Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

25 mei 2022 - 15:00 

- Final

Europa - Europa Conference League

AS Roma
VS
Feyenoord

Wedtip :

Beide Teams Scoren

Exclusieve Aanbieding
$200 aangeboden om te wedden!

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Voorspelling AS Roma - Feyenoord - Europa Conference League

 door David Gerritsen | in Europa Conference League Voorspelling

Op 25 mei zal in Tirana de finale van de Conference League plaats gaan vinden, waar AS Roma het zal mogen opnemen tegen Feyenoord. Voor zowel AS Roma als Feyenoord begon het Europese avontuur in de Conference League met het behalen van de eerste plek in de respectievelijke groepen. Met 4 overwinningen en 1 gelijkspel kwam voor AS Roma de enige nederlaag in een uitzonderlijke wedstrijd waar hat met 6-1 verloor van Bodo/Glimt. Daarentegen wist AS Roma in de andere wedstrijden met uitslagen als een 5-1 overwinning op CSKA Sofia en 4-0 overwinning tegen Zorya Luhansk de groep grotendeels te domineren met haar offensieve krachten. Terwijl in de groepsfase AS Roma met name middels haar aanval wedstrijd naar zich toe wist te slepen heeft de ploeg in de knock-out fase ook in grote mate op haar defensie geleund. In de achtste finale werd middels een 0-1 uitoverwinning en 1-1 thuiswedstrijd Vitesse uitgeschakeld, waarna de 2-0 uitnederlaag tegen Bodo/Glimt in de kwartfinale werd rechtgetrokken middels een 4-0 overwinning in de return. Ook wist AS Roma over de 2 halve finale wedstrijden Leicester City te sterk af te zijn waarbij het na een 1-1 uitslag in eigen huis met 1-0 het finale ticket binnen sleepte. Ondanks dat AS Roma in het merendeel van haar Conference League wedstrijden een tegendoelpunt heeft moeten incasseren kan de ploeg met een combinatie van haar aanvallend vermogen en defensieve kracht wedstrijden naar zich toe slepen. Waar het meerdere malen 1-1 uitslagen produceerde kon het ook 1-0 overwinningen bewerkstelligen waar nodig. Hiermee produceert AS Roma een complementaire speelstijl waarin overwinning meestal voortkomen uit wedstrijden waar het op aanval en verdediging kan leunen. 

Met 4 overwinningen en 2 nederlagen wist ook Feyenoord haar groep te winnen en zich direct te plaatsen voor de achtste finale van het toernooi. In 5 van haar 6 groepswedstrijden wist de club meerdere malen te scoren en daarmee wedstrijden naar zich toe te slepen, terwijl de defensie slechts 6 tegendoelpunten toeliet in de groepsfase. Ook in de achtste finales liet Feyenoord een offensieve masterclass zien toen het in de uitwedstrijd met 2-5 wist te winnen van Partizan waarna het ook in eigen huis een 3-1 overwinning bewerkstelligde. De offensieve krach van Feyenoord bleef echter ook niet achter in de kwartfinale waar het in de eerste ontmoeting met Slavia Praag een overwinning liet liggen toen het in de 95ste minuut de 3-3 incasseerde. De return in Praag was echter weer een offensief dominante wedstrijd voor de Rotterdammers middels een 1-3 overwinning. Ook in de halve finale return tegen Olympique Marseille liet Feyenoord na de 3-2 thuisoverwinning nogmaals zien dat het ook defensief wedstrijden naar zich toe kan slepen. In Marseille hield het een 0-0 score vast tegen een team dat een doelpunt nodig had. Voor Feyenoord ligt de voornaamste kracht dus met name in de aanvallende capaciteiten, maar kan de ploeg waar nodig ook defensief wedstrijden bepalen. De problemen van Feyenoord ontstaan dan meestal ook als het niet scherp speelt aan de defensieve zijde waardoor het tegendoelpunten opgeeft, terwijl het aanvallend vaker dan niet weet te domineren. 

Open een account bij Betcity!

