Bet365
De aanbieding bekijken
Betcity
 €20  GRATIS!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Bet365   Schrijf je in !
Eredivisie • Dag 11
31/10/2021 11:45
Utrecht
Utrecht
5 - 1
Afgelopen
45' : 2 - 1
Willem II
Willem II

Wedtip Utrecht - Willem II

Gepubliceerd op 27 oktober 2021 om 17:00 - Gewijzigd op 27 oktober 2021 om 16:56

FC Utrecht speelt op zondagmiddag 15:45 in de eigen Galgenwaard tegen Willem II. Beide ploegen doen het bovengemiddeld goed. Utrecht staat momenteel derde in de Eredivisie. De ploeg van René Hake verloor twee weken geleden nog kansloos met 5-1 van AZ, maar maakte die misstap vorige week goed door thuis met 2-1 van Heerenveen te winnen. Het kostte de Domstedelingen wel de nodige moeite maar het hield de drie punten uiteindelijk wel 'gewoon' in Utrecht. Eerder deze week won Utrecht in de KNVB ook eenvoudig van de amateurs van SteDoCo met 0-5. De wedstrijd tegen AZ was de enige wedstrijd in de laatste 7 die het verloor. 

Willem II staat op een verrassende vijfde plaats in de vaderlandse competitie, een plek die aan het eind van de rit recht zou geven op de play-offs voor Europees voetbal of misschien wel meer. De Tilburgers begonnen het seizoen geweldig, maar de laatste weken is de klad er wel een beetje in gekomen. Zo wist de ploeg van Fred Grim zijn laatste drie wedstrijden niet meer te winnen. Het verloor van Heracles (3-2) en speelde vervolgens gelijk tegen FC Twente (1-1) en Fortuna Sittard (1-1). De Tilburgers spelen net als Utrecht een midweekse bekerwedstrijd, maar de tegenstander is wel een stukje zwaarder. De Tilburgers reizen af naar Waalwijk om daar tegen RKC te spelen (op het moment van schrijven nog niet gespeeld). 

Belangrijke punten Utrecht - Willem II

key points iconWillem II wist al 3 Eredivisie wedstrijden niet meer te winnen.

key points iconFC Utrecht was in 9 van zijn laatste 10 wedstrijden tegen Willem II de ploeg die de score opende.

key points iconIn 7 van de laatste 8 wedstrijden van FC Utrecht werden er meer dan 2.5 goals gescoord.

Voorspelling Utrecht - Willem II

FC Utrecht lijkt nog steeds in een goede flow te zitten. De 5-1 nederlaag tegen AZ lijkt een incident te zijn geweest. Willem II wil na drie wedstrijden zonder winst weer eens de drie punten mee naar huis nemen. Wij gaan uit van een overwinning voor het thuisspelende Utrecht dat in tegenstelling tot de ploeg uit Tilburg geen zware midweekse bekerwedstrijd achter de rug heeft.

De beste odds om op in te zetten Utrecht - Willem II

1
X
2
1
Bet365
1.4
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
X
Bet365
4.75
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
2
Bet365
7.5
De aanbieding bekijken
Wed nu!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Welkomstbonus aangeboden door Bet365 om te wedden op Utrecht - Willem II Nu bij Bet365. Aanbieding met beperkte geldigheid
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.