Europa Conference League • Group D Dag 1
16/09/2021 15:00
Randers FC
Randers FC
2 - 2
Afgelopen
45' : 1 - 2
AZ
AZ

Wedtip Randers FC - AZ

Voorspelling Randers FC AZ gepubliceerd op 13 september 2021 om 20:00 - modifiedat 13 september 2021 om 19:26

Na de onfortuinlijke 0-3 nederlaag tegen PSV dit weekend reist AZ af naar Denemarken om daar tegen de Randers FC te spelen in de eerste speelronde in de groepsfase van de Europa Conference League. De Alkmaarders spelen uitstekend momenteel uitstekend voetbal, maar zijn ongelukkig in de afwerking. De ploeg zag dit seizoen vele toppers vertrekken, waaronder international Teun Koopmeijners, die vlak voor het sluiten van de transfermarkt de overstap naar Atalanta Bergamo maakte. De ploeg van Pascal Jansen verloor in jammerlijk van Celtic in de voorronde van Europa League en speelt nu dus in de Conference League. AZ beleefde een uitstekende voorbereiding met winstpartijen tegen onder andere Panathinakos (3-0) en Real Sociedad (1-0). Maar met het vetrekken van de betere spelers begon het wat te haperen. De ploeg verloor in de Eredivisie van RKC en daarna volgde dus de uitschakeling tegen Celtic. 

Randers FC is niet de meest bekende Deense ploeg. De club werd pas in 2003 opgericht toen het als Randers Freja een doorstart maakte. Sindsdien won het 2 keer de Deense beker (waaronder vorig seizoen). De club verloor eveneens in de voorrondes van de Europa League. Tegen Galatasaray werd het 1-1 en 2-1 voor de Turken. In de Deense competitie begon het aanvankelijk goed, maar na twee nederlagen tegen Silkeborg (2-1) en FC Kopenhagen (0-2) is de ploeg inmiddels afgezakt naar de 4e plaats. De ploeg heeft de laatste 5 wedstrijden niet meer gewonnen en is er dus alles aan gelegen om thuis tegen AZ een goed resultaat neer te zetten.

Belangrijke punten Randers FC - AZ

key points iconRanders FC heeft al 5 wedstrijden niet gewonnen (3 keer verlies en 2 keer gelijk)

key points iconBeide teams kregen in de laatste 6 wedstrijden steeds minstens 1 goal tegen

key points iconAZ was in zijn laatste 6 wedstrijden de eerste die 1 goal tegen kreeg.

key points iconIn 5 van de laatste 6 wedstrijden van Randers FC scoorden beide ploegen.

Voorspelling Randers FC - AZ

AZ zal ondanks de nederlaag in de wedstrijd tegen PSV waarin het het beste van het spel had met vertrouwen afreizen naar Denemarken. De ploeg speelt goed en verzorgd voetbal. Het is slechts zaak dat voorhoede spelers Pavlidis, Abouchlal en Dany de Wit het vizier ditmaal wel op scherp hebben staan. Wij verwachten een doelpuntrijke wedstrijd, maar dat AZ aan het langste eind zal trekken.

De beste odds om op in te zetten Randers FC - AZ

1
X
2
1
Toto
4.35
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
X
Toto
3.9
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
2
Toto
1.84
De aanbieding bekijken
Wed nu!
Welkomstbonus aangeboden door Toto om te wedden op Randers FC - AZ Nu bij Toto. Aanbieding met beperkte geldigheid
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.