Europa Conference League
05/08/2021 13:00
Vitesse
Vitesse
2 - 2
Afgelopen
45' : 1 - 0
Dundalk
Dundalk

Wedtip Vitesse - Dundalk

Voorspelling Vitesse Dundalk gepubliceerd op 3 augustus 2021 om 12:40 - modifiedat 3 augustus 2021 om 12:42

Vitesse speelt donderdag in de derde voorronde van de Conference League tegen het Ierse Dundalk FC. De return staat volgende week op het programma. Dundalk speelde in de vorige voorronde tegen Levadia Tallinn uit Estland. De Ieren speelden de eerste thuiswedstrijd gelijk met 2-2, waarna het in Estland met 1-2 won. Dundalk FC moest tot en met de 92e minuut wachten voordat het de winnende treffer maakte (doelpunt Will Patching). Dundalk FC werd vorig seizoen derde in de Ierse competitie, maar won het bekertoernooi. In dit huidige seizoen, dat sinds maart onderweg is, staat Dundalk 7e van de 10, geen grootse prestatie.

Voor Vitesse begint het seizoen pas echt tegen Dundalk. De eerste competitiewedstrijd wordt pas volgende week zondag gespeeld tegen PEC Zwolle. De ploeg van Thomas Letsch presteerde vorig seizoen uitstekend en eindigde op een vierde plaats. Sterkhouders Bazoer en Tannane leken op weg naar de uitgang, maar zijn tot dusver nog niet vertrokken. In de voorbereiding speelden beide spelers niet veel, omdat Letsch bezig was met het opbouwen van het nieuwe Vitesse. In de laatste oefenwedstrijd, die met 2-1 gewonnen werd van Bochum, speelde Bazoer echter gewoon mee en maakte een goal. De andere goal werd gemaakt door Openda. De kans is groot dat Bazoer ook tegen Dundalk binnen de lijnen komt, wat Vitesse duidelijk sterker zal maken. Tannane zal naar verwachting niet in de basis beginnen. Vitesse zal beter voor de dag willen komen dan in de voorbereiding: van de 8 wedstrijden werden er 5 verloren, 2 gewonnen en 1 gelijkgespeeld. Desalniettemin is het de grote favoriet tegen Dundalk.

Belangrijke punten Vitesse - Dundalk

key points iconDundalk won de vorige kwalificatieronde nipt van Levadia Tallinn

key points iconVitesse niet geweldig op dreef in de voorbereiding, maar vorige wedstrijd 2-1 winst op Bochum

key points iconBazoer waarschijnlijk in de basis, ondanks transferperikelen

key points iconDundalk staat 7e van de 10 in de Ierse competitie

key points iconWisselvallig optreden Dundalk: van de laatste 6 competitiewedstrijden 3 winst, 2 verlies, 1 gelijk

Voorspelling Vitesse - Dundalk

Vitesse kende een matige voorbereiding, maar speelt in eigen huis en behaalde een overwinning in het laatste oefenduel tegen Bochum. Het meespelen van Bazoer zal de Arnhemmers bovendien helpen. Tegenstander Dundalk FC imponeert bovendien ook niet in de nationale competitie en in Europa, waardoor wij verwachten dat het surplus aan kwaliteit van Vitesse de doorslag gaat geven. Winst voor Vitesse dus.

De beste odds om op in te zetten Vitesse - Dundalk

1
X
2
1
Toto
1.23
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
X
Toto
6.5
De aanbieding bekijken
Wed nu!
1
X
2
2
Toto
12.25
De aanbieding bekijken
Wed nu!
Welkomstbonus aangeboden door Toto om te wedden op Vitesse - Dundalk Nu bij Toto. Aanbieding met beperkte geldigheid
Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.