinea-Bissau verwachten wij dan ook dat Egypte deze wedstrijd naar zich toe zal trekken en de 3 punten binnensleept.

Winnen bij 2 doelpunten voorsprong

Bet365 uitbetaling 2 doelpunten voorsprong

Je single weddenschap wordt bij deze promotie uitbetaald wanneer het team waar jij op hebt ingezet twee doelpunten voorsprong pakt. Ook bij een combinatieweddenschap wordt de betreffende wedstrijd aangemerkt als gewonnen wanneer het team waar je op inzet twee doelpunten voor staat. Deze actie geldt alleen voor pre-match single en combinatieweddenschappen voor standaard 1X2 weddenschappen. Je kunt profiteren van deze actie wanneer je je aanmeldt als klant bij Bet365.

Enkelvoudige weddenschappen en selecties van meervoudige weddenschappen worden bij bet365 als winnend afgehandeld als het team waarop je hebt gewed met 2 doelpunten verschil voorstaat. Geldt voor voor-de-wedstrijd enkelvoudige en meervoudige weddenschappen op de standaardmarkt Eindresultaat voor de relevante competities. Alleen voor nieuwe en in aanmerking komende klanten. Wedrestricties en algemene voorwaarden gelden.

De beste odds om op in te zetten Guinee-Bissau - Egypte

1
X
2
1
Bet365
7
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
X
Bet365
4
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
2
Bet365
1.5
De aanbieding bekijken
Wed nu!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
€20 cadeau om te wedden op Guinee-Bissau - Egypte! Nu bij Betcity. Aanbieding met beperkte geldigheid
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.