Jupiler Pro League • Dag 3
08/08/2021 12:30
Anderlecht
Anderlecht
3 - 0
Afgelopen
45' : 0 - 0
RFC Seraing
RFC Seraing

Wedtip Anderlecht - RFC Seraing

Voorspelling Anderlecht RFC Seraing gepubliceerd op 4 augustus 2021 om 11:09 - modifiedat 4 augustus 2021 om 11:34

Met een 1 punt uit 2 wedstrijden tegen respectievelijk Union Saint-Gilloise en Eupen kent Anderlecht opnieuw een zeer teleurstellende start van het nieuwe competitiejaar. Problematisch is ook dat het spelpijl laag ligt en het mocht van geluk spreken dat Eupen vorig week de kansen die het kreeg niet kon afwerken. Voor een derde seizoen op rij werd coach Vincent Kompany het vertrouwen gegeven om zijn visie over te brengen op club en spelersgroep maar een slechte start van die aard doet nu al de hoop op prijzen slinken. Als deze wedstrijd tegen de andere promovendus niet gewonnen zal worden voor eigen publiek dan zal de crisis nu al genadeloos toeslaan in de bestuurskamer.

Ze treffen in ieder geval een tegenstander met het nodige vertrouwen. FC Seraing wist vorige week zijn eerste thuiswedstrijd op het hoogste niveau na 25 jaar te winnen tegen KV Mechelen met 1-0. Met enkele technische onderlegde spelers vooraan en een stevig blok teert het op een stevige organisatie die op juiste momenten probeert tegen te prikken. Geen gemakkelijke opdracht dus. We verwachten een voorzichtige aanpak langs beide kanten met weinig doelkansen als gevolg.

Belangrijke punten Anderlecht - RFC Seraing

key points iconCrisis leunt om de hoek bij Anderlecht.

key points iconOffensief inspiratieloze thuisploeg.

key points iconFC Seraing teert op organisatie met counter voetbal.

Voorspelling Anderlecht - RFC Seraing

Door de immens hoge druk die reeds aanwezig is bij de thuisploeg verwachten we geen spektakelstuk, laat staan een overtuigende zege voor Anderlecht. Het wist slechts 2 keer te scoren tegen -op papier- de mindere ploegen uit het klassement. Daardoor verwachten we minder dan 3 doelpunten.

De beste odds om op in te zetten Anderlecht - RFC Seraing

1
X
2
1
Toto
1.38
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
X
Toto
5.1
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
2
Toto
7.8
De aanbieding bekijken
Wed nu!
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.