Olympisch Toernooi Mannen • Group C Dag 1
22/07/2021 03:30
Egypt -21
Egypt -21
0 - 0
Afgelopen
45' : 0 - 0
Spanje
Spanje

Wedtip Egypt -21 - Spanje

Egypte en Spanje zullen het mannenvoetbal van de Olympische spelen aftrappen. De ploegen zijn ingedeeld in groep C samen met Argentinië en Australie. De Olympische ploeg van Egypte wilde Mo Elneny van Arsenal en Mo Salah van Liverpool meenemen, maar die verzoeken werden geweigerd door de betreffende clubs. Egypte kan wel een beroep doen op voormalig WBA-speler Ahmed Hegazi. Hoewel Egypte op papier minder sterk is, presteert Egypte de laatste wedstrijden beter en is het elftal al langere tijd bij elkaar. Egypte is kampioen van Afrika onder de 23 jaar en zal goed voor de dag willen komen op de Olympische spelen. Egypte verloor niet in de laatste 8 wedstrijden en maakte in 7 van die wedstrijden een doelpunt. Sterker nog: Egypte won 7 van die 8 wedstrijden en scoorde 2 keer of vaker in 7 van de laatste 9 wedstrijden. Hoewel dit uitstekende statistieken zijn, kan er verdedigend nog wel het een en ander verbeterd worden bij de Egyptenaren: slechts 4 keer werd de nul gehouden in de laatste 10 wedstrijden.

Spanje onder 23 heeft weinig wedstrijden samengespeeld voorafgaand aan de Olympische spelen en het zal hopen snel ingespeeld te raken. In een oefenwedstrijd tegen Japan werd onlangs met 1-1 gelijkgespeeld. Carlos Soler maakte aan Spaanse kant een goal van Ritsu Doan ongedaan. Dit was ook direct de enige wedstrijd van Spanje onder 23 van dit jaar. Spanje kwam niet uit op de Olympische Spelen van 2016, terwijl het slecht voor de dag kwam op de Olympische Spelen van 2012 (2 verlies en 1 gelijk op dat toernooi). Spanje onder 23 won niet in de laatste 5 wedstrijden en kan weleens moeite kunnen hebben om het ritme te vinden. Hoewel de teamcohesie nog te verbeteren is, kan Spanje wel rekenen op een aantal gevestigde namen zoals Dani Ceballos, Marco Asensio, Pedri, Erik Garcia, Dani Olmo, Unai Simon, Mikel Oyarzabal en Pau Torres.

Belangrijke punten Egypt -21 - Spanje

  • Egypte onder 23 is 8 wedstrijden ongeslagen

  • Spanje onder 23 won niet in de laatste 5 wedstrijden

  • Egypte onder 23 scoorde minstens 2 keer in 7 van de laatste 9 wedstrijden

  • Spanje onder 23 speelde slechts 1 wedstrijd dit kalenderjaar (gelijkspel tegen Japan)

Voorspelling Egypt -21 - Spanje

De onder 23 kampioen van Afrika, Egypte, heeft als belangrijk voordeel dat het al langere tijd samenspeelt. Het neemt het op tegen een Spanje dat op papier sterker is, maar nog niet lang samen is en bar weinig samen heeft gespeeld. Als Egypte zich verdedigend gaat verbeteren, verwachten wij dat deze ploeg in vorm die makkelijk scoort voor een verrassing gaat zorgen tegen Spanje. Wij gaan daarom voor een dubbele kans voor Egypte. Dit betekent dat Egypte moet winnen of gelijkspelen, wil jouw weddenschap correct zijn.

Voorspelling Egypt -21 Spanje gepubliceerd op 20 juli 2021

Welkomstbonus aangeboden door Toto om te wedden op Egypt -21 - Spanje Nu bij Toto. Aanbieding met beperkte geldigheid
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.