De vorm van de teams

  • AS Roma : V-N-D-V-N
  • Feyenoord : D-V-N-N-V

Twee ploegen met een zeer vergelijkbare vorm in hun laatste wedstrijden! Met eezelfde aantal winst- en verliespartijen in hun laatste 5 wedstrijden, geeft de laatst gespeelde wedstrijd door elk van deze twee teams toch een kleine indicatie voor de finale. José Mourinho's Roma won met 0-3 van Torino in een wedstrijd die de Romeinen van begin tot eind onder controle hadden, dit in combinatie met de efficiënte voor de goal leidde tot een zorgeloze overwinning voor de Romeinen. Aan de andere kant had Feyenoord, dat niets meer had om voor te spelen en op de derde plaats in de Eredivisie is blijven steken, niet meer de vereiste motivatie en verloor thuis met 1-2 van Twente, dat ook niets meer had om voor te spelen. Het enige positieve punt was dat Cyriel Dessers opnieuw het net vond, een bevestiging van zijn goede seizoen (10 doelpunten in de Conference League).

Laatste wedstrijden (head-to-head)

  • 26/02/2015 - Feyenoord 1-2 Roma (Europa League)
  • 19/02/2015 - Roma 1-1 Feyenoord (Europa League)

Betcity biedt een welkomstbonus van €20!

Vermoedelijke opstellingen

AS Roma (3-4-2-1): Rui Patricio - Mancini, Ibañez, Smalling - Karsdorp, Cristante, Oliveira, Spinazzola - Zaniolo, Pellegrini - Abraham
Feyenoord (4-3-3) : Marciano - Geertruida, Trauner, Senesi, Malacia - Kökcü, Till, Aursnes - Jahanbakhsh, Dessers, Sinisterra

Beide teams worden woensdagavond in in hun gebruikelijke opstelling verwacht! José Mourinho zal naar verwachting vasthouden aan zijn systeem van 3 centrale verdedigers, dat dit jaar het geheime wapen van zijn team is geweest. Smalling is nog twijfelachtig, maar zal de aftrap waarschijnlijk wel halen. Hetzelfde geldt voor Karsdorp, die vervangen zal worden door Maitland-Niles mocht hij het toch niet reddenn. Mkhitaryan is ook onzeker, maar is toch geen vaste waarde in de basis. Voorin zou het schitterende trio Zaniolo-Pellegrini-Abraham logischerwijs de aanval moeten leiden. Bij Feyenoord zijn Malacia, Trauner en Nelson de onzekere factoren. De eerste zal naar verwachting zijn plaats in het doel behouden, maar zal worden vervangen door Bijlow als hij voor de aftrap wedstrijdfit wordt bevonden. In de aanval zal de topscorer van het toernooi, Cyriel Dessers, te zien zijn!

Op welk TV-kanaal kan ik AS Roma vs Feyenoord Rotterdam kijken?

Aanstaande woensdag om 21.00 uur wordt de wedstrijd AS Roma-Feyenoord Rotterdam uitgezonden op Veronica (gratis te ontvangen) en ESPN (abbonement). Voor streaming kunt u verbinding maken met https://www.kijk.nl/ en abonnees van ESPN kunnen ook terecht op ESPN.nl.  Als u niet voor uw TV zit, is het belangrijk om te vermelden dat SportyTrader Livescore ook beschikbaar is.

$200 cadeau om te wedden op AS Roma - Feyenoord! 

Nu bij DraftKings. Aanbieding met beperkte geldigheid

De vorm van AS Roma - Feyenoord

AS Roma en Feyenoord: De laatste resultaten

AS Roma
AS Roma De laatste resultaten
G G W V G W
Overwinningen

2/6 (33%)

Gelijkspelen

3/6 (50%)

Verliezen

1/6 (17%)

Gemiddelde cijfers (laatste 6 wedstrijden)

Totaal aantal goals
1.67
Beide teams scoren
33%
Doelpunten voor
1
Doelpunten tegen
0.67
Over 2,5
17%
Under 2,5
83%

