Bet365
De aanbieding bekijken
Betcity
 €20  GRATIS!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Bet365   Schrijf je in !
Eredivisie • Dag 19
16/01/2022 06:15
Utrecht
Utrecht
0 - 3
Afgelopen
45' : 0 - 3
Ajax
Ajax

Wedtip Utrecht - Ajax

Gepubliceerd op 12 januari 2022 om 20:00 - Gewijzigd op 13 januari 2022 om 10:59

De vroege zondagwedstrijd in de eerste speelronde na de winterstop in de Eredivisie is er een om je vingers bij af te likken. FC Utrecht ontvangt Ajax in de Galgenwaard. FC Utrecht leek zich in de eerste seizoenshelft serieus te gaan mengen in de strijd om de bovenste drie plekken, maar na een matige decembermaand is men weer met beide voetjes op aarde. Na verliespartijen in november tegen promovendus Cambuur (2-1) en Vitesse (2-1) wist het in december helemaal geen wedstrijd meer te winnen. Inmiddels is de ploeg van René Hake afgezakt naar de 7e plek. Tegen de aartsrivaal uit Amsterdam hebben de Domstedelingen de kans om hun seizoen weer op de rails te krijgen. Utrecht is dit seizoen de eerste ploeg geweest die het bij vlagen weergaloze Ajax heeft kunnen verslaan. In Amsterdam werd het 0-1.

De Amsterdammers komen op bezoek bij Utrecht met een doelsaldo van 56 voor en 4 tegen. Toch staat de ploeg van Ten Hag slechts 2e op de ranglijst, met 1 punt achterstand op koploper PSV. Ajax zit momenteel nog in Champions League als de KNVB-beker en weet dat er een loodzware tweede seizoenshelft voor de deur staat. Een van de kritiekpunten dit seizoen op de 'Godenzonen' is dat ze zich voor de vaderlandse competitie minder goed lijken te kunnen opladen dan voor de Europese wedstrijden. Willen de Amsterdammers een goed resultaat halen in de Galgenwaard tegen 'Angstgegner' FC Utrecht zal het echter de volle 100% moeten geven. Voordeel voor de Amsterdammers is wel dat het fanatieke Utrechtste publiek vanwege de coronamaatregelen afwezig zal zijn.

Belangrijke punten Utrecht - Ajax

key points iconUtrecht heeft zijn laatste 5 wedstrijden niet gewonnen.

key points iconUtrecht is tegen Ajax de laatste 2 onderlinge duels ongeslagen.

key points iconAjax hield in 9 van zijn laatste 10 Eredivisie wedstrijden de 0.

Voorspelling Utrecht - Ajax

Een mooi affiche voor de vroege zondagmiddag is het zeker. Echter zonder het doorgaans zo fanatieke Utrechtse publiek dat de Domstedelingen tegen Ajax naar voren schreeuwt, gaat het hoe dan ook natuurlijk een andere wedstrijd worden. Wij verwachten een duel waarin beide ploegen afwachtend zullen beginnen en weinig zullen weggeven. Uiteindelijk zal de individuele klasse van de Amsterdammers echter de doorslag geven. Wij verwachten een overwinning van Ajax met het minimale verschil.

Voetbal accumulators

bet365 voetbal accumulators actie

Met de voetbal accumulators kun je tot 70% bonus pakken op combinatieweddenschappen binnen bepaalde voetbalcompetities. Dit geldt voor pre-matchs selecties van 3 of meer wedstrijden, alleen voor de 'standaard' winst, verlies, gelijkweddenchappen, of uitslag/beide teams scoren weddenschappen. Het bonuspercentage is afhankelijk van het aantal selecties. Om van deze promotie te kunnen profiteren dien je je vanzelfsprekend te registreren bij Bet365.

Voetbal accumulators - Bij de afhandeling van accumulators wordt er 5 - 70% extra toegevoegd aan je uitbetaling bij bet365. Alleen van toepassing op voor-de-wedstrijd accumulators met 3 of meer selecties op de standaardmarkten Eindresultaat, Beide teams scoren of Eindresultaat/beide teams scoren. Het extra percentage hangt van het aantal selecties. Maximale extra uitbetaling is €100.000. Wedrestricties en algemene voorwaarden gelden. Alleen voor nieuwe en in aanmerking komende klanten.

De beste odds om op in te zetten Utrecht - Ajax

1
X
2
1
Bet365
7
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
X
Bet365
5.5
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
2
Bet365
1.4
De aanbieding bekijken
Wed nu!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Welkomstbonus aangeboden door Bet365 om te wedden op Utrecht - Ajax Nu bij Bet365. Aanbieding met beperkte geldigheid
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.