Bet365
De aanbieding bekijken
Betcity
 €20  GRATIS!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Bet365   Schrijf je in !
Jupiler Pro League • Dag 22
16/01/2022 12:30
Anderlecht
Anderlecht
1 - 1
Afgelopen
45' : 1 - 0
Standard Luik
Standard Luik

Wedtip Anderlecht - Standard Luik

Gepubliceerd op 14 januari 2022 om 08:30 - Gewijzigd op 14 januari 2022 om 10:34

Er vallen weer meer blije gezichten te noteren in het Lotto Park van RSC Anderlecht. Vincent Kompany en zijn troepen zetten een zeer goede reeks neer voor de winterstop waarbij het 7 wedstrijden ongeslagen was en het 17 op 21 kon boeken. Meteen ook de beste reeks sinds het aanstellen van Vincent Kompany die aan zijn 3e seizoen bezig is. Nu zal de sleutel tot progressie liggen bij de resultaten dat het haalt in de topwedstrijden. Tegen de 4 andere ploegen uit de top 5 haalde het slechts 2 op 12 in de heenronde. Het ging thuis de boot in tegen leider Union Saint Gilloise (1-3) en op het veld van FC Antwerp (2-0). Thuis tegen Kaa Gent (1-1) en op Club Brugge (2-2) werd dan weer een punt gehaald. Do or die voor Vincent Kompany en zijn ploeg.

Tegen Standard speelt het alleszins tegen een ploeg die in een enorme zwarte crisis zit. De ploeg kwam meermaals negatief in het nieuws wegens de financiële problemen maar speelt ook vooral een dramatisch seizoen waarin het momenteel op een historisch lage plaats staat. Het staat pas op een 15e plek met amper 4 punten voorsprong op de degradatiezone. Uit zijn laatste 5 wedstrijd puurde het 6 punten. We nemen er als ‘topclub’ zijnde ook even de resultaten bij van de wedstrijden tegen de top 5 en daarin haalt het een een gelijkaardig rapport met 4 op 15. Het verloor thuis van Antwerp (2-5) maar ging gaan winnen op het veld van FC Antwerp (2-3). Het speelde gelijk op Club Brugge (2-2). In Gent ging het de boot in met 3-1 en thuis moest het Anderlecht een overwinning toestaan (0-1). 

Belangrijke punten Anderlecht - Standard Luik

key points iconBeide ploegen laten het afweten tegen top 5.

key points iconRSC Anderlecht zit wel in zeer goede periode.

key points iconStandard zit in een ongeziene diepe crisis.

Voorspelling Anderlecht - Standard Luik

Dit wordt misschien wel de belangrijkste wedstrijd van het seizoen dusver voor Vincent Kompany. Indien het wint kan het zijn 3e plaats verstevigen en eventueel zelfs dichter komen bij Union Saint-Gilloise en Club Brugge. Wij verwachten dat dit gaat lukken tegen een Standard, dat niet voor niets zo laag op de ranglijst staat.

 

Teruggave inzet bij 0-0 uitslag

Bet365 promotie - geld terug bij 0-0

Stel je plaatst een pre-match weddenschap op een correcte score, de winnaar na 45 of 90 minuten, of een combinatie van resultaat en doelpunt van een speler. Eindigt de wedstrijd in een 0-0, en had je dit niet voorspeld? Dan ontvang je je inzet terug. Een mooie actie bij bet365, waar je vanzelfsprekend wel een Bet365 account voor nodig hebt. Registreren bij Bet365 gaat gelukkig snel en eenvoudig.

Afhandeling bij een doelpuntloos gelijkspel. Je krijgt je inzet terug voor voetbalwedstrijden die in 0-0 eindigen bij bet365. Van toepassing op verliezende voor-de-wedstrijd weddenschappen de markten Juiste uitslag, Rust/volledige speeltijd of Scorecast. Wedrestricties en algemene voorwaarden gelden. Alleen voor nieuwe en in aanmerking komende klanten.

De beste odds om op in te zetten Anderlecht - Standard Luik

1
X
2
1
Bet365
1.4
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
X
Bet365
4.5
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
2
Bet365
7
De aanbieding bekijken
Wed nu!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.