Bet365
De aanbieding bekijken
Betcity
 €20  GRATIS!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Bet365   Schrijf je in !
Eredivisie • Dag 11
31/10/2021 07:15
Sparta
Sparta
0 - 1
Afgelopen
45' : 0 - 0
Feyenoord
Feyenoord

Wedtip Sparta - Feyenoord

Gepubliceerd op 27 oktober 2021 om 15:00 - Gewijzigd op 27 oktober 2021 om 14:32

De vroege zondagmiddag wedstrijd in de elfde speelronde van de Eredivisie is de Rotterdamse derby. Op het Kasteel ontvangt het Sparta van Henk Fräser de grote broer uit Zuid, Feyenoord. Sparta beleeft tot nog toe een moeilijk seizoen. De ploeg staat op de zeventiende plek in de Eredivisie en verloor vorig weekend jammerlijk in de slotfase met 1-0 tegen RKC. En door de verrassende winst van PEC Zwolle op Heracles voelt het nu de hete adem van de hekkensluiter direct in de nek. De Spartanen wisten dit seizoen slechts één keer een wedstrijd winnend af te sluiten: op 12 september won het met 3-1 thuis van Fortuna Sittard. Sindsdien speelde het drie maal gelijk en verloor het vier maal. Bovendien is het na Cambuur Leeuwarden en Go Ahead Eagles met 18 tegendoelpunten de meest gepasseerde ploeg in de Eredivisie. 

Stadgenoot Feyenoord staat momenteel op een vierde plek in de ranglijst, op 1 punt achterstand van FC Utrecht en 2 punten achterstand op PSV die beiden één wedstrijd meer gespeeld hebben. De Rotterdammers profiteerden de vorige speelronde optimaal van het verlies van PSV in Amsterdam door in Friesland in een vermakelijke wedstrijd Cambuur Leeuwarden met 2-3 te verslaan. De ploeg uit Rotterdam-Zuid doet het ondanks de lage verwachtingen en de financiële perikelen onder trainer Arne Slot eigenlijk best goed. Zo staat het qua aantal verliespunten tweede en is het na Ajax met 25 doelpunten de meest productieve ploeg in de Eredivisie. 

Belangrijke punten Sparta - Feyenoord

key points iconFeyenoord is al 7 wedstrijden ongeslagen in de Rotterdamse derby

key points iconSparta heeft in zijn laatste 11 wedstrijden geen enkele keer de 0 weten te houden.

key points iconIn de laatste 8 wedstrijden van Feyenoord vielen meer dan 2.5 goals.

Voorspelling Sparta - Feyenoord

Voor Sparta zou winst op de stadgenoot ideaal zijn om het seizoen weer op gang te brengen. Makkelijker gezegd dan gedaan. Feyenoord zal in de lastige gewonnen uitwedstrijd tegen Cambuur vertrouwen hebben getankt om ook op het Kasteel een goed resultaat neer te zetten. Wij gaan uit van winst van Feyenoord met minstens 2 goals verschil.

De beste odds om op in te zetten Sparta - Feyenoord

1
X
2
1
Bet365
5.75
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
X
Bet365
4.2
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
2
Bet365
1.5
De aanbieding bekijken
Wed nu!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Welkomstbonus aangeboden door Bet365 om te wedden op Sparta - Feyenoord Nu bij Bet365. Aanbieding met beperkte geldigheid
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.