Jupiler Pro League • Dag 3
08/08/2021 07:30
Standard Luik
Standard Luik
2 - 5
Afgelopen
45' : 0 - 2
Antwerp FC
Antwerp FC

Wedtip Standard Luik - Antwerp FC

Voorspelling Standard Luik Antwerp FC gepubliceerd op 4 augustus 2021 om 11:16 - modifiedat 4 augustus 2021 om 11:35

Standard kan terugblikken op een gevleide overwinning op het veld van Zulte Waregem (1-2) afgelopen weekend. Na een discutabele strafschop kwam het op voorsprong waarna het na de gelijkmaker van de thuisploeg een hele wedstrijd onderlag. Alsnog via een klasseflits van invaller Tapsoba wist het nog de 3 punten mee naar huis nemen. Een 4/6 met een moeilijk programma is een behoorlijk rapport tot nu toe voor trainer Leye en zijn troepen. Het spelniveau moet wel omhoog. Van z’n laatste 5 thuiswedstrijden speelde het 4 keer gelijk en won het eenmaal.

Antwerp en trainer Brain Priske kunnen niets anders dan teleurgesteld zijn. Met twee nederlagen tegen respectievelijk KV Mechelen (3-2) en KV Kortrijk (0-1) krijgt het voorlopig een dikke onvoldoende. Een 0/9 is absoluut te vermijden voor Priske en zijn troepen. We weten hoe vlug het stoeltje kan wankelen bij de oudste club van het land waar de verwachtingen torenhoog zijn. Antwerp zal extra voorzichtig aan deze partij beginnen en vermoedelijk op voorhand graag een handtekening zetten voor een gelijkspel. Van z’n laatste 5 uitwedstrijden verloor Antwerp 4 keer en won het eenmaal op het veld van het gedegradeerde Moeskroen.

Belangrijke punten Standard Luik - Antwerp FC

key points iconTrainer Priske van Antwerp kan nieuwe nederlaag niet permitteren.

key points iconThuisploeg ondanks degelijke start nog sterk op zoek naar vorm.

key points iconBeide ploegen op papier aan elkaar gewaagd.

Voorspelling Standard Luik - Antwerp FC

De thuisploeg heeft meer vertrouwen dan de tegenstander maar dat is eerder door de resultaten dan door het geleverde spel. Wij zien Antwerp slagen in zijn opzet om op slinkse wijze een punt te halen.

De beste odds om op in te zetten Standard Luik - Antwerp FC

1
X
2
1
Toto
2.16
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
X
Toto
3.55
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
2
Toto
3.25
De aanbieding bekijken
Wed nu!
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.