Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

iDEAL & goksites

iDEAL is een zeer geliefd online betaalmiddel onder Nederlanders. iDEAL wordt in Nederland op grote schaal gebruikt voor uiteenlopende betalingen, van een bestelling in een webshop tot het betalen van boetes, en van het betalen van energierekeningen tot donaties aan goede doelen. In het buitenland zie je dit betaalmiddel minder. 

Hoe zit het dan bij de bookmakers? Kun je daar betalen met iDEAL?

Op welke goksites kun je betalen met iDEAL?

Op alle legale Nederlandse goksites kun je geld storten met iDEAL. Bij sommige bookmakers kun je zelfs alleen maar met iDEAL geld op je account zetten, of dient de allereerste storting met iDEAL te worden gedaan.

Dit betekent dat je bij alle goksites met een licentie van de Nederlandse kansspelautoriteit terecht kunt met iDEAL, zo ook bij de goksites die in onze lijst van beste goksites in Nederland staan.

Houd er wel rekening mee dat het rekeningnummer waarmee jij de iDEAL betaling doet, op dezelfde naam staat als de naam in jouw account bij de bookmaker. Legale bookmakers verzekeren zich op die wijze dat alleen mensen die mogen wedden (mensen die 18 jaar of ouder zijn en niet zijn uitgesloten van deelname aan kansspelen) geld op hun account kunnen zetten en kunnen inzetten op de goksite.

Ontvang een bonus!

Algemene vragen over bookmakers

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer