Bet365
De aanbieding bekijken
Betcity
 €20  GRATIS!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Bet365   Schrijf je in !
Jupiler Pro League • Dag 17
04/12/2021 14:45
Club Brugge
Club Brugge
3 - 2
Afgelopen
45' : 3 - 2
RFC Seraing
RFC Seraing

Wedtip Club Brugge - RFC Seraing

Gepubliceerd op 1 december 2021 om 10:24 - Gewijzigd op 1 december 2021 om 12:08

Club Brugge heeft er een moeilijke periode opzitten nadat het in de UEFA Champions League een stevige opdonder kreeg van RB Leipzig (0-5) en in de eigen competitie verloor van KV Mechelen (2-0). Het kon op de vorige speeldag rust in de keet brengen door met 2-3 te winnen op het veld van KRC Genk, waar het lange tijd met 10 man speelde na een vroege rode kaart. Een boost die welkom is want er valt toch wat onrust te noteren in de kern (volgens lokale media). Het kan alleszins op een stevige thuisreputatie teren om de goede voetnoot vanop Genk verder te zetten. Het is de enige ploeg die na 7 speeldagen nog niet verloor thuis. Het won tegen Beerschot (3-2), KV Oostende (3-0) en KV Kortrijk (2-0) en speelde gelijk tegen Eupen (2-2), Cercle Brugge (1-1), OH Leuven (1-1) en Standard de Liege (2-2).

Seraing lijkt aan de betere hand. De promovendus wist door recentelijk een 7 op 9 te pakken weg te klauteren uit de gevarenzone en staat nu op een 14e plaats met toch een buffer van 6 punten op voorlaatste in de stand Cercle Brugge. Wel heeft het een enorme teleurstelling te verwerken want het verloor afgelopen dinsdag voor de Beker van België na verlengingen tegen RSC Anderlecht (2-3) waardoor het de kwartfinale nipt niet haalt.

Belangrijke punten Club Brugge - RFC Seraing

key points iconClub Brugge verloor nog niet thuis.

key points iconSeraing weg van gevarenzone.

key points iconClub Brugge moet vertrouwen herstellen.

Voorspelling Club Brugge - RFC Seraing

Naar aanloop van de cruciale wedstrijd dat Club Brugge in het verschiet heeft op het veld van Paris-Saint Germain om alsnog Europese overwintering af te dwingen zal trainer Philippe Clement niets anders willen dan een deugddoende overwinning die verder het vizier in een richting zal duwen. Een Brugge die alles op alles gaat zetten lijkt voor ons te sterk voor Seraing en wij tippen op een overwinning met minstens drie doelpunten verschil. We gaan hiervoor wat extra zekerheid inbouwen door een Asian Handicap Line van -2 te hanteren wat wilt zeggen als Club Brugge blijft hangen op een voorsprong van twee doelpunten (bv 2-0, 3-1, ...) dat we onze inzet helemaal terug krijgen. Ook wel 'bet void' genoemd in de wereld der weddenschappen.

De beste odds om op in te zetten Club Brugge - RFC Seraing

1
X
2
1
Bet365
1.3
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
X
Bet365
5.25
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
2
Bet365
9
De aanbieding bekijken
Wed nu!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.