Eerste Divisie • Dag 1
06/08/2021 14:00
Den Bosch
Den Bosch
2 - 0
Afgelopen
45' : 0 - 0
Helmond Sport
Helmond Sport

Wedtip Den Bosch - Helmond Sport

Voorspelling Den Bosch Helmond Sport gepubliceerd op 4 augustus 2021 om 15:20 - modifiedat 4 augustus 2021 om 15:24

De nummer 19 van het vorig seizoen, Den Bosch, speelt in de eerste competitiewedstrijd tegen de nummer 12 van vorig seizoen, Helmond Sport. FC Den Bosch werd onlangs voor een meerderheid overgenomen door een Amerikaanse investeerdersmaatschappij, maar lijkt de selectie nog allesbehalve rond te hebben. De laatste 4 oefenwedstrijden werden allemaal verloren door de ploeg van Jack de Gier. In de laatste oefenwedstrijd verloor Den Bosch met 1-0 van amateurclub TEC, al deden en aantal basisspelers niet mee (zoals Jizz Hornkamp, die vorig seizoen 20 goals maakte). Eerder werden er ook al geen indrukwekkende resultaten behaald in de voorbereiding: 1-2 verlies tegen MVV, 2-0 verlies tegen amateurclub vv UNA, 2-1 verlies tegen NAC, 1-1 tegen amateurclub Blauw-Geel 38, 2-5 winst op amateurclub Nivo Sparta en 2-5 tegen amateurclub Nooit Gedacht.

Helmond Sport zal tevreden zijn dat het Arno van Keilegom kon behouden, Van Keilegom maakte vorig seizoen 10 goals. Wel vallen de 11 goals van Lance Duijvestijn (Almere City) en de 9 goals van Karim Loukili  (Riga FC) weg. Aan Helmond Sport dus de taak om die ingeleverde doelpunten op te vangen. Trainer Wil Boessen zag 11 spelers vertrekken, terwijl 14 spelers werden aangetrokken. In de oefencampagne werd er met 3-1 gewonnen van KV Mechelen onder 21, met 1-4 gewonnen van VVV, met 3-0 verloren van PEC en met 2-2 gelijkgespeeld tegen amateurclub Gemert. Voor zowel Den Bosch als Helmond Sport lijkt er dus nog wat werk aan de winkel te zijn. Helmond Sport zal met plezier terugkijken op de vorige onderlinge duels. Vorig seizoen won Helmond Sport 2 keer van Den Bosch (4-0 en 1-2), terwijl Helmond al 4 wedstrijden ongeslagen is tegen Den Bosch. In 3 van de laatste 4 wedstrijden werd er door beide teams gescoord.

Belangrijke punten Den Bosch - Helmond Sport

key points iconDen Bosch won in de oefencampagne alleen tegen amateurclubs (terwijl het ook verloor van amateurclubs)

key points iconHelmond Sport presteerde wisselvallig in de voorbereiding, maar won 2 wedstrijden van profteams

key points iconDen Bosch heeft de selectie nog niet rond. Veel wisselingen bij Helmond Sport

key points iconHelmond Sport 4 wedstrijden ongeslagen tegen Den Bosch

Voorspelling Den Bosch - Helmond Sport

Het is de vraag of zowel Den Bosch als Helmond Sport volledig klaar zijn voor het volgend seizoen. Helmond Sport presteerde echter iets beter in de voorbereiding en verloor al 4 wedstrijden niet meer van Den Bosch. Wij gaan daarom voor een winst of gelijkspel voor Helmond Sport (dubbele kans).

Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.