Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

29 november 2022 - 10:00 

- Dag 3

Wereld - WK

Nederland Qatar
Nederland
Nederland
VS
Qatar
Qatar

Wedtip :

Nederland -1 Asian Handicap

Quotering : 1.44

Welkomstaanbieding

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Wedtip Nederland - Qatar (WK)

 door Arjan |

Na een teleurstellende 1-1 uitslag tegen Ecuador wist Nederland zich in de vorige speelronde niet direct te plaatsen voor de achtste finale. In deze derde en laatste speelronde binnen de groepsfase zal Nederland dan ook op 29 november tegen Qatar in het Al Bayt Stadium een overwinning moeten bewerkstelligen om zich van de volgende rond te verzekeren, waarbij de eerste plek ook nog geen garantie is. De stad Al Khor zal dan ook een belangrijke plek worden voor Oranje om haar WK hoop verder te brengen tegen het eerste land dat werd uitgeschakeld dit toernooi.
Bonus Aangeboden 

Nu bij Bet365. Aanbieding met beperkte geldigheid

De beste odds om op in te zetten

Goksite 1 X 2 Maximale bonus van
Bet365
1.18 7 15
Unibet
1.2 6.75 17
ZEbet
1.13 7.75 20
Betcity
1.22 6.4 17
De alle Nederland - Qatar odds bekijken Bonus Aangeboden 

Nu bij Bet365. Aanbieding met beperkte geldigheid

Wanneer we kijken naar de quoteringen die zijn toegewezen aan deze wedstrijd wordt snel duidelijk wie de favoriet is. Met een quotering van 1.14 wordt Nederland gezien als een enorm grote favoriet, waarbij deze quotering aantoont dat Oranje niet al te veel moeite zou moeten hebben met Qatar. Het gastland is dan ook een grote underdog met een quotering van 21.00, terwijl een gelijkspel niet als heel waarschijnlijk wordt gezien met een quotering van 8.00.

Vorm

Klassement

1e
Nederland
WK Groep A
4e
Qatar

De laatste resultaten

Nederland
Nederland De laatste resultaten
G W W W W G

25 nov. 2022 - WK

Nederland
1 :  1
Ecuador

21 nov. 2022 - WK

Senegal
0 :  2
Nederland

25 sep. 2022 - Nations League

Nederland
1 :  0
België

22 sep. 2022 - Nations League

Polen
0 :  2
Nederland

14 jun. 2022 - Nations League

Nederland
3 :  2
Wales

11 jun. 2022 - Nations League

Nederland
2 :  2
Polen
Qatar
Qatar De laatste resultaten
G W W W V V

25 nov. 2022 - WK

Qatar
1 :  3
Senegal

20 nov. 2022 - WK

Qatar
0 :  2
Ecuador

9 nov. 2022 - Vriendschappelijke Wedstrijd

Albanië
0 :  1
Qatar

5 nov. 2022 - Vriendschappelijke Wedstrijd

Qatar
2 :  1
Panama

23 okt. 2022 - Vriendschappelijke Wedstrijd

Qatar
2 :  0
Guatemala

27 sep. 2022 - Vriendschappelijke Wedstrijd

Chili
2 :  2
Qatar

Analyse van de vorm

Ondanks de teleurstellende uitslag tegen Ecuador is Nederland nog altijd in relatief goede vorm. Het elftal is nog steeds ongeslagen sinds haar EK uitschakeling in de zomer van 2021, waarbij het wedstrijden aanvallend en verdedigend naar zich toe kan slepen. De Nations League groepsfase richting het WK zag Nederland onder andere 4-1 en 3-2 overwinningen bewerkstelligen. Echter, is Nederland dit weekend in aanvallend opzicht nog niet overtuigend geweest, waarbij het elftal na de vroege 1-0 tegen Ecuador weinig aanvallend in te brengen had. 

Voor Qatar is het WK simpelweg slecht verlopen. Na het eerste gastland ooit dat de openingswedstrijd verloor was Qatar ook het eerste land dat werd uitgeschakeld dit WK. Ondanks dat de aanloop naar het WK Qatar wist te winnen van zwakkere oppositie is het WK een ander verhaal waarbij het totaal niks in te brengen oogt te hebben. Met slechts 3 schoten op doel binnen haar 2 wedstrijden en verdedigend zwak spel oogt het waarschijnlijk dat Qatar ook weer moeite te gaan met Nederland.

