Eerste Divisie • Dag 7
17/09/2021 14:00
NAC
NAC
1 - 2
Afgelopen
45' : 1 - 1
Emmen
Emmen

Wedtip NAC - Emmen

Voorspelling NAC Emmen gepubliceerd op 14 september 2021 om 19:07 - modifiedat 17 september 2021 om 15:25

NAC Breda mag in het eigen Rat Verlegh Stadion FC Emmen ontvangen aanstaande vrijdag. Het seizoen verloopt voor Maurice Steijn en zijn troepen verloopt dramatisch tot nu toe. Vorige week werd dit nog wat extra in de verf gezet met een 6-3 nederlaag op het veld van Jong Ajax, de nummer 16 van vorig seizoen. Na 6 wedstrijden telt NAC Breda nog maar 6 punten en kon het nog maar 1 wedstrijd winnen. De Graaf en kapitein Seuntjens waren achteraf dan ook bikkelhard voor de eigen ploeg achteraf in de media en spraken van een nooit eerder geziene blamage.

FC Emmen dat vorig seizoen uit de Eredivisie zakt kent ook een zeer matige start met slechts 7 punten uit 6 wedstrijden waardoor ze nu op de 13e plaats staan. Het won twee wedstrijden en kon eenmaal gelijk spelen, de overige partijen gingen verloren. Trainer Dick Lukkien heeft dus nog veel werk voor de boeg. De overwinning vorige week waarbij MVV Maastricht met 7-1 naar huis gestuurd werd zal hun echter wel deugd gedaan hebben.

Belangrijke punten NAC - Emmen

key points iconCrisis bij NAC Breda.

key points iconVertrouwen bij FC Emmen na monsterzege?

key points iconNAC Breda tweede hoogste aantal tegendoelpunten.

Voorspelling NAC - Emmen

NAC Breda heeft op dit moment het tweede hoogste aantal tegendoelpunten (12) uit de competitie tegen gehad. De verdediging staat op wankelen en de pandoering op het veld van Jong Ajax doet op weinig beterschap hopen. Bovendien zijn er ook de tal van extrasportieve problemen binnenin de club die blijven wegen. Wij gaan voor FC Emmen Draw No Bet.

Welkomstbonus aangeboden door Toto om te wedden op NAC - Emmen Nu bij Toto. Aanbieding met beperkte geldigheid
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.