Olympisch Toernooi Mannen • Group D Dag 1
22/07/2021 07:30
Brazilië
Brazilië
4 - 2
Afgelopen
45' : 3 - 0
Duitsland
Duitsland

Wedtip Brazilië - Duitsland

Voorspelling Brazilië Duitsland gepubliceerd op 21 juli 2021 om 11:23 - modifiedat 21 juli 2021 om 11:25

Brazilië werd Olympisch Kampioen in 2016 door met strafschoppen te winnen van Duitsland (5-4 na een 1-1 eindstand). De Brazilianen zullen hun Olympische titel in Tokio gaan verdedigen. In de eerste wedstrijd neemt de ploeg van André Jardine het uitgerekend op tegen het sterke Duitsland. Bij Duitsland doen bekende namen als Maximilian Arnold (Wolfsburg), Max Kruse (Union Berlin), Ragnar Ache (Frankfurt), Nadiem Amiri (Leverkussen) en Benjamin Heinrichs (RB Leipzig) mee. Brazilië lijkt op papier een nog indrukwekkendere selectie te hebben, met daarin onder meer Diego Carlos (Sevilla), Bruno Guimaraes (Lyon), Richarlison (Everton), Antony (Ajax) en Dani Alves (Sao Paulo). Brazilië speelde drie vriendschappelijke wedstrijden (2-1 winst op Kaapverdië, 3-0 winst op Servie en 5-2 winst op de Verenigde Arabische Emiraten). Het Duitsland van bondscoach Stefan Kuntz speelde een vriendschappelijke wedstrijd tegen Honduras, maar stapte bij een 1-1 stand vroegtijdig van het veld doordat Torunarigha racistisch werd bejegend.

 

Belangrijke punten Brazilië - Duitsland

key points iconDe laatste 6 wedstrijden van Brazilië onder 23 zagen meer dan 2.5 goals

key points iconDuitsland speelde slechts 1 oefenwedstrijd voorafgaand aan de Olympische spelen (1-1 tegen Honduras)

key points iconDe laatste wedstrijd tussen beide teams was de finale van 2016 in Rio. Uitslag: 1-1 en 5-4 winst voor Brazilië na penalty’s.

Voorspelling Brazilië - Duitsland

Het is moeilijk om een voorspelling te geven voor deze wedstrijd, omdat Olympische teams weinig wedstrijden spelen voorafgaand aan het grote toernooi. Brazilië onder 23 bewijst echter atijd wel doelpuntrijke wedstrijden te produceren en ook Duitsland lijkt voldoende kwaliteit te hebben om een doelpunt te kunnen maken. Dit in combinatie met de jeugdigheid van de teams en de prima quotering gaan wij voor de weddenschap ‘over 2.5 goals’.

Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.