Eerste Divisie • Dag 1
06/08/2021 14:00
FC Eindhoven
FC Eindhoven
2 - 2
Afgelopen
45' : 1 - 2
Volendam
Volendam

Wedtip FC Eindhoven - Volendam

Voorspelling FC Eindhoven Volendam gepubliceerd op 3 augustus 2021 om 15:16 - modifiedat 3 augustus 2021 om 15:17

Het FC Eindhoven van trainer Rob Penders neemt het in de eerste wedstrijd thuis op tegen het Volendam van Wim Jonk. Het betekent de nummer 15 van vorig seizoen (Eindhoven) tegen de nummer 6 (Volendam). Eindhoven kende een wisselvallige voorbereiding: 2-2 tegen RKSV Nuenen, 3-1 winst op Brabantia, 0-1 winst tegen Jong PSV, 4-1 winst op vv UNA, 2-0 verlies tegen de reserves van PSV en een 2-0 nederlaag tegen Lierse Kempenzonen. Het gebrek aan doelpunten tegen serieuze tegenstanders zal FC Eindhoven zorgen baren.

Jong Volendam presteerde daarentegen uitstekend in de voorbereiding en zal zich minder zorgen maken over het maken van doelpunten: 0-12 winst op VV Woudia, 0-2 winst op PEC Zwolle, 2-1 winst op Heracles Almelo, 6-1 winst op Jong AZ en 4-2 winst op Jong Ajax. Volendam trok onlangs verrassend de topscorer van de vorige seizoenen aan, Robert Mühren. Muhren is al 2 seizoenen topscorer van de Keuken Kampioen Divisie en maakte in de afgelopen twee seizoenen samen 64 goals. Vorig jaar maakte hij er in het shirt van Cambuur maar liefst 38, een ongekend aantal. Ook de aanvoerder van Almere City, Damon Mirani, versterkte FC Volendam. De van de Graafschap overgekomen Daryl van Mieghem kan Muhren bovendien van de nodige assists gaan voorzien, terwijl van Mieghem ook zelf een goal kan maken. Volendam scoorde in iedere wedstrijd in de voorbereiding ten minste 2 keer, al hield het niet vaak de nul. In de vorige 3 wedstrijden in Eindhoven werd het 2 keer 1-1 en won Volendam eenmalig met 1-4.

Belangrijke punten FC Eindhoven - Volendam

key points iconEindhoven speelde 6 oefenwedstrijden: 1 gelijk, 3 winst, 2 verlies.

key points iconVolendam sterk in de voorbereiding: 5 winst, waaronder tegen 2 Eredivisieclubs

key points iconVolendam maakte in iedere wedstrijd in de voorbereiding ten minste 2 goals, Eindhoven kwam in 2 wedstrijden niet tot scoren

key points iconTopschutter Robert Mühren die vorig seizoen 38 goals maakte teruggekeerd bij Volendam

Voorspelling FC Eindhoven - Volendam

Volendam behaalde betere resultaten in de voorbereiding dan Eindhoven, terwijl het ook nog eens tegen sterkere teams speelde. Met Van Mieghem en met name Robert Mühren heeft Volendam bovendien een garantie aan goals aangetrokken. Wij verwachten dat Volendam, dat vorig jaar aanzienlijk hoger eindigde dan Eindhoven, deze wedstrijd gaat winnen. Robert Mühren zal zomaar eens zijn eerste doelpunten in het nieuwe seizoen kunnen gaan maken.

Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.