20 mei 2022 - Serie A

Torino
0 :  3
AS Roma

14 mei 2022 - Serie A

AS Roma
1 :  1
Venezia

9 mei 2022 - Serie A

ACF Fiorentina
2 :  0
AS Roma

5 mei 2022 - Europa Conference League

AS Roma
1 :  0
Leicester

1 mei 2022 - Serie A

AS Roma
0 :  0
Bologna FC

28 apr. 2022 - Europa Conference League

Leicester
1 :  1
AS Roma
Feyenoord
Feyenoord De laatste resultaten
W W G G W V
Overwinningen

3/6 (50%)

Gelijkspelen

2/6 (33%)

Verliezen

1/6 (17%)

Gemiddelde cijfers (laatste 6 wedstrijden)

Totaal aantal goals
2.83
Beide teams scoren
67%
Doelpunten voor
1.67
Doelpunten tegen
1.17
Over 2,5
67%
Under 2,5
33%

15 mei 2022 - Eredivisie

Feyenoord
1 :  2
FC Twente

11 mei 2022 - Eredivisie

Go Ahead Eagles
0 :  1
Feyenoord

8 mei 2022 - Eredivisie

Feyenoord
2 :  2
PSV

5 mei 2022 - Europa Conference League

Marseille
0 :  0
Feyenoord

1 mei 2022 - Eredivisie

Fortuna Sittard
1 :  3
Feyenoord

28 apr. 2022 - Europa Conference League

Feyenoord
3 :  2
Marseille
Verbeter je sportweddenschappen met onze voetbalteam vergelijker (+100 statistieken)

AS Roma tegen Feyenoord opstelling: De basis 11

AS Roma

Tactisch plan : 3 - 4 - 2 - 1

1
R. Patricio
23
G. Mancini
6
C. Smalling
3
R. Ibanez
2
R. Karsdorp
77
H. Mkhitaryan
4
B. Cristante
59
N. Zalewski
22
N. Zaniolo
7
L. Pellegrini
9
T. Abraham
7
L. Sinisterra
33
C. Dessers
14
R. Nelson
10
O. Kokcu
17
F. Aursnes
26
G. Til
5
T. Malacia
4
M. Senesi
18
G. Trauner
3
L. Geertruida
1
J. Bijlow

Tactisch plan : 4 - 3 - 3

Feyenoord

Belangrijke punten AS Roma - Feyenoord

  1. AS Roma heeft 27 keer gescoord in haar 12 Conference League wedstrijden.
  2. In 7 van de 12 Conference League wedstrijden van AS Roma scoorde beide teams.
  3. Feyenoord heeft 28 keer gescoord in 12 Conference League wedstrijden.
  4. In 10 van de 12 Conference League wedstrijden van Feyenoord scoorde beide teams.
  5. Feyenoord heeft geen van haar 12 Conference League wedstrijden verloren.
$200 cadeau om te wedden op AS Roma - Feyenoord! 

Nu bij DraftKings. Aanbieding met beperkte geldigheid

Onze voorspelling voor AS Roma - Feyenoord

De finale van de Conference League tussen AS Roma en Feyenoord oogt een interessant affiche te worden tussen 2 ploegen die vanaf het begin meededen in de Conference League. Waar AS Roma in de groepsfase offensief dominant spel leverde leunde de ploeg in de knock-out fase ook in grote mate op haar defensie. Echter, moest AS Roma in het merendeel van haar wedstrijden wel tegendoelpunten incasseren waardoor het op haar offensieve capaciteiten was aangewezen. Aan de andere kant vocht Feyenoord zich met name middels haar aanval door de knock-out fase heen waarin het regelmatig spektakelstukken creëerde middels veel scorende wedstrijden. Echter, kende ook Feyenoord periodiek defensieve moeite waarbij het veelvuldig tegendoelpunten incasseerde. Gezien de offensieve krachten van beide teams, en de trend waarin het regelmatig een defensieve steek laat vallen, zou het dan ook niet verbazen als beide teams scoren in deze finale.

Wedtip :

Beide Teams Scoren

Exclusieve Aanbieding
$200 aangeboden om te wedden!
Voorspelling AS Roma vs Feyenoord

Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer