Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Krijg 100 x jouw inzet terug indien Nederland wint!

door Valeria Di Meglio | door Valeria Di Meglio

image Krijg 100 x jouw inzet terug indien Nederland wint!
Bij Betcity weten ze hoe ze een WK moeten inluiden. De betrouwbare bookmaker pakt namelijk uit met een uitzonderlijk aantrekkelijke actie voor nieuwe spelers die zich nu registreren. Op deze manier kan jij het Wereldkampioenschap volgen met een extra dosis spanning en pik je een graantje mee wanneer je naar het grootste sportevenement op van het jaar kijkt.

Nederland vs. Senegal

betcity odds bost netherlands senegal

De actie is gekoppeld aan de eerste wedstrijd van Oranje op het WK waarin Louis Van Gaal’s troepen het opnemen tegen de Leeuwen van Senegal. Er is maar een simpele voorwaarde om jouw bonus te winnen en dat is dat Oranje de 3 punten pakt in zijn openingswedstrijd!


Odds Boost

Als jij je als nieuwe speler registreert en je zet in op een overwinning van Oranje dan krijg jij maar liefst 100 (!!) keer jouw inzet terug via de Odds Boost actie van Betcity!

Claim deze bonus nu!

Overtuigd van een overwinning van Oranje en je wilt dit verzilveren met deze geweldige actie? Wacht niet langer en claim nu jouw Odds Boost bij Betcity! De actie loopt van maandag 14 november 09:00 tot aan de aftrap van de wedstrijd. Wees op tijd en mis deze niet!


Werking

betcity odds bost

Deze actie is enkel geldig voor nieuwe spelers die zich registreren bij Betcity.nl. Nadat je de Odds Boost hebt geclaimd zal je deze terugvinden in de sportsbook nadat je de wedstrijd selecteert waarvan de Odds een boost hebben gekregen. Let wel op de promotievoorwaarden van deze actie zodat je deze niet misloopt. Zo zal je zien dat je minimaal €20 moet storten alvorens te kunnen genieten van deze bonusactie. Bekijk de rest van de voorwaarden op de website van deze bookmaker. Wij wensen je alvast veel plezier en spanning toe op het nieuwe voetbalfeest dat ons te wachten staat! Hup Holland Hup! Aarzel niet om je te helpen met onze voorspelling voor het WK 2022 wanneer je je keuze hebt gemaakt!
 

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer