Bet365
De aanbieding bekijken
Betcity
 €20  GRATIS!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Bet365   Schrijf je in !
Eredivisie • Dag 11
31/10/2021 11:45
RKC Waalwijk
RKC Waalwijk
0 - 1
Afgelopen
45' : 0 - 0
Cambuur
Cambuur

Wedtip RKC Waalwijk - Cambuur

Gepubliceerd op 27 oktober 2021 om 18:00 - Gewijzigd op 27 oktober 2021 om 17:30

RKC Waalwijk ontvangt op zondagmiddag in het eigen Mandenmakers Stadion promovendus Cambuur Leeuwarden. De Waalwijkers wisten in de vorige speelronde weer eens wedstrijdje te winnen. In eigen huis was het in de 89e minuut Sven Kramer die zijn oude ploeg Sparta de das omdeed en RKC de eerste winst sinds de eerste speeldag bezorgde. De ploeg van Joseph Oosting kon de punten uitstekend gebruiken en staat inmiddels met 10 punten uit 10 wedstrijden op de dertiende plek. Hoewel het de eerste winstpartij sinds speelronde 1 was, moet ook gezegd worden dat de ploeg eveneens drie wedstrijden achter elkaar ongeslagen is en het twee weken in de Kuip met 2-2 gelijkspeelde tegen Feyenoord. 

Cambuur Leeuwarden doet het nog altijd boven verwachting goed in zijn eerste seizoen terug in de Eredivisie. De ploeg van Henk de Jong staat momenteel op de 12e plek. Cambuur verloor in de vorige speelronde in eigen huis tegen met 2-3 tegen Feyenoord in een uiterst vermakelijke wedstrijd. De ploeg wist twee keer te scoren, maar kwam na de 2-3 van Tyrell Malacia eigenlijk niet meer aan te pas. De Friezen spelen op donderdag nog een bekerwedstrijd tegen de amateurs van Ajax in de ArenA. Tegenstander RKC neemt het thuis op tegen streekgenoot Willem II. Beide wedstrijden zijn bij het schrijven van dit artikel nog niet gespeeld. De verliespartij tegen Feyenoord was wel alweer de derde op rij voor de Friezen. Er zal dus een goed resultaat moeten worden neergezet in Waalwijk, wil het niet té ver afzakken op de ranglijst.

Belangrijke punten RKC Waalwijk - Cambuur

key points iconCambuur Leeuwarden is reeds 9 wedstrijden ongeslagen tegen RKC

key points iconRKC is 3 Eredivisie wedstrijden achter elkaar ongeslagen.

key points iconIn 7 van zijn laatste 9 wedstrijden was RKC de ploeg die de score opende.

Voorspelling RKC Waalwijk - Cambuur

RKC weet weer wat het is om te winnen en kan bogen op goed spel in zijn laatste 2 wedstrijden. Cambuur zit een beetje in een dip en zou bij verlies in Waalwijk ongemakkelijk dicht bij de gevarenzone komen. Wij verwachten dat de ploeg van De Jong de rug zal rechten en de drie punten mee terug naar Friesland zal nemen.

De beste odds om op in te zetten RKC Waalwijk - Cambuur

1
X
2
1
Bet365
2.5
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
X
Bet365
3.5
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
2
Bet365
2.63
De aanbieding bekijken
Wed nu!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.