Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Jumbo-Visma: kansen in de Vuelta 2023 voor een unieke trilogie

door Valeria Di Meglio | door Abdel Zairi

image Jumbo-Visma: kansen in de Vuelta 2023 voor een unieke trilogie
Op 26 augustus gaat de Vuelta a España van start, een van de grootste wielerevenementen van het jaar. Jumbo-Visma, de Nederlandse formatie die dit seizoen al triomfen vierde in zowel de Giro d’Italia als de Tour de France, heeft haar selectie voor de komende Vuelta met de wereld gedeeld. Met al twee grote rondes in de zak hoopt de ploeg met sterspelers Jonas Vingegaard en Primoz Roglic opnieuw de overwinning te behalen.

Vingegaard vs. Roglic: Een strijd binnen het team

Jumbo Visma

De ogen van de wielerwereld zijn dan ook gericht op Jonas Vingegaard en Primoz Roglic, de beoogde kopmannen van Jumbo-Visma. Bij wedkantoor Bet365 worden Vingegaard's kansen op de eindzege geschat op 2.0, terwijl Roglic een notering heeft van 3.25. Deze odds weerspiegelen de verwachtingen van een spannende concurrentiestrijd binnen het team zelf, en het zal interessant zijn om te zien hoe deze twee getalenteerde renners het tegen elkaar opnemen op de Spaanse wegen. Naast Vingegaard en Roglic zullen ook ervaren Nederlandse renners zoals Robert Gesink, Wilco Kelderman en Dylan van Baarle deel uitmaken van het sterke Jumbo-Visma team. Met deze brede en diepgaande selectie lijkt de ploeg goed gepositioneerd voor zowel individuele als teamoverwinningen.

Wed nu op 2023 Vuelta!

Bij de teamclassificatie is Jumbo-Visma duidelijk favoriet, met een notering van 2.5 bij Bet365. Dit weerspiegelt het vertrouwen van de bookmakers in de capaciteit van het team om consistent te presteren gedurende de hele Vuelta en mogelijk hun ongelooflijke seizoen af te sluiten met een unieke trilogie van grote ronde overwinningen.

In het licht van deze Vuelta a España voorspellingen en wedtips kunnen wielerfans en gokliefhebbers zich voorbereiden op een enerverende Vuelta a España. Met Jumbo-Visma in de voorhoede van de concurrentie, belooft de strijd om de eindzege en de teamklassering ongetwijfeld een spektakel van hoog niveau te worden. De komende weken zullen onthullen of Jumbo-Visma erin slaagt om hun seizoen van dominantie op glorieuze wijze af te sluiten.

Wed nu op 2023 Vuelta!

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer