Bet365
De aanbieding bekijken
ZEbet
 €50  GRATIS!
Betcity
 €20  GRATIS!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Bet365   Schrijf je in !
KNVB Beker
18/01/2022 18:45
RKC Waalwijk
RKC Waalwijk
4 - 2
Afgelopen
45' : 1 - 2
ADO Den Haag
ADO Den Haag

Wedtip RKC Waalwijk - ADO Den Haag

Gepubliceerd op 16 januari 2022 om 14:32 - Gewijzigd op 18 januari 2022 om 15:12

Op dinsdagavond 18 januari 2022 speelt RKC Waalwijk in de achtste finale van de KNVB-beker in eigen huis tegen de huidige nummer 4 van de Keuken Kampioen Divisie, ADO Den Haag. RKC sloot afgelopen zaterdag zijn eerste wedstrijd na de winterstop winnend af. In Deventer won de ploeg van Joseph Oosting vrij gemakkelijk met 0-2 van Go Ahead Eagles. Met deze winst kwam er een einde aan een reeks van drie Eredivisie wedstrijden waarin het niet tot winst kwam. In de beker won de ploeg in de eerste ronde van streekgenoot Willem II (3-0) en in de tweede ronde werden de amateurs van de Harkemase Boys met 0-5 opzij gezet. 

Bezoekers ADO Den Haag zijn aan een uitstekende reeks bezig. De ploeg van Ruud Brood won zijn laatste 9 wedstrijden op rij. In de Keuken Kampioen Divisie staat de ploeg momenteel 4e met 41 punten uit 21 wedstrijden. Had de ploeg in het begin van het seizoen geen 6 punten aftrek gekregen vanwege de slechte financiële situatie, dan had het nu met 47 punten 2e gestaan in de KKD, op slechts 2 punten achterstand van koploper Volendam. Hoe dan ook, de Hagenezen doen het uitstekend en lijken vastbesloten om tot de laatste dag mee te doen om promotie. ADO speelde dit bekertoernooi alleen nog maar tegen amateurploegen en zal tegen Eredivisionist RKC wel serieus aan de bak moeten. Maar kansloos zijn allerminst. In de laatste ronde werd het tegen Gemert 4-2.

Belangrijke punten RKC Waalwijk - ADO Den Haag

key points iconADO won zijn laatste 9 wedstrijden op rij.

key points iconRKC wist de laatste 5 wedstrijden niet van ADO Den Haag te winnen.

key points iconADO was in 7 van zijn laatste 8 wedstrijden de ploeg die de score opende.

Voorspelling RKC Waalwijk - ADO Den Haag

Een hele interessante confrontatie in Waalwijk op dinsdag. De tegenstand van ADO zal voor RKC ongetwijfeld groter zijn dan in de vorige competitiewedstrijd tegen Go Ahead, ondanks het feit dat ADO een divisie lager speelt. Wij verwachten een open duel waarin aan beide kanten doelpunten zullen vallen,  waarin uiteindelijk verlengd zal gaan worden en die wellicht op strafschoppen zal uitlopen. Hoe dan ook, verwachten wij een gelijke stand aan het eind van de reguliere 90 minuten.

Voetbal accumulators

bet365 voetbal accumulators actie

Met de voetbal accumulators kun je tot 70% bonus pakken op combinatieweddenschappen binnen bepaalde voetbalcompetities. Dit geldt voor pre-matchs selecties van 3 of meer wedstrijden, alleen voor de 'standaard' winst, verlies, gelijkweddenchappen, of uitslag/beide teams scoren weddenschappen. Het bonuspercentage is afhankelijk van het aantal selecties. Om van deze promotie te kunnen profiteren dien je je vanzelfsprekend te registreren bij Bet365.

Voetbal accumulators - Bij de afhandeling van accumulators wordt er 5 - 70% extra toegevoegd aan je uitbetaling bij bet365. Alleen van toepassing op voor-de-wedstrijd accumulators met 3 of meer selecties op de standaardmarkten Eindresultaat, Beide teams scoren of Eindresultaat/beide teams scoren. Het extra percentage hangt van het aantal selecties. Maximale extra uitbetaling is €100.000. Wedrestricties en algemene voorwaarden gelden. Alleen voor nieuwe en in aanmerking komende klanten.

De beste odds om op in te zetten RKC Waalwijk - ADO Den Haag

1
X
2
1
Bet365
2.9
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
X
Bet365
3.6
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
2
ZEbet
3.5
bonus : €50 Als ADO Den Haag wint, ontvang je €50 X 3.5 = € 0
Wed nu!
Als ADO Den Haag wint, ontvang je €50 X 3.5 = € 0
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Andere weddenschappen

Ook bekijken
16/05 20:45
Juventus Lazio Roma
18/05 21:00
Eintracht Frankfurt Glasgow Rangers
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.