Bet365
De aanbieding bekijken
Betcity
 €20  GRATIS!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Bet365   Schrijf je in !
Serie A • Dag 22
16/01/2022 14:45
Atalanta BC
Atalanta BC
0 - 0
Afgelopen
45' : 0 - 0
Inter Milaan
Inter Milaan

Wedtip Atalanta BC - Inter Milaan

Gepubliceerd op 13 januari 2022 om 11:50 - Gewijzigd op 13 januari 2022 om 11:48

Het is zondagavond en er mag worden aangetreden in Bergamo door de twee teams in vorm van de Serie A (gezien de laatste 10 wedstrijden). Koploper Inter gaat op bezoek bij Atalanta. De mannen uit Bergamo draaien wederom een goed seizoen en bevinden zich momenteel op een 4e plaats. Vooral in uitwedstrijden weet Atalanta zijn huid duur te verkopen en wist het in 11 wedstrijden nog geen enkele keer te verliezen. In thuiswedstrijden zijn de statistieken wat minder sterk; in 9 wedstrijden won het 3 keer, speelde het 3 gelijk en verloor het ook 3 keer. 

Eerder dit seizoen werd er uit bij Inter in Stadio Giueseppe Meazza met 2-2 gelijkspeeld. Inter was destijds wel wat minder goed in vorm, want de laatste weken valt letterlijk elke wedstrijd de kant op van de Milanezen (9 overwinningen en 1 gelijkspel uit 10 wedstrijden). Gisteravond (13-01-2022) wist Inter de bekerwedstrijd tegen Juventus in de 121e minuut alsnog naar zich toe te trekken. Oftewel, Inter zit in een flow en zal niet zomaar tegen een verliespartij aanlopen deze dagen. Beide teams komen daarnaast gemakkelijk tot scoren en daarmee beloofd het een doelpuntrijke wedstrijd te worden. Lukt het Atalanta om de denderende train, onder aanvoer van Nederlandse held Denzel Dumfries, te stoppen? 

Belangrijke punten Atalanta BC - Inter Milaan

key points iconInter won 9 van de laatste 10 competitiewedstrijden en speelde 1 keer gelijk.

key points iconAtalanta vooral sterk in uitwedstrijden, wat minder sterk in eigen huis.

key points iconIn elke wedstrijd dit seizoen dat de tegenstander tot scoren kwam, scoorde Atalanta ook.

Voorspelling Atalanta BC - Inter Milaan

Het belooft een vermakelijke wedstrijd te worden tussen twee van de sterkste teams in Italie. Gebaseerd op de statistieken is Inter de favoriet voor dit duel, maar voor Atalanta is het aanhaken of afhaken. Mocht Atlanta deze wedstrijd verliezen dan is de titel uit het zicht verdwenen, echter bij een overwinning is er weer van alles mogelijk. Gezien de ploegen beide makkelijk tot scoren komen, kiezen we bij deze wedstrijd voor de bet Beide Teams Scoren. Beide teams komen makkelijk tot een doelpunt en wanneer de tegenstander scoort, pikt Atalanta ook altijd minimaal een doelpuntje mee.

De beste odds om op in te zetten Atalanta BC - Inter Milaan

1
X
2
1
Bet365
3.1
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
X
Bet365
3.6
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
2
Bet365
2.2
De aanbieding bekijken
Wed nu!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.