Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Zijn goksites veilig en legaal in Nederland?

Als je kiest voor een gerenommeerd en financieel sterk online sportwedkantoor met een licentie van de Kansspelautoriteit, dan loop je geen risico. Om je een idee te geven van de financiële kracht van bookmakers: sommige goksites hebben meer dan 10.000 mensen in dienst en ontvangen bijna 900.000 weddenschappen per dag. Een serieuze online goksite met een vergunning van de Kansspelautoriteit zal jouw winsten altijd uitbetalen, hun reputatie is er namelijk van afhankelijk.

Mocht je meer willen weten over de Kansspelautoriteit, lees dan deze pagina. De goksites die in ons overzicht van beste goksites in Nederland staan, hebben allemaal een vergunning en staan onder streng toezicht. Je bent volledig beschermd op die goksites.

Ontvang hier een bonus!  

Is het veilig om online te wedden?

Legale bookmakers gebruiken dezelfde technologie als banken. Je kunt je transacties bij die goksites dus in alle veiligheid uitvoeren.

Zorg er wel voor dat je je wachtwoord niet aan anderen geeft en dat de antivirus software op je computer up-to-date is, al is dit niet persé een tip die alleen voor jouw accounts op goksites geldt.

De wedkantoren die op onze site staan zijn allemaal gekozen vanwege hun betrouwbaarheid (alleen goksites met licentie van de Nederlandse Kansspelautoriteit en die dus onder goed toezicht staan en zich hebben gecommitteerd aan strikte veiligheidseisen).

Ontvang hier een bonus!  

Meer vragen over regelgeving en procedures

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer