Bet365
De aanbieding bekijken
Betcity
 €20  GRATIS!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Bet365   Schrijf je in !
Eredivisie • Dag 2
02/12/2021 12:45
AZ
AZ
2 - 1
Afgelopen
45' : 1 - 1
Fortuna Sittard
Fortuna Sittard

Wedtip AZ - Fortuna Sittard

Gepubliceerd op 29 november 2021 om 19:00 - Gewijzigd op 29 november 2021 om 18:58

Op donderdag 30 november 2021 speelt AZ in het eigen AFAS stadion de inhaalwedstrijd tegen de nummer één-na-laatst van de Eredivisie, Fortuna Sittard. Het gaat in de Eredivisie niet bepaald lekker met AZ. De ploeg van Pascal Jansen staat momenteel op de 12e plaats met slechts 17 punten uit 13 wedstrijden. Wel kan de ploeg zich bij winst op Fortuna dan eindelijk bij het linker rijtje voegen, toch is dat natuurlijk nog veel te laag. De ploeg heeft zijn laatste 4 wedstrijden in alle competities niet weten te winnen en kwam afgelopen zondag op bezoek bij Vitesse dus ook niet verder dan een 0-0 gelijkspel.

Met Fortuna Sittard gaat het al helemaal de verkeerde kant op. De ploeg liet afgelopen weekend tegen het toch ook niet denderend presterende FC Groningen alweer zijn 8e nederlaag van het seizoen optekenen. De ploeg van Sjors Ultee ging nadat het na een schitterend afstandschot Mats Seuntjes nog op 1-0 was gekomen, uiteindelijk met 1-4 de boot in. De boodschap dat het zo niet langer kan bij de Limburgers lijkt inmiddels duidelijk en men haalde voor de wedstrijd met Groningen de 39-voudig Grieks international en ex-Benfica speler Samaris bij de selectie. De aanvaller viel wel in maar kon nog geen rol van betekenis spelen. 

Belangrijke punten AZ - Fortuna Sittard

key points iconAZ wist geen van zijn laatste 4 wedstrijden in alle competities te winnen.

key points iconFortuna verloor zijn laatste 4 wedstrijden maar wist in ieder van die wedstrijden wel minstens 1 goal te scoren.

key points iconAZ is tegen Fortuna reeds 7 wedstrijden op rij ongeslagen.

Voorspelling AZ - Fortuna Sittard

Beide ploegen zitten duidelijk niet in de beste fases van hun seizoen. Maar bij AZ heb je tenminste het idee dat het ieder moment kan verbeteren. Met name ook door het Europese succes. Fortuna is het aanzien echter nauwelijk waard en de club moet in de winterstop serieus gaan zoeken op de transfermarkt wil het zich handhaven. Wij verwachten dat het bijna niet anders kan dat AZ deze wedstrijd gaat winnen.

De beste odds om op in te zetten AZ - Fortuna Sittard

1
X
2
1
Bet365
1.2
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
X
Bet365
6.5
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
2
Bet365
13
De aanbieding bekijken
Wed nu!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Welkomstbonus aangeboden door Bet365 om te wedden op AZ - Fortuna Sittard Nu bij Bet365. Aanbieding met beperkte geldigheid
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.