Bet365 bonus : €100   Schrijf je in !
Eerste Divisie • Dag 11
15/10/2021 14:00
Excelsior
Excelsior
3 - 0
Afgelopen
45' : 1 - 0
VVV Venlo
VVV Venlo

Wedtip Excelsior - VVV Venlo

Gepubliceerd op 12 oktober 2021 om 20:00 - Gewijzigd op 12 oktober 2021 om 19:36

Op vrijdagavond 15 oktober 2021 speelt de huidige koploper in de Eerste Divisie Excelsior thuis tegen de nummer zes, VVV Venlo. De Kralingers bemachtigden na een zwaarbevochten winst in en tegen FC Emmen (0-1) de koppositie op het tweede vaderlandse niveau. Goudhaantje in die wedstrijd voor Excelsior was opnieuw spits Thijs Dallinga, die in 32e minuut op aangeven van Feyenoord-huurling Marouan Azarkan met een leep kopballetje de enige goal van de wedstrijd maakte. Dat was alweer de tiende goal in tien wedstrijden voor de jongeling die onlangs nog werd verkozen tot beste speler van de Eerste Periode in de Keuken Kampioen Divisie. 

Excelsior verdidigt zijn koppositie tegen een van de degradanten van vorig seizoen, VVV Venlo. De Venlonaren staan momenteel op een zevende plaats met zestien punten uit tien wedstrijden, en kan bij winst op Woudestein dus gelijk komen in verliespunten met de Rotterdammers dat op negentien punten staat. Ook VVV deed de vorige speelronde uitstekende zaken door de Limburgse derby tegen MVV met 2-0 te winnen. Daarbij moet wel opgemerkt worden dat het enkele keren door het oog van de naald kroop. Met name toen MVV-spits Mitchy Ntelo een niet missen kans voor open op de Venlose lat schoot. De ploeg van Luhukay maakte pas laat in de tweede helft de verlossende 2-0. 

100€ cadeau om te wedden op Excelsior - VVV Venlo! Nu bij Bet365. Aanbieding met beperkte geldigheid

Belangrijke punten Excelsior - VVV Venlo

key points iconIn 5 van de laatste 6 ontmoetingen tussen beide ploegen werden minder dan 2.5 goals gescoord.

key points iconIn de laatste 10 wedstrijden van VVV werden gemiddeld minder dan 4.5 kaarten uitegedeeld.

key points iconExcelsior verloor zijn laatste thuiswedstrijd op speeldag 1 met 0-1 van Top Oss.

Voorspelling Excelsior - VVV Venlo

Zowel Excelsior als VVV zijn wisselvallig. De Rotterdammers verloren van 2 van hun laatste 4 wedstrijden en gooiden daarmee onder andere de Eerste Periode titel te grabbel, die naar ADO ging. Wel toonden ze de veerkracht door daarna knap tegen een goed draaiend FC Emmen met 0-1 te winnen. VVV lijkt onder de vorig seizoen aangestelde Jos Luhukay nog altijd niet de magische formule te hebben gevonden en had de vorige wedstrijd in de eigen Koel tegen MVV evengoed kunnen verliezen. De Rotterdammers lijken mentaal weerbaarder en lijken ook iets meer kwaliteit in de selectie te bezitten. Wij gaan daarom uit van een thuisoverwinning van Excelsior met minstens twee doelpunten verschil.

100€ cadeau om te wedden op Excelsior - VVV Venlo! Nu bij Bet365. Aanbieding met beperkte geldigheid
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.