Eerste Divisie • Dag 7
17/09/2021 14:00
De Graafschap
De Graafschap
3 - 1
Afgelopen
45' : 0 - 0
Excelsior
Excelsior

Wedtip De Graafschap - Excelsior

Voorspelling De Graafschap Excelsior gepubliceerd op 14 september 2021 om 19:23 - modifiedat 17 september 2021 om 15:26

De Graafschap mag zich in De Vijverberg opmaken voor een duel tegen Excelsior Rotterdam. De superboeren staan momenteel op een 9e plaats met 9 punten en verkeren na een goede start de laatste weken in een dip met twee nederlagen op rij als gevolg. De vorige thuismatch gingen de troepen van Robbemond met zware 0-3 cijfers onderuit thuis tegen FC Volendam. Vorige week ging het de boot in met 2-1 op het veld van Jong AZ. Het won 3 duels en verloor er 3. Het speelde geen enkele keer gelijk.

Excelsior Rotterdam kent een veel betere doorstart van de competitie. Met 13 op 18 staat het voorlopig op een tweede plek. Het won 4 duels, verloor er 1, en speelde er 1 gelijk. Van de 4 overwinningen werden er 3 op verplaatsing geboekt met de 0-5 op het veld van FC Den Bosch als hoogtepunt. De troepen van Marinus Dijkhuizen hebben ook de op een na beste aanval met 13 gemaakte doelpunten. Ook de verdediging scoort goed met het tweede laagste aantal tegendoelpunten. Zo moesten ze zich nog maar vijf keer omdraaien dit seizoen.

Belangrijke punten De Graafschap - Excelsior

key points iconExcelsior zeer goede competitiestart.

key points iconDe Graafschap in een dip.

key points iconVorig thuisduel was een ramp voor De Graafschap.

Voorspelling De Graafschap - Excelsior

Beide ploegen zouden aan elkaar gewaagd moeten zijn op dit moment. Excelsior Rotterdam zit duidelijk in een betere vorm.  Vooral op verplaatsing lijkt het een moeilijke tegenstander dusver. Wij gaan voor Excelsior Rotterdam Draw No Bet wat een zeer mooie quotering oplevert momenteel.

Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.