Bet365
De aanbieding bekijken
Betcity
 €20  GRATIS!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Bet365   Schrijf je in !
Eredivisie • Dag 15
03/12/2021 14:00
Groningen
Groningen
1 - 1
Afgelopen
45' : 0 - 1
Zwolle
Zwolle

Wedtip Groningen - Zwolle

Gepubliceerd op 30 november 2021 om 17:00 - Gewijzigd op 1 december 2021 om 12:32

De 15e speelronde van de Eredivsie gaat vrijdagavond 3 december 2021 van start in Groningen, waar FC Groningen het in de Euroborg zal opnemen tegen de huidige rode lantaarn drager PEC Zwolle. Groningen kende tot nu toe een moeilijk seizoen waarin het maar nauwelijks op gang leek te kunnen komen. De laatste weken gloort er echter weer wat licht aan de noordelijke horizon. De ploeg van Danny Buijs heeft in zijn laatste 3 Eredivisie wedstrijden niet meer verloren en won zelfs zijn laatste 2. Heeft de jubilerende club nu dan definitief de weg omhoog ingeslagen?

Het verhaal van PEC Zwolle lijkt met de speelronde somberder te worden. De ploeg uit Overijssel heeft slechts 5 schamele puntjes weten te behalen in 14 wedstrijden en heeft een al even beroerd doelsaldo van 7 voor en maar liefst 26 tegen. De recente trainerswissel heeft tot nog toe niet veel uitgehaald. Net als de eerste 4 wedstrijden onder Art Langeler heeft de ploeg in de eerste 2 wedstrijden onder Dick Schreuder het net nog niet kunnen vinden. Toegegeven, Schreuder debuteerde tegen Feyenoord (4-0), maar wist in zijn volgende wedstrijd ook niet te scoren. Tegen RKC bleef het in eigen huis op 0-0 steken, ondanks een uitgelezen kans van aanwinst Daishawn Redan om de ploeg vanaf de stip op 1-0 te zetten. 

Belangrijke punten Groningen - Zwolle

key points iconFC Groningen is reeds 3 Eredivsie-wedstrijden ongeslagen.

key points iconPEC Zwolle is met slechts 7 doelpunten de minst productieve ploeg van de Eredivisie.

key points iconIn 8 van de laatste 10 wedstrijden van PEC vielen minder dan 4.5 kaarten.

Voorspelling Groningen - Zwolle

FC Groningen heeft een uitgelezen kans om de goede reeks van 2 op rij gewonnen wedstrijden (Go Ahead Eagles 0-1; Fortuna Sittard 1-4) een goed vervolg te geven tegen de hekkensluiter. PEC Zwolle heeft weliswaar nog niet gescoord onder Dick Schreuder, maar heeft na 2 wedstrijden onder de nieuwe trainer in elk geval al 1 punt behaald, iets waar de vorige trainer meer wedstrijden voor nodig had. Wij zien PEC Zwolle echter niet stunten bij Groningen, dat na 2 gewonnen uitwedstrijden inmiddels behoorlijk wat vertrouwen heeft getankt. Wij verwachten dat Groningen met minstens 2 goals verschil wint.

Teruggave inzet bij 0-0 uitslag

Bet365 promotie - geld terug bij 0-0

Stel je plaatst een pre-match weddenschap op een correcte score, de winnaar na 45 of 90 minuten, of een combinatie van resultaat en doelpunt van een speler. Eindigt de wedstrijd in een 0-0, en had je dit niet voorspeld? Dan ontvang je je inzet terug. Een mooie actie bij bet365, waar je vanzelfsprekend wel een Bet365 account voor nodig hebt. Registreren bij Bet365 gaat gelukkig snel en eenvoudig.

Afhandeling bij een doelpuntloos gelijkspel. Je krijgt je inzet terug voor voetbalwedstrijden die in 0-0 eindigen bij bet365. Van toepassing op verliezende voor-de-wedstrijd weddenschappen de markten Juiste uitslag, Rust/volledige speeltijd of Scorecast. Wedrestricties en algemene voorwaarden gelden. Alleen voor nieuwe en in aanmerking komende klanten.

De beste odds om op in te zetten Groningen - Zwolle

1
X
2
1
Bet365
1.95
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
X
Bet365
3.4
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
2
Bet365
4.1
De aanbieding bekijken
Wed nu!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Welkomstbonus aangeboden door Bet365 om te wedden op Groningen - Zwolle Nu bij Bet365. Aanbieding met beperkte geldigheid
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.