Bet365
De aanbieding bekijken
Betcity
 €20  GRATIS!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Bet365   Schrijf je in !
Eredivisie • Dag 4
01/12/2021 14:00
Feyenoord
Feyenoord
2 - 1
Afgelopen
45' : 1 - 1
Heracles
Heracles

Wedtip Feyenoord - Heracles

Gepubliceerd op 29 november 2021 om 10:04 - Gewijzigd op 1 december 2021 om 12:32

Op woensdagavond 1 december 2021 speelt Feyenoord in de eigen - lege - Kuip de inhaalwedstrjd tegen Heracles Almelo. Feyenoord doet het dit seizoen eigenlijk best prima. De ploeg overwintert onder de nieuwe trainer Arne Slot voor het eerrst in jaren weer eens in Europa en in Eredivisie staat het momenteel 3e, met slechts 1 verliespunt minder dan de huidige koploper, Ajax. Afgelopen weekend speelde de ploeg weliswaar met 0-0 gelijk in de Grolsch Veste tegen FC Twente, maar trainer Slot toonde zich toch tevreden. Aan de statistieken van de wedstrijd te zien, is dat ook terecht. De ploeg schoot maar liefst 19 keer op doel tegen slechts 3 schoten van de Tukkers. Ook 'supersub' Cyril Dessers kon het tij niet keren voor de Rotterdammers, daar zijn schoten meerdere keren werden geweerd door een uitstekende Lars Unnerstall.

Heracles Almelo staat momenteel op de 14e plek in de Eredivsie en zou daar aan het eind van het seizoen best ook willen staan, want dat zou handhaving betekenen. De ploeg van de Duitse trainer Frank Wormuth speelt helemaal niet zo slecht. Zo speelde het onder andere met 0-0 gelijk tegen Ajax. Afgelopen weekend speelde Heracles eveneens een uitstekende wedstrijd tegen de nummer 4 van de Eredivisie FC Utrecht. De ploeg stond positioneel uitstekend en het leek er lang op dat de Almeloërs hun tweede punt in een uitwedstrijd van dit seizoen zouden behalen. Maar een ontzettend gelukkige goal van de Domstedelingen in de blessuretijd gooide roet in het eten. Einduitslag: 1-0.

Belangrijke punten Feyenoord - Heracles

key points iconFeyenoord is 9 wedstrijden in alle competities ongeslagen.

key points iconHeracles haalde dit seizoen pas 1 punt in uitwedstrijden in Eredivsie.

key points iconHeracles incasseerde in zijn laatste 4 wedstrijden steeds minstens 1 doelpunt.

Voorspelling Feyenoord - Heracles

Beide ploegen hebben een intensieve weekend wedstrijd achter de rug en kregen uiteindelijk niet wat ze verdienden bij het klinken van het eindsignaal. Feyenoord zit in een goede flow en kan bij winst naar de tweede plaats in de Eredivisie stijgen. Het vertrouwen bij de Rotterdammers is hoog en ploeg speelt fris en lijkt erg gretig onder Slot. Heracles zal zich gefrustreerd voelen na de uitwedstrijd in Utrecht, maar de ploeg wordt zienderogen sterker. Als de ploeg verliest is het vaak met slechts 1 goal verschil. Toch denken wij dat Feyenoord in deze wedstrijd de overhand zal hebben. Puur gebaseerd op kwaliteit gaan wij uit van winst voor Feyenoord zonder tegengoals.

Voetbal accumulators

bet365 voetbal accumulators actie

Met de voetbal accumulators kun je tot 70% bonus pakken op combinatieweddenschappen binnen bepaalde voetbalcompetities. Dit geldt voor pre-matchs selecties van 3 of meer wedstrijden, alleen voor de 'standaard' winst, verlies, gelijkweddenchappen, of uitslag/beide teams scoren weddenschappen. Het bonuspercentage is afhankelijk van het aantal selecties. Om van deze promotie te kunnen profiteren dien je je vanzelfsprekend te registreren bij Bet365.

Voetbal accumulators - Bij de afhandeling van accumulators wordt er 5 - 70% extra toegevoegd aan je uitbetaling bij bet365. Alleen van toepassing op voor-de-wedstrijd accumulators met 3 of meer selecties op de standaardmarkten Eindresultaat, Beide teams scoren of Eindresultaat/beide teams scoren. Het extra percentage hangt van het aantal selecties. Maximale extra uitbetaling is €100.000. Wedrestricties en algemene voorwaarden gelden. Alleen voor nieuwe en in aanmerking komende klanten.

De beste odds om op in te zetten Feyenoord - Heracles

1
X
2
1
Bet365
1.29
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
X
Bet365
5.5
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
2
Bet365
10
De aanbieding bekijken
Wed nu!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Welkomstbonus aangeboden door Bet365 om te wedden op Feyenoord - Heracles Nu bij Bet365. Aanbieding met beperkte geldigheid
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.