Eerste Divisie • Dag 1
06/08/2021 14:00
Excelsior
Excelsior
0 - 1
Afgelopen
45' : 0 - 1
FC Oss
FC Oss

Wedtip Excelsior - FC Oss

Voorspelling Excelsior FC Oss gepubliceerd op 3 augustus 2021 om 17:44 - modifiedat 3 augustus 2021 om 17:46

De nummer 9 van het vorige seizoen, Excelsior, speelt op de eerste speeldag in eigen huis tegen FC Oss, dat vorig seizoen één plek lager eindigde. Excelsior zal het moeten doen zonder Elias Mar Omarsson. De aanvaller uit IJsland maakte vorig seizoen 22 goal en vertrok naar Nîmes. Ook Joël Zwarts werd verkocht. Nieuwkomers zijn onder meer Thijs Dalinga, Modeste Duku, Redouan El Yaakoubi, Sven Nieuwpoort, Pascal Kuiper en Stijn van Gassel. In de oefencampagne verloor Excelsior met 1-0 van Sint Eloois-Winkel, won het met 6-0 van Heinenoord, verloor het met 2-0 van Willem II en ging het in de laatste oefenwedstrijd met 3-0 onderuit tegen stadgenoot Sparta Rotterdam. Het feit dat Excelsior niet scoorde tegen professionele teams zal trainer Marinus Dijkhuizen zorgen baren.

Tegenstander FC Oss presteerde ook niet geweldig in de voorbereiding, maar scoorde wel makkelijker. De ploeg van Bob Peeters won weliswaar met 1-8 winst van Cluzona, maar verloor vervolgens met 3-0 tegen AZ en met 3-2 tegen Heerenveen. Tegen Oss’20 werd met 2-2 gelijkgespeeld en in de laatste oefenwedstrijd werd gelukkig voor de Ossenaren wel met 1-3 gewonnen van Jong Utrecht. FC Oss zal weinig hoop putten uit de laatste keren dat het uit tegen Excelsior speelde. De laatste 3 wedstrijden in Rotterdam werden allemaal gewonnen door de thuisploeg. De laatste 4 wedstrijden werden bovendien ook in zijn algemeenheid gewonnen door Excelsior, terwijl FC Oss in die wedstrijden nooit vaker dan 1 keer scoorde en in 2 wedstrijden zelfs niet scoorde. Excelsior scoorde in de vorige 3 onderlinge duels in eigen huis altijd ten minste 2 keer, maar het is na het zien van de voorbereiding de vraag of het dit kan herhalen in deze wedstrijd.

Belangrijke punten Excelsior - FC Oss

key points iconTopscorer Omarsson vertrokken bij Excelsior

key points iconExcelsior scoorde moeilijk in de voorbereiding, Oss iets makkelijker

key points iconOss verloor de afgelopen 3 wedstrijden uit bij Excelsior

key points iconExcelsior eindigde vorig jaar 9e, Oss 10e

Voorspelling Excelsior - FC Oss

Beide teams imponeerden niet in de voorbereiding. Oss presteerde echter beter in de laatste oefenwedstrijd dan Excelsior, dat wederom niet tot scoren kwam. De recente historie spreekt in het verleden van Excelsior, terwijl FC Oss makkelijker het net lijkt te vinden de laatste wedstrijden. Vorig jaar ontliepen Excelsior en TOP Oss elkaar weinig en wij verwachten dat dit ook het geval zal zijn in deze wedstrijd. Wij gaan voor een gelijkspel, een weddenschap die tegen een hoge quotering wordt aangeboden.

Welkomstbonus aangeboden door Toto om te wedden op Excelsior - FC Oss Nu bij Toto. Aanbieding met beperkte geldigheid
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.