Bonus Aangeboden 

Nu bij Bet365. Aanbieding met beperkte geldigheid

Opstelling von teams

Nederland

Tactisch plan : 3 - 4 - 1 - 2

23
A Noppert
2
J Timber
4
V Van Dijk
5
N Ake
22
D Dumfries
20
T Koopmeiners
24
K Taylor
17
D Blind
11
S Berghuis
19
W Weghorst
18
V Janssen
11
A Afif
9
M Muntari
7
A Alaaeldin
12
K Boudiaf
8
A Asad
14
H Ahmed
3
A Hassan
16
B Khoukhi
2
P Miguel
13
M Khidir
22
M Barsham

Tactisch plan : 5 - 3 - 2

Qatar

Analyse van de selectie

Zonder enige nieuwe blessures of schorsingen in deze wedstrijd zullen beide elftallen mits er bondscoach wijzigingen plaatsvinden waarschijnlijk met dezelfde elftallen starten als in de tweede wedstrijd. Voor Nederland oogt de rechtsback positie een open competitie te zijn tussen de Ligt en Timber, waarbij ook de basisrol van doelman Andries Noppert nog altijd niet verzekerd is. De kracht van Oranje zijn grotendeels haar jongere spelers, waarbij Cody Gakpo in de aanval een belangrijke factor is van het scorende vermogen, terwijl Frenkie de Jong een centrale schakel is op het middenveld. Echter, mag ook de rol van Memphis Depay als invaller niet onderschat worden. 

Voor Qatar is het WK tot dusverre een verhaal van teleurstellingen. Op geen enkel vlak weet het gastland te imponeren waarbij er ook weinig individuele talenten te bekennen zijn. Als Qatar in de wedstrijd tegen Nederland enige schijn van kans wilt maken zal het in haar achterhoede sterker moeten spelen, waarbij met name doelman Meshaal Aissa Barsham nog weinig heeft laten zien. Aanvallend gaat het echter niet veel beter.

Belangrijke punten Nederland - Qatar

  1. Nederland is 17 interlands op rij ongeslagen.
  2. Qatar heeft 5 tegendoelpunten geïncasseerd in haar 2 WK wedstrijden.
  3. Nederland heeft in ieder van haar laatste 10 interlands weten te scoren.
  4. Nederland hield in 3 van haar laatste 4 interlands de nul.
  5. Qatar heeft 2 keer gescoord in haar laatste 3 interlands.
Bonus Aangeboden 

Nu bij Bet365. Aanbieding met beperkte geldigheid

Voorspelling

In deze laatste speelronde binnen de groepsfase oogt Qatar net als in haar voorgaande 2 wedstrijden weinig kans te maken. Ondanks dat Nederland tot dusverre dit WK nog geen overtuigend spel heeft geleverd zal de ploeg van Louis van Gaal met haar aanvallend en verdedigend vermogen weinig moeite moeten ervaren tegen een Qatarese ploeg die nog weinig heeft laten zien op dit toernooi. Nederland –1 Asian Handicap oogt dan ook een goede inzet, waarbij een overwinning van Oranje met 2 of meer doelpunten vereist is om te winnen.

Nu bij Bet365. Aanbieding met beperkte geldigheid

Andere interessante tips

Meer dan 2.5 doelpunten - quotering: 1.5 bij Bet365

Gezien het aanvallende talent dat Nederland bezit, en de situatie waarin het nog niet verzekerd is van de koppositie in de groep, zou een wedstrijd met minstens 3 doelpunten niet verbazen.

Nederland wint de eerste helft - quotering: 1.5 bij Bet365

Nederland zal deze wedstrijd waarschijnlijk sterk willen beginnen en vanaf de aftrap druk willen leggen op Qatar. Het oogt waarschijnlijk dat Nederland in de eerste helft een voorsprong neemt.

Bonus Aangeboden 

Voetbal accumulators

bet365 voetbal accumulators actie

Met de voetbal accumulators kun je tot 70% bonus pakken op combinatieweddenschappen binnen bepaalde voetbalcompetities. Dit geldt voor pre-matchs selecties van 3 of meer wedstrijden, alleen voor de 'standaard' winst, verlies, gelijkweddenchappen, of uitslag/beide teams scoren weddenschappen. Het bonuspercentage is afhankelijk van het aantal selecties. Om van deze promotie te kunnen profiteren dien je je vanzelfsprekend te registreren bij Bet365.

Voetbal accumulators - Bij de afhandeling van accumulators wordt er 5 - 70% extra toegevoegd aan je uitbetaling bij bet365. Alleen van toepassing op voor-de-wedstrijd accumulators met 3 of meer selecties op de standaardmarkten Eindresultaat, Beide teams scoren of Eindresultaat/beide teams scoren. Het extra percentage hangt van het aantal selecties. Maximale extra uitbetaling is €100.000. Wedrestricties en algemene voorwaarden gelden. Alleen voor nieuwe en in aanmerking komende klanten.

Veelgestelde vragen

De wedstrijd zal worden gespeeld om 16:00 Nederlands tijd, wat betekent dat het 18:00 zal zijn in Qatar.
De wedstrijden van het WK kunnen worden gevolgd op NPO 1, NOS.nl of in de NOS-app.
Bakary Gassama uit Gambia en zijn team hebben de leiding over de wedstrijd. Dit is zijn eerste wedstrijd op het WK. Hij floot eerder een wedstrijd van Nederland op een WK in 2014. Deze wedstrijd tegen Chili, met ook Van Gaal als coach, werd met 2-0 gewonnen met een doelpunt van Depay.

Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.

Profiteren van de Bet365 voetbal accumulators!
Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer