Eerste Divisie • Dag 7
17/09/2021 14:00
Volendam
Volendam
2 - 1
Afgelopen
45' : 1 - 1
VVV Venlo
VVV Venlo

Wedtip Volendam - VVV Venlo

Voorspelling Volendam VVV Venlo gepubliceerd op 14 september 2021 om 19:35 - modifiedat 17 september 2021 om 15:26

In het Kras Stadion staat aanstaande vrijdag FC Volendam-VVV Venlo op het programma. FC Volendam, de nummer 6 van vorig seizoen, kan van een wisselvallige start van het seizoen spreken dusver. Het staat momenteel op een 8e plaats waarbij het tweemaal won, driemaal gelijk speelde, en eenmaal verloor. Opvallend is als het wint het dan ook meteen stevig uithaalt. Het won zo op het veld van De Graafschap met 0-3 en thuis ging MVV Maastricht met 5-0 voor de bijl. Ondanks de 8ste plaats voor het team van Wim Jonk, is het wel de meest scorende ploeg met 14 stuks.

VVV Venlo, dat vorig seizoen degradeerde uit de eredivisie, doet momenteel iets beter met een 6e plek. Het won driemaal, speelde eenmaal gelijk, en verloor twee wedstrijden. Het scoorde 8 keer tot nu toe en kreeg 7 doelpunten tegen. Jos Luhukay en zijn troepen wonnen tot nu toe 1 duel op verplaatsing bij Dordrecht met 0-1.

Belangrijke punten Volendam - VVV Venlo

key points iconFC Volendam meest scorende ploeg uit reeks.

key points iconThuisploeg verloor nog maar eenmaal.

key points iconVVV Venlo krijgt nog te veel doelpunten tegen.

Voorspelling Volendam - VVV Venlo

Ondanks dat het op een 8ste plaats staat kan FC Volendam wel hoopvol zijn voor de nabije toekomst. Het spel wordt beter en beter, het verloor nog maar 1 wedstrijd, en dit in het begin van de competitie. VVV Venlo dat waarschijnlijk terug op een plekje bovenaan zal mikken had zich de competitiestart toch net iets beter ingeschat denken wij. Wij gaan hier voor een overwinning voor de thuisploeg.

Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.