Bet365
De aanbieding bekijken
Betcity
 €20  GRATIS!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Bet365   Schrijf je in !
Eredivisie • Dag 11
31/10/2021 09:30
NEC
NEC
3 - 0
Afgelopen
45' : 1 - 0
Groningen
Groningen

Wedtip NEC - Groningen

Gepubliceerd op 27 oktober 2021 om 16:08 - Gewijzigd op 27 oktober 2021 om 16:02

Op zondagmiddag 31 oktober speelt NEC in de elfde speelronde van de Eredivisie tegen FC Groningen. NEC won vorige week verrassend de uitwedstrijd tegen FC Twente. In een gelijkopgaande wedstrijd was het in de slotfase invaller Javier Vet die de 1-2 eindstand op het scorebord zette. De Nijmegenaren herstelden zich hiermee goed van de nederlaag die het de week daarvoor in eigen stadion leed tegen aartsrivaal Vitesse. Het zal hoe dan ook een bijzondere wedstrijd worden in de Goffert, aangezien het stadion volledig leeg zal zijn. Dit in verband met het instorten van een van de uit tribunes na de wedstrijd tegen Vitesse. De Nijmegenaren staan momenteel op een keurige plek in de competitie. 

Net als de tegenstander van vandaag won FC Groningen vorig weekend verrassend van een tegenstander die normaal gezien sterker mag worden geacht. De 'trots van het Noorden' won in de eigen Euroborg eindelijk weer eens een wedstrijd, tegen niemand minder dan AZ. Het was alweer van de eerste speeldag geleden dat de Groningers weer eens winnend van het veld konden stappen. Het was tevens de eerste thuisoverwinning van het seizoen voor de ploeg van Danny Buys. Doelpuntemakers in de wedstrijd tegen AZ waren Cyril Ngonge, die met een fantastische hakbal waarschijnlijk de goal van het seizoen nu al heeft gescoord en Michael de Leeuw, die knap profiteerde van een fout achterin bij de Alkmaarders en de einstand op 2-0 bepaalde.

Belangrijke punten NEC - Groningen

key points iconFC Groningen is 6 wedstrijden tegen NEC ongeslagen.

key points iconNEC kreeg in de laatste 7 wedstrijden steeds minimaal 1 goal tegen.

key points iconFC Groningen is 3 wedstrijden op rij ongeslagen.

Voorspelling NEC - Groningen

Het zal vreemd aanvoelen voor de spelers wanneer ze op zondagmiddag het veld in een leeg Goffert stadion zullen betreden. Beide ploegen willen de goede lijn van hun vorige wedstrijd graag doorzetten. De Nijmegenaren zijn uit doorgaans sterker dan thuis. Van hun 4 gewonnen wedstrijden deden ze het 3 keer buitenshuis. Groningen moet doorpakken wil het de onderste regionen van de Eredivisie achter zich laten. Wij verwachten een gelijkspel waarin beide ploegen zullen scoren.

De beste odds om op in te zetten NEC - Groningen

1
X
2
1
Bet365
2.55
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
X
Bet365
3.4
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
2
Bet365
2.63
De aanbieding bekijken
Wed nu!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Welkomstbonus aangeboden door Bet365 om te wedden op NEC - Groningen Nu bij Bet365. Aanbieding met beperkte geldigheid
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.