Taal  
sportweddenschappen, prognose, wedden

Moneybookers

Moneybookers is een site voor geldoverboeking waarmee u geld kunt storten en ontvangen op een rekening die u via internet beheert. Om een rekening te openen bij Moneybookers, heeft u alleen een e-mail adres nodig.

De meeste bookmakers hebben een rekening bij Moneybookers. U kunt deze service gebruiken om geld op een weddenschaprekening te storten of om de winst van weddenschappen bij te laten schrijven.

Voordelen van Moneybookers

Moneybookers valt onder de controlebevoegdheid van de Financial Services Authority (FSA), Brits controle orgaan voor financiŽle instellingen in het Verenigd Koninkrijk, dat rechtstreeks valt onder het Britse Ministerie van FinanciŽn. Moneybookers wordt dus geregeld gecontroleerd en is gebonden aan talloze veiligheidsregels.

De site is beveiligd met de Secure Sockets Layer technologie (SSL) 128 bits, een technologie die ook door banken wordt gebruikt voor online geldverkeer.

Het is niet meer nodig uw banknummer op elke bookmakers site door te geven. U geeft het nummer alleen aan Moneybookers door op het moment dat u geld stort op de site. Als uw geld via een cheque bij Moneybookers stort, hoeft helemaal geen banknummer door te geven.

Sommige bookmakers brengen een behoorlijk bedrag in rekening voor het storten en overboeken per cheque en overboeking of betalingen per bankkaart. U kunt deze kosten beperken door met Moneybookers te werken.

Moneybookers brengt de volgende kosten in rekening::

Storting bij Moneybookers

Per bankoverboeking:
Per cheque:
Per bankkaart:

Gratis
0.50 €
3%

Geldopname bij Moneybookers Per bankoverboeking:
Per cheque:
Per bankkaart:
1,80 €
3,50 €
2,50 €

Geld overmaken naar de bookmakers 1% met een maximum van 50 eurocent
Sommige bookmakers nemen deze kosten voor hun rekening.

Geld ontvangen van de bookmakers Gratis

Sommige bookmaker weigeren krediet bij te boeken op VISA credits cards. Met een Mastercard is dit helemaal niet mogelijk. De enige manier waarop u geld op kunt nemen is dan een bankoverboeking of een betaling per cheque waarmee kosten gepaard gaan en waarbij u rekening moet houden met vrij lange termijnen. Via Moneybookers kunt u deze ongemakken voorkomen; de bookmakers die deze service gebruiken, boeken het geld kosteloos en snel (binnen 1 ŗ 3 dagen) op uw rekening bij Moneybookers.

Geld overmaken naar bookmakers gebeurt (bijna) onmiddellijk. Geld ontvangen van rekeningen van bookmakers gebeurt snel (binnen 1 ŗ 3 dagen). Let op: u moet hetzelfde e-mail adres doorgeven aan de bookmakers en Moneybookers om de transacties mogelijk te maken.

Nadelen van Moneybookers

U moet een recto verso kopie van uw bankkaart, een kopie van een recent bankafschrift van de betreffende bankrekening en een kopie van een identiteitsbewijs aanleveren. Deze maatregelen hebben tot doel u tegen fraude te beschermen.

Onze beoordeling van Moneybookers

Moneybookers is een zeer praktische site als u de transactiekosten wilt beperken of als u over rekeningen bij meerdere bookmakers beschikt.

Toegang tot de site Moneybookers

Terug naar sites geld transfer