Bet365
De aanbieding bekijken
Betcity
 €20  GRATIS!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Bet365   Schrijf je in !
Jupiler Pro League • Dag 22
15/01/2022 14:45
Club Brugge
Club Brugge
2 - 0
Afgelopen
45' : 1 - 0
Sint Truiden
Sint Truiden

Wedtip Club Brugge - Sint Truiden

Gepubliceerd op 14 januari 2022 om 07:44 - Gewijzigd op 14 januari 2022 om 10:36

Tweede in de stand en regerend kampioen Club Brugge mag de terugronde van de Jupiler Pro League aftrappen tegen de nummer 13 Sint Truiden. Het wordt voor de Bruggelingen een enorme aanpassing want de Philippe Clement, de succescoach die ze de afgelopen twee jaren naar de titel leidde en en naar Europese successen heeft de transfer gemaakt naar het Franse AS Monaco. Als nieuwe trainer werd de Nederlander Alfred Schreuder aangetrokken die weinig ervaring heeft als hoofdcoach, maar wel bij FC Barcelona assistent trainer was dit seizoen onder Koeman. Er vallen internationaal ook veel positieve dingen te horen over Schreuder. Niemand minder dan Lionel Messi zou een zeer grote aanhanger zijn geweest van de veldtrainingen die hij kreeg van hem bij FC Barcelona. De opdracht voor Schreuder en zijn team wordt alleszins zeer duidelijk: de jacht op leider Union Saint Gilloise dat 7 punten voorstaat inzetten. Club Brugge is de enige ploeg uit de reeks die thuis nog niet verloor. Alle vijf vorige confrontaties met Sint Truiden kon Club Brugge winnen waaronder de heenwedstrijd eerder dit seizoen op het veld van de Limburgers dat toen op 1-2 eindigde.

Iets anders dan winst voor de Bruggelingen tegen dit Sint Truiden zou een enorme valse start van deel 2 van het seizoen betekenen. Sint Truiden is absoluut uit vorm en pakte slechts 3 punten uit zijn laatste 5 wedstrijden. Op verplaatsing moest het de laatste vier keer met een nederlaag naar huis terugkeren. 

Belangrijke punten Club Brugge - Sint Truiden

key points iconClub Brugge onder nieuwe coach Alfred Schreuder.

key points iconSint Truiden met dramatische cijfers 5 laatste wedstrijden.

key points iconClub Brugge won alle 5 vorige confrontaties.

Voorspelling Club Brugge - Sint Truiden

Geen enkel begin is makkelijk, zeker niet in het voetbal. Toch mag Schreuder het zichzelf niet aandoen om deze wedstrijd niet te winnen want dat zou onvermijdelijk een valste start betekenen.

 

Teruggave inzet bij 0-0 uitslag

Bet365 promotie - geld terug bij 0-0

Stel je plaatst een pre-match weddenschap op een correcte score, de winnaar na 45 of 90 minuten, of een combinatie van resultaat en doelpunt van een speler. Eindigt de wedstrijd in een 0-0, en had je dit niet voorspeld? Dan ontvang je je inzet terug. Een mooie actie bij bet365, waar je vanzelfsprekend wel een Bet365 account voor nodig hebt. Registreren bij Bet365 gaat gelukkig snel en eenvoudig.

Afhandeling bij een doelpuntloos gelijkspel. Je krijgt je inzet terug voor voetbalwedstrijden die in 0-0 eindigen bij bet365. Van toepassing op verliezende voor-de-wedstrijd weddenschappen de markten Juiste uitslag, Rust/volledige speeltijd of Scorecast. Wedrestricties en algemene voorwaarden gelden. Alleen voor nieuwe en in aanmerking komende klanten.

De beste odds om op in te zetten Club Brugge - Sint Truiden

1
X
2
1
Bet365
1.53
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
X
Bet365
4.33
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
2
Bet365
5.5
De aanbieding bekijken
Wed nu!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.