Champions League • Group D Dag 1
15/09/2021 12:45
Sheriff Tiraspol
Sheriff Tiraspol
2 - 0
Afgelopen
45' : 1 - 0
Sjachtar Donetsk
Sjachtar Donetsk

Wedtip Sheriff Tiraspol - Sjachtar Donetsk

Voorspelling Sheriff Tiraspol Sjachtar Donetsk gepubliceerd op 13 september 2021 om 19:13 - modifiedat 13 september 2021 om 20:13

In het Sheriff Stadion in Tiraspol in Moldavië mag FC Sheriff Tiraspol zich opmaken om als eerste ploeg ooit uit Moldavië om deel te nemen aan de UEFA Champions League. Voor de buitenwereld is Sheriff Tiraspol wellicht niet zo gekend maar in de eigen competitie domineert het al decennia lang de competitie met 18 landstitels in de laatste 20 seizoenen. In de voorrondes wist het achtereenvolgens de volgende ploegen uit te schakelen: KS Teuta uit Albanië, FA Alashkert uit Armenië, Rode Ster Belgrado uit Servië, en Dinamo Zagreb uit Kroatië, toch twee kleppers die twee laatste. In eigen land staat het op dit moment met 3 wedstrijden minder gespeeld momenteel op een 5e plaats waarbij het 1 wedstrijd verloor van de 5 wedstrijden die voor de rest telkens gewonnen werden.Shakhtar Donetsk mag tevens terugkijken op een knappe kwalificatiecampagne waarbij het het Belgische KRC Genk en het Franse AS Monaco wist uit te schakelen. De Italiaanse succescoach Roberto De Zerbi kan dus alvast 1 doel afvinken. Met Braziliaanse sterspelers zoals Tete, Pedrinho en Patrick lijkt het kwaliteitsverschil met FC Sheriff toch zeer groot te zijn. Vorig seizoen eindigde Shakhtar 3e in de groepsfase van de UEFA Champions League waarbij het in de groep zat met Inter Milaan, Real Madrid, en Borussia Mönchengladbach. Het eindigde met een gelijk aantal punten als Mönchengladbach maar moest het in de onderlinge confrontaties afleggen tegen de Duitsers. In de UEFA Europa League ging het er vervolgens uit tegen het Italiaanse AS Roma dat te sterk was in de 1/16e finales.

Belangrijke punten Sheriff Tiraspol - Sjachtar Donetsk

key points iconShakhtar veel Europese ervaring.

key points iconKwaliteitsverschil is groot.

key points iconShakhtar overtuigend tijdens kwalificatiecampagne.

Voorspelling Sheriff Tiraspol - Sjachtar Donetsk

Hoewel het natuurlijk een mooi verhaal is wat FC Sheriff Tiraspol neerzet, elk sprookje kent zijn einde. Het verschil in niveau is zeer hoog en er is ook de stevige reputatie van de bezoekers die toch al hun strepen verdiende op het hoogste Europese niveau. Wij gaan daarom voor een uitoverwinning.

 

De beste odds om op in te zetten Sheriff Tiraspol - Sjachtar Donetsk

1
X
2
1
Toto
3.75
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
X
Toto
3.1
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
2
Toto
2.17
De aanbieding bekijken
Wed nu!
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.