Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Sportweddenschappen: veelvoorkomende stappen die je doorloopt bij wedden op sport

Opérations bookmaker

Heb je je bookmaker gekozen uit onze lijst van de beste bookmakers in Nederland? Wil je weten wat je nu moet doen en ben je op zoek naar een overzicht van de verschillende handelingen die je op je toekomstige sportweddenschappen site moet uitvoeren?

Hieronder vind je de details van deze 5 handelingen. Alles wordt zo volledig mogelijk uitgelegd, dus lees vooral verder.

Schrijf je in bij Unibet

Hoe open ik een account?

Zodra je een bookmaker hebt gekozen, is de eerste belangrijke beslissing genomen en de rest kost weinig tijd.

De eerste stap is om naar de officiële website of applicatie van de door jou gekozen aanbieder te gaan en vervolgens op de knop "Registreren" te klikken.

Vervolgens moet je het registratieformulier invullen, zorg ervoor dat je geen vakjes vergeet en controleer of je gegevens correct zijn. Onjuiste informatie kan ertoe leiden dat je account wordt verwijderd of dat de bookmaker je winsten niet kan overmaken.

Vergeet niet de promotiecode in te voeren die onze site aanbiedt om er zeker van te zijn dat je de best mogelijke welkomstaanbieding krijgt!

Zodra de informatie is gecontroleerd en de promotiecode in het juiste vakje is ingevuld, kun je je registratie valideren en doorgaan naar de volgende stap.

Hoe stort je geld?

Geld op je account storten kan met een creditcard, iDEAL en in enkele gevallen met andere betaalmethodes zoals PayPal of Klarna. Vind meer informatie in ons overzicht betaalmethodes goksites.

Een creditcard is een veilige, snelle en handige manier om geld op je account te storten of er van af te halen. De legale bookmakers in Nederland gebruiken de nieuwste beschikbare technologieën voor de bescherming van creditcard gegevens die vergelijkbaar zijn met de technologieën die ook door de grote banken gebruikt worden en zijn dus volledig beveiligd.

Betalingswebsites maken het mogelijk om geld te storten en te ontvangen via een digitaal account. Vanwege het gemak waarmee je geld kunt storten en opnemen, vormen zij een interessant alternatief onder de verschillende klassieke betalingsmethoden. Bovendien betaal je bij sommige bookmakers minder overschrijvingskosten dan bij betalingen met creditcard. Nog een voordeel is dat ze het mogelijk maken om via één digitale storting meerdere bookmakers tegelijk te gebruiken. Vervolgens kun je dat bedrag dan naar wens verdelen onder je verschillende bookmakers.

Schrijf je in bij Unibet

Hoe plaats je een weddenschap?

Om een weddenschap te plaatsen, moet je eerst inloggen met de inloggegevens die je hebt gekozen toen je je registreerde en geld hebben gestort op je account.

Selecteer vervolgens het evenement waarop je wilt wedden. Klik vervolgens op de bet die je hebt gekozen: er verschijnt een betting slip. Voer je inzet in. Als je wilt, kun je andere kansen toevoegen om een gecombineerde weddenschap te maken. Controleer nogmaals je voorspelling en je inzet en bevestig.

Er verschijnt een bevestigingsbericht op je scherm dat je vertelt dat de weddenschap is geregistreerd. Je kunt de gedane weddenschap en toekomstige weddenschappen ook terugvinden in je weddenschap geschiedenis.

Als je bijvoorbeeld €100 hebt ingezet in plaats van €10, kun je de transactie gewoon intrekken en annuleren, en vervolgens opnieuw beginnen, dit keer met het juiste bedrag!

Hoe kom je achter het resultaat van je weddenschap?

Zodra je een weddenschap hebt geplaatst, hoef je alleen nog maar te wachten op het resultaat van de wedstrijd(en) die betrekking hebben op jouw weddenschap! Het beste is natuurlijk om de wedstrijd live te bekijken, zodat je de spanning kunt voelen.

Maar als dat niet mogelijk is, kun je met andere tools, zoals onze 100% gratis Livescore, live wedstrijden volgen in een groot aantal sporten en competities.

Het resultaat zal ook beschikbaar zijn bij je weddenschap, met de live score en de resterende speeltijd.

Let op: bookmakers crediteren je account binnen een uur na het einde van het evenement waarop je hebt gewed. Ga naar het gedeelte 'Mijn account' van je bookmaker, daar vind je de details van je transacties en dus het resultaat van je weddenschap! 

Hoe neem je je winst op?

Zodra je het resultaat van je weddenschap hebt gezien, is het een winnaar. Wed je nog steeds en staan je winsten op je weddenschapsrekening?

Je kunt je winsten bij bookmakers op elk moment geheel of gedeeltelijk opnemen. Je kunt je geld ontvangen via een bankoverschrijving of via een geldoverboekingssite, als de bookmaker deze optie aanbiedt.

Houd voor het ontvangen van je winst rekening met 1 tot 5 dagen, afhankelijk van de opnamemethode. Wij raden bankoverschrijving aan.

Op elke bookmakerpagina van onze site kun je de stortings- en opnamemethoden vinden die door elke aanbieder worden aangeboden. De lijst wordt bijgewerkt in Juli 2024!

Schrijf je in bij Unibet

Andere vragen over online wedden

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer